EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

Sofra kurup dişiliğimi kullanacağıma dünkü çayı içirip "bak içtik; ölmedik." derim, anlayana..

Alt kata inip annesinin bir ihtiyacı var mı diye soramayan adama da zaten çok güvenmeyin. Çok umrunda olsaydı şimdi hiç bir şeyini eksik etmezdi zaten.
canim unutma tatli dil yilani deliğinden cikarir diye söz var bence iyilikle yaklasmasi gerek sonuçta 10yillik beraberlik ve3 çocuk kolay deqil iyilikle kocasinin utandirmasi lazim yani en azindan ben boyle yapiyorum basim sıkıstiqinda :-)

Yok, alt katta boş daire varmış, adam onu da illa dibimde olsun diye kabul etmiyormuş.

çok yazık vallahi kadıncağıza ne diyeyim. 3 çocukla hem eşinden hem k.v den zulüm görecek. erkeklere koca olma kursu versinler önce sonra piyasaya sürsünler anaları oğulcuklarını. En Büyük KK

canim unutma tatli dil yilani deliğinden cikarir diye söz var bence iyilikle yaklasmasi gerek sonuçta 10yillik beraberlik ve3 çocuk kolay deqil iyilikle kocasinin utandirmasi lazim yani en azindan ben boyle yapiyorum basim sıkıstiqinda :-)

Burada utanması gereken ana ve oğul iki kişi birden, birlik olup 3 çocuklu kadının başına ekşimeye çalışıyorlar, kocaya iyilikle yanaşınca o kv susup telefonlarını kesecek mi? Bence hayır, koca neyin ne olduğunu anlasın. Ben de eşimle 10 senedir beraberim kv evime yerleşmek istese yakınlarda kendim ev bulurum kabul etmiyor mu, iyiliğime de son veririm.

Kolay olmayabilir bazı şeyler ama kısa süreli çözümler de problemi çözmez, adam karısıyla 10 senedir beraber; çocukları var, bir gecelik tatlı dilden olayı çözme kapasitesine sahip değilmiş demek ki.

Sofra kurup dişiliğimi kullanacağıma dünkü çayı içirip "bak içtik; ölmedik." derim, anlayana..

Alt kata inip annesinin bir ihtiyacı var mı diye soramayacak adama da zaten çok güvenmeyin. Çok umrunda olsaydı şimdi hiç bir şeyini eksik etmezdi zaten.
aynı fikirdeyim.
bu, tatile Çeşme'ye mi Antalya'ya mı gidelim gibi bir anlaşmazlık değil ki ortada açık ve net bir saygı sorunu var. ve saygı öyle iki kırmızı tangayla kazanılacak bir şey değil. hani konu sahibine gaz vermek gibi olmasın şimdi ama adam açık açık anam gelmezse sen gidersin demiş açık açık git diyen adamın bir de gönlünü mü yapmaya çalışacak konu sahibi. kaldı ki eşinin bu tür "jest ve romantizm"den anlayacağından da emin değilim şahsen.

hep merak ediyorum çokta kızıyorum bu erkeklerın anaları yanlız kalınca ben bakacam evıme alırım bakacaksın vs vs eeeeeeeeeeeee kadının annesı yalnız kalıyor bırakın eve almayı karısının annesıne ara ara gıdıp bakmasından bıle rahatsız oluyor kımı kocalar hak mı bu:KK62:

Kizlar acikcasi ben boyle bi durumda ollsam boyle yaprdim bu benim fikrim her durumda kocami kendime çekerdim ve sözümü dinletmek için herşeyi dymazdan gelirim kocam nasil olursa olsun her erkeqin bi puf noktası vardır önemli olan bunu yakalayıp usttune gitmektir yani en azindan bu benim fikirlerim

okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....
Allah yardimcin olsun işin cok zor cunki kaynanini kabul etsen emin ol hem psikolojin bozulur hayatin maffolur hemde bosanirsiniz kabul etmesende bosanirsin. Bence biraz kendine guwen ve deki cok istiyorsan ananin evi orda git onla yasa.. Bu lafi demelisin 3 cocugunla baba evine gitcek degilsin ya onu annesine yolliycan isine geliyorsa diycen karsisinda dik durcan guclu durmazsan seni cok ezer benim esim melek gibi olmasina rahmen bana ailesiyle ilgili haksizlarsa savundugunda git ananin evine cekemem diyorum kendimi asla ezdirmem kaynanam bana zamaninda neler etti ama ben onun ezebilecegi gelin modeli degildim cunki kim bana ne derse karsiligini hemen verdim sende oyle yap :KK66:

