Eşim, annesi, ablaları ve kararım

Maisiyahim0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
20
22
3
34
merhabalar kk üyeleri...ben direk konuya gireceğim 3.5 yıldır evliyim. Eşimin ailesinin olduğu şehirde yaşıyoruz. Kültür farkımız var. İte kaka 3.5 yıldır sürdürüyorum evliliğimi eşimden yana ailesi dışında en ufak sıkıntım problemim olmadı. Evine düşkün gezmesi tozması olmayan biri. Bende bu yüzden çoğu şeyi(ailesi ile olan) alttan aldım taa ki bi rahatsızlık geçirene kadar hastanede yattım. Annem yanıma geldi, ilk gün kv ve iki görümce geldi sadece. İki saat durup gittiler ve bir daha ne aradılar ne sordular. Annemle kv de düğünden sonra ilk defa karşılaştılar aralarında 15 yaş var sorunlarda vardı kırgınlık ama hiç bir zaman annem kötü bir söz etmedi. Ben hastanede yatarken 5. Gün kurban bayramıydı. Hepsini tek tek aradım ama hiç biri ne açtı ne geri döndü. Hastanen o kötü yemeklerini yiyemiyorken bunlar hepsi ayrı ayrı mangal resimleri paylaşıyordu ben sorun olduğunu anladım ama ne olduğunu bilmiyordum. Eşimle ablasının tel konuşmasını duyana kadar eşim yanımdaydı. En son bu hastanede karşılaşınca annem, kv nin elini öpüp hürmet göstermemiş diye bana da küsmüşler hepsi. İnan’ın şok oldum ben. O gün bu gündür ne ararlar ne sorarlar daha beni suçlu çıkarmaya çalışırlar bu olaydan sonra iki defa evine gittim. İnan’ın yüzüme bile bakmadılar bırakın hoşgeldin demeyi. Yan oda da konuşuyorlar senin karın bizi aramıyor sormuyor diye eşim de bu kız günlerce hastanede yattı siz bir kere bile sormadınız ne diye arasın sizi dedi hep de konu açılınca der. Şimdi ben bu bayram gitmedim içimden gelmiyor artık bütün bağlarımı koparmak istiyorum yani yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Bir de yaşadıklarım bunlarla sınırlı değil tam 3.5 yıldır hep görmezden geldim bazı şeyleri ama ben Canımla cebelleşirken onların böyle yapması bardağı taşırdı bende.. eşim konuşmuyor benimle gitmedik diye ona kalsa herşeyi boşver sen iyisin kötü olma gidelim diyor ama artık kendimi ezdirmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Eğer içinizden gelmiyorsa gitmeyin . Ya da gitseniz bile 1-2 saat oturup Dönün Büyüklük sizde Kalsın.
Bakın ben iki defa gittim... 27 yaşındayım bu yaşıma kadar girdiğim ortamda hiç Yok sayılmadım yani beni görmezden geliyorlar Yok sayıyorlar. Bu yüzden gitmek istemiyorum içimden gelmiyor artık ama evliliğime yansıyor ve bu beni sinirlendiriyor.

Eşinizin bu duruma müdehale edip size saygı göstermelerine sağlamadı gerekiyor

Ben arada kopartılacak bir bağ göremedim, vardıysa bile onlar bu bağı çoktan çekmiş kopartmış siz ne diye hala evlerine gidip konuşmaya falan çalışıyorsunuz ki?? Millet de kendini bulunmaz hint kumaşı sanır işte böyle. Siz onları defterden silecekken onlar sizi silmiş... bu da size çok iyi bir ders olsun, sizin dar zamanınızda b.ktan bir sebeple küslük çıkartıp mangal fotoları paylaşan insanımsılarla bir işiniz olmasın bundan sonra. Hak edene haka dansı.

Eşinizin bu duruma müdehale edip size saygı göstermelerine sağlamadı gerekiyor
Yani şöyle bişey var eşim çok konuştu söyledi ama sanırım eşimi takmıyorlar önemsemiyorlar bende bunu eşime söyledim bak senin sözünü önemseselerdi böyle olmazdı ben anlamıyorum millet birbirine giriyor kanlı bıçaklı oluyor ortada benlik bişey yokken bana tavır aldılar hem de bu kadar çirkince. Benim sıkıntım şuan gitmedim diye Bayram’ın bana zehir olması ben yine ilk gün annesini aradım bayramını kutladım nezaketen kızım geleceksiniz demi demesini beklerdim yada ne zaman geleceksiniz dese ben giderdim annesinin yaşına hürmeten giderdim ama istemiyorlar ki beni, ben neden gideyim hâlâ

Iste bunu söyleyin eşinize . Aradım davet bile etmediler benim ailem yapsa sen gider misln deyin

O kadar haklısınız ki işte ben sırf eşim hatrına onun iki defa gittim tek taraflı bağ kurulmuyor maalesef acaba yanlış mı yapıyorum diye vicdanım var ah işte o vicdan kemiriyordu ama yorumunuz çok haklıca insanın kendine değeri olmalı kaldı ki tek gelinleriyim ve kötü bir insan da değilim bunları hak edecek

Iste bunu söyleyin eşinize . Aradım davet bile etmediler benim ailem yapsa sen gider misln deyin
Dedim... ama maalesef ‘gelin’ in o kadar hakkı yok ben tek olmadığımı biliyorum Emin’im çoğu kadın yaşamıştır hatta daha kötülerini ama buralarda geline değer verilmiyor. Davet mi bekliyorsun a geliyor iş

annen niye kv nin elini öpsünmüş nasıl komik bir ego o öyle
ne güzel işte böyle saçma insanlarla görüşmemek için bahanen olmuş.
neyin peşindesin ki hala?
Kv seyit soyundan geliyor o yüzden herkes el öper hürmet gösterir alışmış kv de... annem buralı değil ki bilmez de zaten benim derdime düşmüş.
Kesinlikle zaten artık kurtuldum diyorum ama evliliğime yansıyor bu durum yinede acaba ben mi yanlış yapıyorum diye sormak istedim burada

Evet davet bekliyorum de sende . Ne demekmiş gelinin o kadar Hakkı yok gelin Köle mi insan değil mi ?
Kusura bakmayın ama eğer böyle diyorsa suç eşinizde

Anneniz niye öpsünmüş kv elini isterse 50 yaş büyük olsun. İyi yapmışta öpmemiş. Şu insanlardaki ego daha ne kadar şişebilir. Ortada bağ filan kalmamış zaten. Eşinizle de uygun bir üslupla paylaşın düşüncelerinizi. Sizi yok sayan insanların yanına gitseniz de bişey değişmez. Sadece kendilerini daha da üstün görmeye başlarlar.

Senin yok sayıldığı yerde tabii ki işin yok. Annen pozisyon olarak kv ile eş konumda olduğundan tabii ki annen el öpmeyecek. Böyle garip beklentileri olan insanlar gerçekten garip. Sana da önerim bayramlar da şehir dışında tatil planla.

Haklısınız...tekrar gitmem bu onları üstün ve haklı yapıyor bende bu yüzden doğru bir karar vermişim gitmemekle. Ne kadar emin olsam da birilerinin yorumuna objektif bakmasına ihitiyacım olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…