Affedersin de baban evden bir boğaz eksilsin diye mi seni evlendirdi? İş bul yaşın genç..hem çalış hem oku. .zaten 21 yaşında evlenmen başlı başına saçmalık...Ya işte ben bunu bekliyordum. Atar yapamam çünkü tam bir mesleğim bırakıp gitsem baba evinde nasıl olurum Muamma babam çok varlıklı biri değil üniversite okuyan kardeşlerim var baban bana mı baksın onlara mı. Üstelik okulum bile bitmedi. Atanıp onu bırakmamdan çok korkuyor.
Bende sımdı okudum da kaynana olsa herks gelmesın derHerkes konu sahibinin eşini taslamis ama düşündüm kayınvalidem gelse bende evde durmam çıkar giderim. Kim bilir neler yaşattı yada geldiğinde nasıl davranıyor. He eşimin annesi ile görüşmesine asla karisamam telefonu falan karıştırmak dk hesaplamak ne haddine. Ama kendi gorusmak istemeyebilir. Sırf büyük diye sırf anne diye kimse kutsal değil malesef. Belki geldiğinde çenesi durmuyor sürekli hakaret ediyor ya da eşlerin arasını bozmaya çalışıyor kimse durduk yere böyle davranmaz cunku. Tek taraflı yorum yapmak doğru değil.
Niye ayakları yok mu?
Kab
Peki böyle evliliğiniz yorulmuyor mu. Gerçekten memnun musunuz bu durumdan. Eleştiri değil cidden soruyorumGeçmişteki yaşanmışlıklara bağlı olarak eşinizin eve istememesine hak verebilirim. Sudan sebeplerse eğer başlı başına saçmalıyor. Ama sizin görüşmenize karışması asla kabul edilemez.
Biz eşimle karşılıklı olarak birbirimizin ailesi ile görüşmüyoruz. Ne onun ailesi benim evime girebilir ne benim ailem. Şartlar bu şekilde bir karar almaya itti bizi. Ama onun dışında herkes kendi ailesiyle istediği gibi görüşür. Karışmak asla karşı tarafın haddi değil. Misal şu an ben ailemi ziyarete geldim. Onlarla kalıyorum.
Tamam herkesin ailesi kendine harika. Ama yaptıkları zarar veren cinsten hareketlerse tabiki evine istemez, hakkıdır. Ki size gelmesin de dememiş eşiniz. Gelirse ben giderim demiş. Gayet makul bir çözüm bence.
Katılıyorum.Mevzu nedir?
Simdi insan dusununce nasil olur falan diyor da, atiyorum anneniz damadina kufrediyorsa ornegin adam da istememekte hakli derim ben. O yuzden mevzu onemli.
Ama oyle uften puften nisan zamani alisveris falan kavgalarini hala isitip isitip sunuyorsa o este zaten sorun vardir.
Başta aynı şeyi düşündüm ama öyle olsa adam çat çat şu şu sebepten derdi bence. Yani sebep yok demez. Ben de evliyken görümcem gelsin istemiyordum, neden diye sorana çay koyup sabaha kadar sebeplerini sayabilirdim meselaHerkes konu sahibinin eşini taslamis ama düşündüm kayınvalidem gelse bende evde durmam çıkar giderim. Kim bilir neler yaşattı yada geldiğinde nasıl davranıyor. He eşimin annesi ile görüşmesine asla karisamam telefonu falan karıştırmak dk hesaplamak ne haddine. Ama kendi gorusmak istemeyebilir. Sırf büyük diye sırf anne diye kimse kutsal değil malesef. Belki geldiğinde çenesi durmuyor sürekli hakaret ediyor ya da eşlerin arasını bozmaya çalışıyor kimse durduk yere böyle davranmaz cunku. Tek taraflı yorum yapmak doğru değil.
Kolay kolay konulara boşanın yorumu yapmam. Sebensiz yere sırf sevmiyor diye böyle ailenle konuşma, gitme, gelme diyen kocalardan gerçekten boşanın diyorum..Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..
Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
esınız aılenızle sorun yasadıysa unutamıyorsa gorusmesın esınız gorusmek zorunda degıl ama sızın gorusmenıze karısamazNişanlıyken bi kaç sorun oldu. Sonra aileler halletti konu kapandı. Bazen kendi aramıza konuştuğumuz da hep o konuları açıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?