• Beğen
Reactions: anu
Sizinde bir anne olduğunuzu kayın validenizi sizden daha iyi kimsenin anlayamayacağını ancak atalarımızın dediği gibi ev ev üstüne olmaz sözünü hatırlatın ses tonunuz yumuşak ve savunma modunda olmamalı. Kendi ailesine sahip çıkmayacaksa mahkemenin yolunu gösterin. Korktukça korkulan başa gelir. Sizin sorumlunolduğunuz çocuklarınız var ve yaşam bir kere yaşanıyor. Eşinizin tehtitlerine boyun eğmeyin

Ben k.v ile yasamaya devam etseydim su erenkoydeki dusunen adam heykelinin yaninda dusunen kadin olurdum suan
Basinda cekin resti inanin ayni evin icinde olmuyo
Allah neyi yazdiysa o bosancaniz varsa biter

Bu arada anneme bakarsan sana bakarim
Anneme iyi davranirsan sana iyi davranirim
Anneme anne dersen annene anne derim
Annemin yuzune gulersen sana gulerim
Diyen erkegin uzerine bi sise benzin dokup yakasim var
Nikah defterinde de koca/es kismina k.v adi yazsin tam olsun

2 türlü de olan size olacak ,hangisi daha katlanılabilir ona karar verin ve ona göre yolunuzu çizin.

nerede yaşıyor bu erkekler ya ananı seviyordun evlenmeseydin diğer çocuklar niye ilgilenmiyor alemin akıllısı onlar mı hiç taviz verme arkadaşım. taviz tavizi getirir. alt kata da getirme orada yalnız yaşar mı hiç. diğer yazıları okudum çok haklı ve doğru yazmış çoğu arkadaş. ama bazı yanlış bilgiler var devlet artık boşanan kadına nafaka bağlamıyor. sadece çocuklara nafaka bağlıyor. sen bir defaya mahsus manevi tazminat alıyorsun. çocuklar sende kalırlar ise nafaka çocuklara ödeniyor. malvarlığınızın yarısını alabiliyorsun. ayrıca düğünde geline takılan altınlar dinende resmende kadının hakkıdır mahkemede resimler ile ıspatlarsan kocan onlarıda sana ödemek zorunda. inşallah boşanmak zorunda kalmazsın ama bilgin olsun istedim. eşin senin ailenin maddi durumunun iyi olmadığını bildiği için sana gözdağı veriyor.ama yanılıyor. devlet sosyal devlet olmanın gereğini yapıyor ve kadına bakıyor. ben sydv personeleyim her türlü yardım yapılıyor . asıl sen onun gözünü korkut canım. anası gelsede mutsuz olacaksın gelmesede. annen gelirse ben seni boşarım çocuklarıda almam . sende kalsın. senin soyadını taşıyor sen bak dediğinde anası oğluna ve senin üç çocuğuna bakarak boşanmanıza izin verecek mi görelim. hiç sanmam kendine bakamayan kayınvaliden torunlarına mı bakacak. evliliğini kurtarmak isteyen arkadaşım biraz dişini sıktı çocukları bıraktı babaya bir hafta sürmedi barış çubukları yaktılar. kaynana da bu saatten sonra çocuk bakamam karınla barış dedi.

Cok zor ya. Tamam bosanalim, iki türlü de zaten bosanacagiz hic olmazsa simdi bosansam o kadar sıkıntı cekmem deyin ve resti cekin. Bakalim ne yapiyor..
Cok mantikli bence. On yillik esine saygi duymayip bu laflari eden adamdan zaten koca olmaz. Alsin annesini onunla yasasin ana kuzusu

hep biz kadınlardan yuvayı dişi kuş yapar sözünü çok abartıyoruz. ekonomik özgürlüğünüz var mı bilemiyorum ama yoksa da sakın bunu bir eksiklik olarak görmeyin güçlü durun bazen diklenmek gerekir tabiki ölçüyü kaçırmadan

Bence kabul etmeyin, esiniz sizden ayrilamaz, ayrilsa 3 cocuga kv mi bakacak ?
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Kendine bakamayan kadin 3 cocuga bakamaz. :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Cocuklari siz alsaniz adam annesyle yasamak da istemez bence :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:.
Blof yapiyo :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

52 yasinda sagligi filan yerinde bi insan baskalarina yük olmamali:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Gecen hafta viyana da kendi gözlerimle görsüm inanamadim, en az 55 yasinda bayaz sacli teyze markette kasiyerlik yapiyodu :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ve sonra farkettim ki ileri yaslarda calisan cok insan var avrupa da . :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Hem de hoplaya ziplaya calisiyolar yani :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

, magazalarda filan gördum gayet dinçlerdi:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Bizim buralarda 50den sonra evde tesbih cekip pencereden bakilir ve kayinvalidelik yapilir , camiye gidilir :KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

X