EŞİM ANNESİ İLE BİRLİKTE YAŞAMAYI KABUL ETMEZSEM BOŞANACAK BENDEN

sende durduk yere istemiyorum demiyorsun ne kadar anlayıssız esiniz ustelik bosanmayla tehdit ediyor sizi bosansa nolcak annesiylemi yasıycak 2 ay sonra barısmak ister

Senin adına çok sevindim .Tabiki bir elin 5 parmağı da aynı değil ama bize denk gelmedi işte. Allah mutluluğunu daim etsin şekerim.Hoppa

teşekkür ederim canım
Allah hepimize çoluğumuzla, çocuğumuzla mutluluk,sağlık,huzur versin inşallah :KK68:

Ya birak bosasin cok merakliysa gitsin annesiyle her gun taze cay demleyip icsinler

3 sene yaşamışsın zaten yaşanacak gibi olsa o zamandan kabul ederdin. demek ki sorunlu bi insan.. bence de kabul etme

insanlara burdan 'boşan' demek çok kolay, kadın gidecek yerim yok diyor, ailemin de maddi durumu iyi değil diyor, adam nafakayı da ödemezse çocuklarıyla ortada kalacak... zaten alacağı nafaka da ne kendisine ne de 3 çocuğuna yeter... boşanınca herşey daha mı iyi olacak yani?

Oneriniz daha iyi maddi durum icin bu kadinin hayati boyunca eziyet yasamasi midir?

oda bılıyor ya kendınce bosanamzsın dıye bence rest cek ya alt kata gelsın yada bosanalım dıye emın ol bır daha dıle getıremez eger getırırsede alır nafakanı keyfıne bakarsın kendıde anasıyla yasar

• Beğen
Reactions: anu
Canim kadinliqini kullansan mesela bi kaç aksam giyin suslen puslen sofrani hazirla tabi ardından güzel bi gece ve annesini istemediğini tatlli tali anlatsan hani altından gir üstünden CIK disiliqini kullan şekerim

bence kabul etme ve boşanalım da deme, sessizce bekle.. belki vazgeçer.
olmazsa aile büyüklerinle konuş onlar ne diyecek bakalım

Her kez nekadar yüklenmiş ne acı şeyler bunlar....Evlatları varken bir evde yanlız başına bir kadıncağız .Üç çocuk yapmış ilerde kendine nefes olur yoldaş olur evlat olur diye ama hepsi boşmuş..Gerçekten çok acı..Konu sahibi empati adına ; boşanın çocuklarınızıda babalarına bırakın ama baba evine dönmeyin gdip tek başınıza ayrı bir evde yaşayın bir deneyimleyin bakalım.

Sakın kabul etme hasta olur bakıma muhtac olur anlarım Rabbim kimseye muhtac etmesin 10 dk mesafede 42 yaşında hastalık yok vs vs eeeeeeeee başka ogulları var bakmıyor eeeeeee ben bakarım ohh ne alaaaaaa sakın bacım sakın ömrün biter.Sen teklifini yapmışsın niyet başka kullanıcaklar seni köle gibi belli ki kocan anneci haydeeeeeeee dersin kurdalesini bağlayıp fırlatırsın:KK37: anasına hadi beraber yaşayın diye alıp cocuklarını yeni hayat kurarsın aaaaaaaaaaaaaa yeter beee hem kendi anası gelecek hem sizinkiler gelmeyecek sende hizmetcileri olacaksın haydeee haydeeeeeeee çok kızdım yaaaaa akıllılar akılları sıra kullanıcaklar seni terbiyesizler En Büyük KK

okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....

suç sadece eşinizde değil, anne de gelmek için oğluna baskı yapıyor anladığım kadarıyla. belki de sütümü helal etmem gibi sözler söylüyor bilemem, bizde de (k.v.)yaşandı bu tür şeyler. 52 yaşında bir kadın kendi hayatını yaşayabilir, tabi ki gider ilgi gösterirsiniz, ihtiyacı varsa yardım edersiniz, dr., vs... ama kurulu bir düzeni bozmak haktır. k.v. ile yaşamak (nekadar iyi de olsa k.v.) çok zor. ev üstüne ev kurulmaz. odun kafalı erkeklerin bunu anlama kapasitesi yok malesef. benim annemde tek yaşıyor babam 8 yıl oldu vefat edeli. bizim annemiz yok mu ? bizde biliriz yanımıza almayı. hemde farklı illerdeyiz. biz de merak ediyoruz annemizi ama ne yapalım hayat böyle annem de hayatta gelip kalmaz zaten 10 gün zor durur. kendi düzeni var çünkü.

Sofra kurup dişiliğimi kullanacağıma dünkü çayı içirip "bak içtik; ölmedik." derim, anlayana..

Alt kata inip annesinin bir ihtiyacı var mı diye soramayan adama da zaten çok güvenmeyin. Çok umrunda olsaydı şimdi hiç bir şeyini eksik etmezdi zaten.

neeeeeeeeeeeeeeeeee bir de annesi altkatta mı yaşıyormuş ??? yuhhhh ben de farklı bir ilde sandım.

neeeeeeeeeeeeeeeeee bir de annesi altkatta mı yaşıyormuş ??? yuhhhh ben de farklı bir ilde sandım.

pardon çok. düzgün okumamışım evi yakınmış 10 dk mesafe. ne var canım her gün gider ihtiyaçlarını sorarsınız ne bu ya herkesin anası çok kıymetli sanki bizimkiler ana değil. ya böyle erkek evlat yetiştirmesinler. aynı bizimkiler gibi. ana der başka bişey demez.

X