- 16 Haziran 2018
- 20
- 22
- 3
- 34
- Konu Sahibi Maisiyahim0
-
Bakın ben iki defa gittim... 27 yaşındayım bu yaşıma kadar girdiğim ortamda hiç Yok sayılmadım yani beni görmezden geliyorlar Yok sayıyorlar. Bu yüzden gitmek istemiyorum içimden gelmiyor artık ama evliliğime yansıyor ve bu beni sinirlendiriyor.Eğer içinizden gelmiyorsa gitmeyin . Ya da gitseniz bile 1-2 saat oturup Dönün Büyüklük sizde Kalsın.
Eşinizin bu duruma müdehale edip size saygı göstermelerine sağlamadı gerekiyorBakın ben iki defa gittim... 27 yaşındayım bu yaşıma kadar girdiğim ortamda hiç Yok sayılmadım yani beni görmezden geliyorlar Yok sayıyorlar. Bu yüzden gitmek istemiyorum içimden gelmiyor artık ama evliliğime yansıyor ve bu beni sinirlendiriyor.
Yani şöyle bişey var eşim çok konuştu söyledi ama sanırım eşimi takmıyorlar önemsemiyorlar bende bunu eşime söyledim bak senin sözünü önemseselerdi böyle olmazdı ben anlamıyorum millet birbirine giriyor kanlı bıçaklı oluyor ortada benlik bişey yokken bana tavır aldılar hem de bu kadar çirkince. Benim sıkıntım şuan gitmedim diye Bayram’ın bana zehir olması ben yine ilk gün annesini aradım bayramını kutladım nezaketen kızım geleceksiniz demi demesini beklerdim yada ne zaman geleceksiniz dese ben giderdim annesinin yaşına hürmeten giderdim ama istemiyorlar ki beni, ben neden gideyim hâlâEşinizin bu duruma müdehale edip size saygı göstermelerine sağlamadı gerekiyor
Iste bunu söyleyin eşinize . Aradım davet bile etmediler benim ailem yapsa sen gider misln deyinYani şöyle bişey var eşim çok konuştu söyledi ama sanırım eşimi takmıyorlar önemsemiyorlar bende bunu eşime söyledim bak senin sözünü önemseselerdi böyle olmazdı ben anlamıyorum millet birbirine giriyor kanlı bıçaklı oluyor ortada benlik bişey yokken bana tavır aldılar hem de bu kadar çirkince. Benim sıkıntım şuan gitmedim diye Bayram’ın bana zehir olması ben yine ilk gün annesini aradım bayramını kutladım nezaketen kızım geleceksiniz demi demesini beklerdim yada ne zaman geleceksiniz dese ben giderdim annesinin yaşına hürmeten giderdim ama istemiyorlar ki beni, ben neden gideyim hâlâ
O kadar haklısınız ki işte ben sırf eşim hatrına onun iki defa gittim tek taraflı bağ kurulmuyor maalesef acaba yanlış mı yapıyorum diye vicdanım var ah işte o vicdan kemiriyordu ama yorumunuz çok haklıca insanın kendine değeri olmalı kaldı ki tek gelinleriyim ve kötü bir insan da değilim bunları hak edecekBen arada kopartılacak bir bağ göremedim, vardıysa bile onlar bu bağı çoktan çekmiş kopartmış siz ne diye hala evlerine gidip konuşmaya falan çalışıyorsunuz ki?? Millet de kendini bulunmaz hint kumaşı sanır işte böyle. Siz onları defterden silecekken onlar sizi silmiş... bu da size çok iyi bir ders olsun, sizin dar zamanınızda b.ktan bir sebeple küslük çıkartıp mangal fotoları paylaşan insanımsılarla bir işiniz olmasın bundan sonra. Hak edene haka dansı.
Dedim... ama maalesef ‘gelin’ in o kadar hakkı yok ben tek olmadığımı biliyorum Emin’im çoğu kadın yaşamıştır hatta daha kötülerini ama buralarda geline değer verilmiyor. Davet mi bekliyorsun a geliyor işIste bunu söyleyin eşinize . Aradım davet bile etmediler benim ailem yapsa sen gider misln deyin
Kv seyit soyundan geliyor o yüzden herkes el öper hürmet gösterir alışmış kv de... annem buralı değil ki bilmez de zaten benim derdime düşmüş.annen niye kv nin elini öpsünmüş nasıl komik bir ego o öyle
ne güzel işte böyle saçma insanlarla görüşmemek için bahanen olmuş.
neyin peşindesin ki hala?
Evet davet bekliyorum de sende . Ne demekmiş gelinin o kadar Hakkı yok gelin Köle mi insan değil mi ?Dedim... ama maalesef ‘gelin’ in o kadar hakkı yok ben tek olmadığımı biliyorum Emin’im çoğu kadın yaşamıştır hatta daha kötülerini ama buralarda geline değer verilmiyor. Davet mi bekliyorsun a geliyor iş
Kv Seyit o yüzden burda herkes öyle yapar kendisineDünürler birbirinin elini öper mi? Hayatımda böyle saçma beklenti duymadım.
Bakın ben iki defa gittim... 27 yaşındayım bu yaşıma kadar girdiğim ortamda hiç Yok sayılmadım yani beni görmezden geliyorlar Yok sayıyorlar. Bu yüzden gitmek istemiyorum içimden gelmiyor artık ama evliliğime yansıyor ve bu beni sinirlendiriyor.
Haklısınız...tekrar gitmem bu onları üstün ve haklı yapıyor bende bu yüzden doğru bir karar vermişim gitmemekle. Ne kadar emin olsam da birilerinin yorumuna objektif bakmasına ihitiyacım olabiliyor.Anneniz niye öpsünmüş kv elini isterse 50 yaş büyük olsun. İyi yapmışta öpmemiş. Şu insanlardaki ego daha ne kadar şişebilir. Ortada bağ filan kalmamış zaten. Eşinizle de uygun bir üslupla paylaşın düşüncelerinizi. Sizi yok sayan insanların yanına gitseniz de bişey değişmez. Sadece kendilerini daha da üstün görmeye başlarlar.
Kv Seyit o yüzden burda herkes öyle yapar kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?