• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annemin evime gelmesini istememesi

Konu detaylarını okumadim ama
Ilk anlattığınız gore cevap vermek istiyorum

Neden annenizle görüşmeni istemiyor
Bir nedeni olmali yani neden

Bu arada nisanlilikta olan seyleri ısıtıp isıtıp onune sunuyorsa o konuyu halledemediniz demektir ya da esin hakimiyet kurmak icin gecmiste olan seyleri gundeme getirerek seni ezmeye calisiyor demektir. Sanki gecinmeye gonlu yok gibi. Yani ille benim dedigim olur tum kararlari ben veririm cunku aile reisi erkektir imajini kafanda otirtmaya calisiyor gibi. Bastan buna razi olursan ileride tum herseye o karar verecek ve sen tek basina ustune kiyafet bile alamaz hale geleceksin demektir. Kanunlarda aile reisi erjektir ibaresi cikarildi. Artik kararlari ciftler ortak aliyor. Aile reisligi yok.
Kesinlikle
Ya nişanlılıkta olanları hazmedemedi ya karısını kendisinin kölesi olarak sadece ona ve ailesine hizmet eden biri olarak görüyor.
Ki Türk erkeklerinin yapmadığı şey değil kendi annesi aylarca kalsa memnun olur.
Karısının annesi 3 gün kalsa suratı düşer.

Eşiniz tam bir öküz hanzo ayı direkt boşanılacak adam

Görüşmeyin bence. Ama eşinizle. Sizinkiler sadece bahane. İsteyen boşanır ailesinin yanına döner çokta güzel çalışır. Üniversite okuyan kardeşler filan cidden bahane kusura bakmayın.
Eşimin ailesi bana inanılmaz şeyler yaptılar. Hiç birini sevmem ama görüşüyorum. Sevmediğimi de bilirler. Ne eşime ailenle görüşme dedim ne de bi saygısızlık ettim. Çünkü eşimi çok seviyorum. Onun arada kalmasını asla istemedim. Yani eşiniz sizi sevmiyor da. Sevse tavrı bu olmaz emin olun.

Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..

Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
Konu sahıbı arkadasım oyle bi dünya mı var esın aılesıyle sevgı yumağı olacak sende görüşme kısıtlaması ve annenı ıstememe ile karsılanacaksın kocan olacak herıfe resti çekmezsen o adamdan bi yol olmaZ kusura bakma boyun bükme lutfen annemden aılemden neden vazgeçeyim de sen vazgeçmıyorsun da ben neden gorusmeyım de hatta madem ıstemıyorsun de gel o zaman sende görüşme bende gorusmeyım esıtlık olsun de bakalım ne cevap verecek DENSİZ

Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..

Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
Ben gorusmuyorsam sende gorusmiceksin de sende onun ailesi ile görüşme konuşma onada konusturma bakalım nasılmış

Siz niye şaşırdınız yok mu sanki böyle herifler .bu kulaklar .annesine hırsız diyen damadı duydu bizzat arkadaşım ağzıyla itiraf etti . annesi bunu duyunca arkadaşıma kalk gidelim diyor arkadaşımda numaradan bayılıyor gitmemek için bizzat kendi söyledi. O gunden sonra soğudum zaten ondan . Fazla görüşmüyoruz.ayriyetten hırsız demesinin sebebide akrabalarının kızına takılan altınları aldı diye .5 bin falan almis.yani.damadin kendi aileside 1 ay sonra bütün altınları almış arkadaşımdan.ama diyememis seninde ailen aldı diye .aman niye anlattiysam... tavrını net bi şekilde koy konu sahibi annem dünyanın en kötü insanı bile olsa ben bu lafı kimseye ettirtmem .sanada tafsiye ediyorum . Bune özgüven yiğidim. de

sen zaten gurbettesin zorluk cekiyosun birde annenimi istemiyor bence çok yüz verme sende ona aynı sekilde davran

O kim oluyor da annenizin sizin evinize gelmesine izin vermiyor? Nerede kalırsan kal benim annem evime girecek diyeceksin.

