EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

Beni böyle tehdit eden adamın degil anasına bakmak yüzüne dahi bakmam terbiyesiz o kim ki beni boşanmayla tehdit edecek boşasın dünya ondan mı ibaret çalışırım ççabalarım yinede böyle saygısız bi adama muhtaç olmam dik dur arkaadaşım kararlı ol bboşanmayla tehdit eden yatak ayıran adamdan bu saatten sonra sana koca olmaz zaten varsın anasıyla yaşasın sende evlatlatınla hhuzurlu yaşa bi lokma ekmeğim olsun başım dik olsun ...

alt kata eşim ikna olmuyo ne anlamı var diyo annem gece yine evinde yalnız kalacak diyo. ancak benim bi oda uzağımda olursa içim rahat eder diyo. inanın son bir aydır evimizde kurduğum her sofra zehir oluyo buyük kızım 9 yaşında o herşeyin farkında sırf bu sorunlardan çocuğumdersleride etkileniyo çok bunaldım öldürecekler beni sonra hepsi rahat edecek.

dik dur arkadaşım başka çare yok gibi duruyor
blöf yapıyor bence de
arkadaşların dediği gibi kv ile konuş alt kata taşınsın en azından
o da çok iyi bişey değil gerçi ama
bide o evin işleri sana yıkılmasın...

Kocanz blof yapıyor ha oldu diyelim gitsin annesi ile yaşasın hakim güler böyle saçma sebebe

• Beğen
Reactions: anu
okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....
E sen de blöfünü görüp tamam boşanalım de. Kyınvalide uyumlu bi insan olsa tamam derdim de o kadınla ömür gecmez.

Kocan bassın gitsin evden, nafakasını da verir gül gibi gecinirsin. Böyle söyle yani.

Bazı şeyler hep etki tepki meselesi işte. İleride kimin kime muhtac olacağı belli değil. ( Allah Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmesin.) Ama vakti zamanında iyilikle yaşasaydı kvniz güzelce geçinseydi sizde şu anda böyle düşünmezdiniz. Bazı kvleri hiç anlamıyorum . Önce burnundan getiriyorlar sonra da aynı evde yaşamak istiyorlar. İlerde yüzyüze bakarız diye kimse düşünmüyor. Kim ne kazanıyor bu hal ve tavırdan. Kv gelinin saygısını sevgisini kaybediyor. Gelin ise psikolojisinden olduğuna mı yansın, eşiyle huzurunun kaçtığına mı yansın.. Yok arkadaş yok bu insanlar adam olmaz.. :KK43:

tamam boşuyorum cocuklarımı da alıyorum deyın.bence zarf atıyor..kaldı ki zarf atmassa da bu herıften bı bok olmaz....anası kılıklısın anladık.bari alt katı kabul et..bence o kadın ölmez.yaşlı degıl 52 yasında

beddualarımı arkamda bırakarak boşanırdım ben olsam...

nasılsa eve gelınce boşanmalık oluruz dıyosun...

Bazı şeyler hep etki tepki meselesi işte. İleride kimin kime muhtac olacağı belli değil. ( Allah Kimseyi Kimseye Muhtaç Etmesin.) Ama vakti zamanında iyilikle yaşasaydı kvniz güzelce geçinseydi sizde şu anda böyle düşünmezdiniz. Bazı kvleri hiç anlamıyorum . Önce burnundan getiriyorlar sonra da aynı evde yaşamak istiyorlar. İlerde yüzyüze bakarız diye kimse düşünmüyor. Kim ne kazanıyor bu hal ve tavırdan. Kv gelinin saygısını sevgisini kaybediyor. Gelin ise psikolojisinden olduğuna mı yansın, eşiyle huzurunun kaçtığına mı yansın.. Yok arkadaş yok bu insanlar adam olmaz.. :KK43:
Sırlar DÜnyası gibi olmuş :KK48:

Aha aynı benim babam nem annemle 10 sene yaşayıp kadını canından bezdirmis neyse evler ayrılınca huyu A3 devam etti senelerce şimdi babamı kaybettik hala daha annemle yaşamak istiyo

Aha aynı benim babam nem annemle 10 sene yaşayıp kadını canından bezdirmis neyse evler ayrılınca huyu A3 devam etti senelerce şimdi babamı kaybettik hala daha annemle yaşamak istiyo
Seninkiler de ayrı alem. Adamcağız rahmetli oldu hala annenin yakasında.

Kv dertleri hiç bitmiyor duygu sömürüsü yapanlarada ayrı gicigim esin sana hiç değer vermiyor demekki senden annesi için vazgececek bi insanla devam etmen hata bence tabi uzaktan konuşmak kolay biliyorum ama bence sen rest çek annen gelirse ben ve cocuklarin yokuz ayrıca yatak ayırmak ne demek ya 10 yıldır aynı yastığa baş koy beyefendinin istediği olmayınca yatağı ayırsin ve boşanma ile tehdit etsin

alt kata eşim ikna olmuyo ne anlamı var diyo annem gece yine evinde yalnız kalacak diyo. ancak benim bi oda uzağımda olursa içim rahat eder diyo. inanın son bir aydır evimizde kurduğum her sofra zehir oluyo buyük kızım 9 yaşında o herşeyin farkında sırf bu sorunlardan çocuğumdersleride etkileniyo çok bunaldım öldürecekler beni sonra hepsi rahat edecek.
O zaman eşinizde sizin alt katınıza taşınsın :KK49:

madem 1 oda uzağında yatmak istiyormuş ana oğul yan yana odalarda yatıversinler:KK69::KK59:

Sırlar DÜnyası gibi olmuş :KK48:

:KK70:haksızsam söyle ama ya.

haksız mıyım? Benim kv de öyle 1.5 sene beraber yaşadık kadir kıymet bilmedi. Hastaydı hadi hastaneye gidelim hadi şöyle yapalım diye ilgilendim yok yok dedi.. Kızı evlendiğimden beri 1 kere geldi annesini görmeye 1.5 sene içerisinde. Ama telefonda o ne dese yaptı. Eeee gel gelelim ayrıldık evden şimdide afra tafra.. Yok anacım yok olmuyor...

X