• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annemin evime gelmesini istememesi

Başıma bir şey gelmeyecekse sorayim kv ile görüşmeyen evine almayan gelin yokmu burada🙈
Aynısını ben de düşünmüştüm, konu sahibi nişanda olaylar oldu diyor ama açıklama yapmıyor. Belki , kızın annesi damadın ailesine ağır hakaretlerde bulundu, nişanını zehir etti. Etrafımdan biliyorum nişan günü her türlü kötülüğü yapanları, hatta dünürlerini evden kovanları. Ayrıca burada buna benzer bir sürü yorum var, yıllardır Kv ile konuşmayan , eve almayan. Bence nişan günü ne olduğunu açık açık anlatmalı konu sahibi ki ona göre yorum yapalım.

Aynısını ben de düşünmüştüm, konu sahibi nişanda olaylar oldu diyor ama açıklama yapmıyor. Belki , kızın annesi damadın ailesine ağır hakaretlerde bulundu, nişanını zehir etti. Etrafımdan biliyorum nişan günü her türlü kötülüğü yapanları, hatta dünürlerini evden kovanları. Ayrıca burada buna benzer bir sürü yorum var, yıllardır Kv ile konuşmayan , eve almayan. Bence nişan günü ne olduğunu açık açık anlatmalı konu sahibi ki ona göre yorum yapalım.
Bencede neden açıklamadı olayları demekki var bir şeyler açıkçası burada okuyorum kv ile görüşmeyen gelinlere haklısın o eşinin annesi istemiyorsan gitme diyoruz ama iş gelin annesi olunca nedemek olmaz o senin annen diyoruz yapmayın hanımlar

Evet
Konu sahibi o konuyla ilgili bir açıklama yapmamış ama kocasına neden istemiyorsun diye sorduğunda doğru düzgün bir cevap bile vermemiş.
Eğer bir şey yaşamış Olsa senin annen şunu yaptı bunu yaptı diye bir şey söylerdi.
Burada kimin kocası annesinin eve gelmesi istenmeyince bir nedeni yok sevmiyorum cümlesini kabul eder.

Nasil bi erkek dunyaya gelmeye neden olan binbir emekle büyüten aileye anne babaya karisma hakkina sahip olur anlamıyorum ben biraz anneme cok gitmek istesem esim bazen sakayla karişik bu kadarda olmaz ki der ben de beni bu yasa getiren aileme gitmeme sen dahil kimse engel olamaz cami kirar gene giderim diorum hicbir erkek anne babadan kıymetli degil

Ben olsam aılemın yanına gıderım bırdahada donmem. Buna nasıl katlanıp bıde konu acıyorsunuz ona es bıle demenmez asırı gıcık oldum hadsız kusura bakmayın ama boyle konusabıldıgıne gore baya yuz vermıssınız

Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..

Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
Ay gelin gibi dır dır eden damat hiç sevmem

Kaç dakika konuştun diye telefona bakmak, annenizin eve gelmesini istememek! Bu cesareti nereden alıyor gerçekten kendinize sordunuz mu bu soruyu?

Benim evime annemde gelir babamda benimle evlenmisse onlarida kabullencek esim o nasil esimse oda annem dunya bir yana benim icin annem bir yanadir nolursa olsun herzaman herseyde annem derim baska bise demem
Sizleri kayinvalidelerden sikayet edenlere de boyle konusmaya davet ediyorum😁😁yani problem kiz anneleri olunca " canim annem" erkek anneleri olunca farkli😊😊😊 ama size katiliyorum anneler bir yana dunya bir yana kadin icinde erkek icinde.

Merhaba yeni üyeyim. Evliyim 24 yaşımdayım. Evlilikte 3. Yılımıza girdik. Eşim memur. İlk görev yeri ailemin yaşadığı şehire atandı. Biz orada tanıştık evlendik. Sonra eşimin ailesinin olduğu şehire geldik ama kayınpederim de işin dolayı tayin istediler. Başka bi şehire gittiler. Sadece tatillerde geliyorlar. Benim evime gelmiyorlar ama kendi evleri var. Onlardan rahatsız olacağım bi durum yok yani. Ben ailemden uzaktayım hemde kilometrelerce. Annem yanıma gelmek istiyor ama eşim gelmesini istemiyor o gelince izin alırım eve gelmem diyor istemiyorum gelmesini diyor. Bu durum beni çok üzüyor. Kafayı yiyecem artık sürekli bundan dolayı tartışıyoruz. Anneme de eşim istemiyor gelme diyemem sonuçta o benim annem canım.. Hatta bana ailenle konuşma diyor. Ne zaman telefonla konuşsam kaç dk konuşsum diye bakıyor. Ama kendi ailesi ile çok konuşuyor. Belki abartıyorsun diyeceksiniz ama günde 5 defa görüntülü konuşuyor. Bazen tepki koyuyorum ortaya sen misin gurbette olan ben mi sen misin gelin ben mi diye..

