EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

:KK70:haksızsam söyle ama ya.

haksız mıyım? Benim kv de öyle 1.5 sene beraber yaşadık kadir kıymet bilmedi. Hastaydı hadi hastaneye gidelim hadi şöyle yapalım diye ilgilendim yok yok dedi.. Kızı evlendiğimden beri 1 kere geldi annesini görmeye 1.5 sene içerisinde. Ama telefonda o ne dese yaptı. Eeee gel gelelim ayrıldık evden şimdide afra tafra.. Yok anacım yok olmuyor...
Şaka bir tarafa söylediğin cok doğru.

Hani bi skec var ya, bana huzur versen, kocamla aramı acmasan nolurduuuuuuu : )

Çok zor bir durum .aşağı tukursen sakal,yukarı tukursen bıyık! ! İki seçenek de çok zor..

bıktım evlendiğim günden beri çekiyorum eziyetlerini kendi annemde çok üzülüyo sen okadınla yapamazsın diyo bunalımdayım annemde babamda al çocuklarını gel diyo bakarız bişekilde diyolar çok üzülüyorum evimden soğudum canım hiç bişey yapmak istemiyo. biliyorum alt kata gelsede sıkıntılı ama en azından o kendi evine gittikten sonra evimde rahat ederim diyorum ama kabul ettiremiyorum. kaynanam kendi evinde oturuyo evide yaşadığımız şehrin en güzel yeri çarşının ortası sıkılacağı korkacağı biyer de değil.

Ay töbe töbe bi huzur ver kadın ya.

Hani köşesinde otursa yemegini yese sohbet etse tamam da sizinki bildigin mikser.

bize yerleşse anneme karışsa kayınvalidemler geldiğinde beni çekiştirse şişi inecek ama muradına eremedi, sado mazo bi ilişki bu elmiş gelecek sürekli diğer oğullarını gelinlerini vs anlatacak bidbu boyutu var onlara git dersin yok sende kalacak senin burnundan getirecek begenmicek ama başka yere de. gitmicek

Bosasin arkadasim hic oyuna gelme..
3 cocugun nafakasini vermeyi gozu yemez esinin merak etme.
kv de de bi garipmis yok yemek yapmamis yok
Dunku cayi iciyomus. Icme anacim 52 yasinda icin mi gecti.
yap ye. Allah kv lere vicdan merhamet versin.
esinede akil fikir versin ins.

konu sahibi 11 ocak 215 tarihinde 2 yıl önce ayrıldığınız sevgilinizden bahsetmişsiniz ??????

ama bu konuda 10 yıllık evliyim demişsiniz ayrıca yaşınızda 24 gözüküyorrr ?????En Büyük KK

Kesinlikle kabul etme daha gençmiş kayın validen alt kat çok iyiymiş kabul ettirmeye çalış etmiyosada sen bilirsin de koy tavrını. kaynanayı kabul etsen zaten hayatın zindan olacakk..ne farkedecekki..
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

Şaka bir tarafa söylediğin cok doğru.

Hani bi skec var ya, bana huzur versen, kocamla aramı acmasan nolurduuuuuuu : )

Gülüyoruz ediyoruz ama doğru... Özellikle şunu hiç anlamış değilim arkadaşlar. Hani annelik duygusu evladı için her fedakarlık vs olayı var ya.. Özellikle erkek çocuk annesi için bu durum evlenene kadar sürüyor heralde. Neden derseniz "Bir anne (hadi gelini geçtim de) kendi öz oğlunun huzurunu bozmaktan nasıl bir çıkar sağlayabilir. Hani doğurdun büyüttün her fedakarlığı yaptın. Sırf mutlu olsun diye. Evlenene kadar mıydı?"

Anlamıyorum biri bana bunu açıklasın yahu..:mad:

Bosasin arkadasim hic oyuna gelme..
3 cocugun nafakasini vermeyi gozu yemez esinin merak etme.
kv de de bi garipmis yok yemek yapmamis yok
Dunku cayi iciyomus. Icme anacim 52 yasinda icin mi gecti.
yap ye. Allah kv lere vicdan merhamet versin.
esinede akil fikir versin ins.
bilerek yapıyorrr.
1993159000227b004b8868a091d22085e9d4f05702.gif

bosasin o zaman beyefendi. ne oluyor bu adamlara anlamiyorum. evlenince anneleri kiyemte biniyor.

Alt katina tasinmasi da cozum degil ki ayni seyler yasanacak. Iki dvin yuku sirtina binecek cocuklsrin inip cikacak o inmek istemeyecem bir suru tantana. Kardeslerin biraraya gelip cozum bulmasi lazim bdnce ne bileyim donusumlu bakmak gibi yada yardimci ayarlamak gibi filan

nekadar ayıp eşinin yaptığı....kayınvalidende az deil buarada oda çok istiyor galiba..alt kayına taşınmak konusunda ısrarcı ol bakalım bir süre..orda yemek yeriz falan de..

Annesiyle oturursanız da boşanmalık olucaksınız , oturmayı kabul etmesenizde, o yüzden en iyisi kararınızın arkasında durun kabul etmeyin. Ev ev üstüne olmaz diyin , alt kata taşınsın , bizimle yemek yer canı istemezse bi kap yemek evine götürürüm diyin. Ana kuzusu ya resmen :KK62: ana için çocuklarının anasını gözden çıkarmaya hazır :KK62: Bence kararınızdan vazgeçmeyin derim, her iki durumdada aynı konumda olucaksınız zaten kendinizi ezdirmeye gerek yok öyleyse, bırak ayırsın yataklarını hiç takmayın , polemiğe de girmeyin , istemiyorum diyip kestirin lafı.

madem ayrı yatıyor eşiniz evde de huzur kalmadı anneden de ayrılamıyor kapının önüne koy annenle rahat rahat yaşa de, sende evinde çocuklarınla otur...
alt kata bile gelmeye gerek yok, zaten k validenizin evi de yakınmış.. k.valideniz size geleceğine oğlu oraya taşınsın birlikte gül gibi geçinsinler..

X