Canim ilk önce hamileligin hayirli olsun, saglikli bir bebek dogurman dilegi ile bende nacizane yorum yapmak istiyorum.
Evlilik dizilerdeki gibi ne yazikki laylaylom olmuyor hele o ilk 2 sene hic olmuyor, bana burda birisi yok ben hic problem yasamadim dese bile inanmam cünkü her evlenen ama her evlenen ilk iki sene sonra ancak evliligini oturtabiliyor ( bu gercektende en pozitif olanlari, ki daha uzun sürelerde var....)
Bence sizi yoran herseyin daha oturmamasi ve simdide gelecek olan bebegin sorumlulugu..sininde isyerinde mutlu olmamasi...
Esine destek ol, belliki buna ihtiyaci var yoksa öyle kimse bosuna hasta olmaz alerjik belirtiler göstermez, gecmi olsun bu arada.
Bence her zaman ne olursa olsun, herseyin iyi tarafindan bakip, belki bebek dogduktan sonra belki esininde degismesi ve umutla herseye baglanmasi.
Biraz daha sabirli ol bakalim belki, Insallah, sizin araniza katilacak olan bu yeni birey ( hayirlisiyla ) herseyi güzellestirecek.
Ama kimseye hemen hamile olmasini tavsiye etmem cünkü cok büyük sorumluluk, ilk önce evlilik oturur sonrada hamile kalinir, seninki biraz erken olmus, yinede hayirlisi...
Ben bile ilk iki sene evlilige alisamamistim, birden kurallar, birden mesuliyet, yani zor isler öyle romanlardaki gibi romantik olmuyor malesef, kac kere kavga etmistik ya o giderdi evden ya ben, yani cuuukkkk diye oturan evlilik görmedim daha. Simdide gülüyoruz o hallerimize, o baska...
Normalide bu zaten, cünkü birden bir evi paylasiyorsun bir insanla, hemen güllük güllistanlik olmasi masallar gibi olur, alice harikalar diyarinda...gibi..
Birde o hamile halinle nasil 20 kisi misafir kabul ediyorsun, bravo vallahi ben bu halimle yapamam degil 20, 10 kisi bile cok gelir bana.
Bence ilk önce hamileliginin son aylarini dikkatli ve saglikli gecirmene bak, Insallah hersey yolunda olur bebek geldikten sonra...
Mutluluklar diliyorum canim.