Nişanlıyken bi kaç sorun oldu. Tabi bu sorunlar evliliğin ilk aylarında oldu ama konuşulup hal oldu. Habire eski konuları açıp konuşuyor.
Esinin yaninda goruntulu ara hic gizli sakli arama sende gunde 5 defa ara sen nasil alismissin onun ailesini aramasina oda alisacak he normalde gunde 5 defa kim ararsa arasin mental sorunu vardir diye dusunurum buda normal degil de ama esini alistirana kadar buna devam etmen lazim yoksa bu evlilik yurumez sadece sizin icinizdeki kizginlil,kirginlik buyur ya kavgaya doner ya da kendinizi hasta edersiniz. Esinizin ailesi nasil insanlar? Onlar dunurleriyle bir yakinlik kurmaya ugrasmiyor mu?

Kayinvalideleri istemeyen bu formlarda sikayetci olan gelinlerede " host sen kim kopeksin kocanin annesini istemeyecek" dermisiniz merak ettim🤣🤣🤣
Derim valla kimse kusura bakmasın kv demle bende başta anlasamadim görüşmedim gitmedim o geldi tabi ki gelecek eşimin annesi evime gelme nasıl derim buna hakkım yok kimsenin hakkı yok...Mesafe koyarsın sevmek zorundada değilsin ama benim fikrime göre hiç kimse annen evime gelmesin diyemez...

Ara yorumları okumadım ama ailemiz en değerlimiz. Kendisi saatlerce konuşurken sizin dakikalarınızı saymasına musade ederek hata yapmışsınız. Hatanızı duzeltin ve rahat rahat konuşun. Bu artık eve gelmek gibi de değil. Eşiniz size tahakküm ediyor. Gerektiğinde ailenizi ziyarete gidin. Eşinize aileniz kötü bir tutum mu takındı emin değilim. Bunu ima etmiş gibisiniz. Gelinler de zaman zaman kendilerine yapılandan ötürü eşlerinin ailesini istemiyorlar. Bunu çözmek için çaba sarfedin. Susmayın. Aileniz hatalıysa, onlar da hatalarını telafi etsin. Çözüldü diyorsunuz ama belli ki eşinize göre çözülmemiş.

Derim valla kimse kusura bakmasın kv demle bende başta anlasamadim görüşmedim gitmedim o geldi tabi ki gelecek eşimin annesi evime gelme nasıl derim buna hakkım yok kimsenin hakkı yok...Mesafe koyarsın sevmek zorundada değilsin ama benim fikrime göre hiç kimse annen evime gelmesin diyemez...
Dogru haklisiniz anneler degerlidir ve gelme diyemez zaten insan olarak dememelide

Sizleri kayinvalidelerden sikayet edenlere de boyle konusmaya davet ediyorum😁😁yani problem kiz anneleri olunca " canim annem" erkek anneleri olunca farkli😊😊😊 ama size katiliyorum anneler bir yana dunya bir yana kadin icinde erkek icinde.
Cnm ben kayin validemi simdiye kadar hic gormedim 1 yildir evliyim artik gorunce onunda nasil oldugunu anlicam 😁

Cnm ben kayin validemi simdiye kadar hic gormedim 1 yildir evliyim artik gorunce onunda nasil oldugunu anlicam 😁
Evlenmeden once gormediniz mi sonucta bir tanisma olmustur merak etmeyin ya sonucta tum sikayetci gelinlerde bir bakmislar kendileri kaynana olacak yasa gelmisler yani kayinvalidelerde bildigin normal insanlar🤣🤣🤣daha gelinini yiyen olmadi😂😂😂insallah iyi insanlardir ve guzel sekilde bitbirinize sahip cikarsiniz.

Bir zamanlar nişanlıydım nişanlım bana demişti ki “ ailelere uzak otururuz ay da, yıl da bir görüşürüz. Kalma falan olmaz” dedim ki güle güle sana yolun açık olsun :) annem daha kıymetli benim koca bulurum anne bulamam dedim ve ayrıldım. Eşimle tanıştım başta da herşeyi konuştuk ve iyi ki de ayrılmışım o gudubetten

Üç yıl olmuş...Erkekler bu derece takmaz kolay kolay.Acaba anneniz diye sonradan olan şeyleri görmezden geliyor olabilir misiniz?Hani sizin için dert değildir ama eşiniz için çok gariptir...

Ya zaten çocuk yaşta evlenmişsiniz. Kendinizde misiniz allah aşkına? Bir sarsışın kendinize gelin. Bu boşanma sebebidir. Ailem evime gelemeycekse ben giderim ailemin yanına daha da dönmem o adamın yanına. Manyak mıdır nedir.

Ben buraya bu konuyu açmaya bile utanırım siz bunu birde yaşıyorsunuz sen kimsin diyemediniz mi eşinize

Ay okurken bile gıcık oldum. Kusura bakmayın da öyle bir adamla geçinmem. Restinizi çekmwsiğiniz sürece size her istediğinizi yaptırır. Bundan dolayı boşanacaksınız da boşanın.

Back