Gelmesin eve. Sektirsin gitsin. Neden yüz veriyorsunuz? Ben gelmem eve dediği an annenizi arayıp anne müsaitim gel zaten kocamın da işi çıktı bir hafta evde yok kız kıza takılırız deseydiniz ya. Ay cok sinirlendim salak herif

Sizde buna izin mi veriyosunuz demediniz mi o insanlar beni bu yaşıma getirdi senden önce de varlardı senden sonra da olacaklar sen benim ailemle görüşmeme karışamazsın ne olursa olsun diye haddini bildirmedin mi ne demek defolsun gitsin nereye giderse ben böyle kocayı boşarım ilk evlendiğimde eşimle ilk kavgamız buydu ayda bir gidebilirmişim neymiş zırt bırt aileye gitmek bide onun ailesiyle yaşıyorduk bir kıyamet kopardım ondan sonra hiç biri ağzını açamadı siz neden susuyorsunuz ?

erken yaşta evliliğe laf edilince kızılıyor sonra.
21 yaşında evlenmiş, kocası izin verdiği ölçüde hayatını sürüdüren biri daha...
Ya bunun yaşla bir alakası yok bence bende 19 yaşımda evlendim şuan 27 yaşımdayım ama ilk evlendiğimde en büyük kavgam bu konuda oldu aynı evde yaşıyorduk eş ailesiyle bana onların ağzıyla zırt bırt anne evine mi gideceksin olmaz öyle dedi bende kıyameti kopardım beni bu yaşıma onlar getirdi senden önce onlar vardı sen ne demeye çalışıyosun diye ondan sonra kimse ağzını açmadı ben bunları 19 yaşımda yaptım sorun yaşta değil başta bence

Ya bunun yaşla bir alakası yok bence bende 19 yaşımda evlendim şuan 27 yaşımdayım ama ilk evlendiğimde en büyük kavgam bu konuda oldu aynı evde yaşıyorduk eş ailesiyle bana onların ağzıyla zırt bırt anne evine mi gideceksin olmaz öyle dedi bende kıyameti kopardım beni bu yaşıma onlar getirdi senden önce onlar vardı sen ne demeye çalışıyosun diye ondan sonra kimse ağzını açmadı ben bunları 19 yaşımda yaptım sorun yaşta değil başta bence
Siz bunu yapmıssınız ama bu kadar kücük yasta evlenen kadınların %90ı yapamıyor. Zaten 19da evleniyorsa isi meslegi yoktur büyük bir kısmının da ailesi geri dönünce mırın kırın eder, aman bosamasın diyip ne derse tamam erimmm tamam beyimm diyorlar. Ama 27+ yasında evlenen kadınlarda da aksi sadece %10luk kısımda oluyor.

Siz bunu yapmıssınız ama bu kadar kücük yasta evlenen kadınların %90ı yapamıyor. Zaten 19da evleniyorsa isi meslegi yoktur büyük bir kısmının da ailesi geri dönünce mırın kırın eder, aman bosamasın diyip ne derse tamam erimmm tamam beyimm diyorlar. Ama 27+ yasında evlenen kadınlarda da aksi sadece %10luk kısımda oluyor.
Ya tabiki ileriki yaşlarda insanlar daha özgüvenli ve kendinden emin oluyor

annene laf etmesi seni eş olarak kabullenmedıgıni gösterir yani seni kabul edecem ama şartlaŕim var yoksa yogum diyor.yaninda olmak icin sart sunan biri olmasa da olur.inan yasadiklarinin benzerini yasamamis ve onca yil sabretmis biri olarak söylüyüm zamanını emegını harcama bu sekilde.cunku adam yaninda kalsa da sevgin kalmiyor ona karsi.

Back