- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.926
- 408
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yol ver gitsin aile hassas noktamdır ailemle olan ilişkim eşimi ilgilendirmez, onunki de beni bağlamaz ama benim ailemi evimde istemeyen adamı ben hiç o evde tutmam bence sende yolla gitsin.Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..
Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
nişanlıyken yaşanan sorunlar nasıl halledildi, 1,2 saat konuşarak mı? herkes iyi niyetini orta koyup, objektif olarak değerlendirerek mi? yada hani tabiri caizse köprüyü geçene kadar ayı'ya dayı demek mantığıyla mı çözüldü?Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Sonra aileler halletti konu kapandı. Bazen kendi aramıza konuştuğumuz da hep o konuları açıyor.
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Tamam eşin buları söyledi ama sen ne yaptin. Ve ona hala nasıl eşim diyorsun aynı evde yaşıyorsun değil mi.Ben şunu merak ediyorum. Eşin dedi ki anneni sevmiyorum eve gelmesin, telefonla konuşma annenle... Sonrasında hayat nasıl normal devam edebiliyor mesela öyle birine yemekler yapıp sofralar kuruyorsun, çayını ayağına götürüyorsun, b.klu donunu yıkıyorsun. Gece adamın koynunda yatıyorsun falan. Zoruna hiç gitmiyor mu, hiç mi bozulmuyorsun, hiç mi tiksinmiyorsun. Anne bu yahu nasıl laf söylettirebiliyorsun.
Bazı konuları okurken kendimi farklı bir evrendeymiş gibi hissediyorum.
Çağır anneni gelsin. Eşinizde nereye gidiyosa gitsin. Yazık ya anne gelmek istiyo adamın keyfinden annemle görüşemicem yok öyle dünya.Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..
Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.