- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.432
- Konu Sahibi hokokopoko
sende durduk yere istemiyorum demiyorsun ne kadar anlayıssız esiniz ustelik bosanmayla tehdit ediyor sizi bosansa nolcak annesiylemi yasıycak 2 ay sonra barısmak ister
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bunun bildirilmesi lazım.. neyse ben konuyu yönetime bildireyimbirde ablamlan beraber kullanıyoz biz bu nicki yazmış..
birini daha bulunda 3 kişi kullanın bari
Senin adına çok sevindim .Tabiki bir elin 5 parmağı da aynı değil ama bize denk gelmedi işte. Allah mutluluğunu daim etsin şekerim.
insanlara burdan 'boşan' demek çok kolay, kadın gidecek yerim yok diyor, ailemin de maddi durumu iyi değil diyor, adam nafakayı da ödemezse çocuklarıyla ortada kalacak... zaten alacağı nafaka da ne kendisine ne de 3 çocuğuna yeter... boşanınca herşey daha mı iyi olacak yani?
yok valla konuya baktım kendisi için açmış. gayet de aramam doğru mu falan demiş.
biri gene klavye başında kendini eğlendiriyor??!!!!
komik olan ne acaba yaptıkları ayıp ama yaaa
tabiki hayır... madalyonun bir de ötekini yüzünü görmek lazım demek istedim... anlayabilene...Oneriniz daha iyi maddi durum icin bu kadinin hayati boyunca eziyet yasamasi midir?
okadar çok sıkıştım okadar çok bunaldımki kayınbabam vefat edeli 1 seneye yaklaştı kaynanam yalnız yaşıyodu iki kirası bir maaşı var sağlığı yerinde 52 yaşında. eşim kayınbabam öldüğü günden beri annemi yanıma almak istiyorum diye baskı yapıyor bana ben istemiyorum çünki biz 10 yıllık evliyiz ve 3 yıl birarada oturduk ve bu üç yıl benim ömrümden 20 yıl götürdü kaynanam çok bencil bi insan anlayışsız sadece kendini düşünür evimize kimse gelsin istemez özelliklede benim ailem ve arkadaşlarım. hep laf eder oğlumun kazancını yiyolar diye. napıcağımı şaşırdım son bir aydırda eşimle aramız hiç iyi değil annemi yanımıza almazsak benden kocalık bekleme diyo boşansam 3 çocuğum var. babamların maddi durumu iyi değil eşim yatakları bile ayırdı benimle yatmıyo. kaynanamda hergün akşam eşimi arıyo oğlum dünden kalan çayı içiyorum işte oğlum akşam yemek yemedim tek başıma canım bişey istemiyo oğlum gec uyandım birden çok korktum gibi laflar ediyo. evi bize yürüyerek 10 dk. mesafede. eşime en azından bizim apartmanda alt katımız boş evini oraya taşıyalım diyorum o şekilde bi anlamı olmaz diyo eşim den başka 2 oğlıu daha var ama onların hiç umrunda değil. yani anlayacağınız aynı evde yaşamayı kabul etmezsem boşanıcaz kabul edersemde biliyorum huzurumuz kalmayacak ve yine boşanmalık olucaz. eşim annesinin yanında bana karşı çok değişiyo tersler beni dikkate almaz . her iş benden beklenir offffff çok bunaldım....
Sofra kurup dişiliğimi kullanacağıma dünkü çayı içirip "bak içtik; ölmedik." derim, anlayana..
Alt kata inip annesinin bir ihtiyacı var mı diye soramayan adama da zaten çok güvenmeyin. Çok umrunda olsaydı şimdi hiç bir şeyini eksik etmezdi zaten.
neeeeeeeeeeeeeeeeee bir de annesi altkatta mı yaşıyormuş ??? yuhhhh ben de farklı bir ilde sandım.
neeeeeeeeeeeeeeeeee bir de annesi altkatta mı yaşıyormuş ??? yuhhhh ben de farklı bir ilde sandım.