- Konu Sahibi Beautician1
-
benim annem de arada bir gelir bir gece kalır.bizim ev de küçüktür.annem de salonda yatar vs. eşim hep anneme hafta sonuna kadar kal gezmeye götüreyim seni der.ama annem zorunluluk yoksa bir gece kalır gider.buraya gelmesinden memnun olur.bazen sıkılı mı?olabilir erkek ve akşama kadar çalışıyor eve gelip soyunup dökünmek icabında donuyla evde salına salına gezmek ister.seninki gibi gelip de üç gece kalınca sıkılır.
empati yap biraz kaynanan böyle zırt pırt gelse......annenin düşünceli olması lazım
şurda okuduklarımdan anladımki annelerin kadri kıymeti bilinmiyor. zavallı kadın altı üstü 3 gün kalmış ağız burun kıvırıyorsunuz. allah göstermesin demekki anneniz sizin elinize muhtaç kalsa sokağa atarsınız. kim kimi ayda 3 gün çekemez allah aşkına. yapmayın bunları zavallı kadın sana yardıma geliyordur bir de kendince. bence eşine bu kadar taviz verme benim ailemde senin ailen de mühim de.
Sebep her ne olursa olsun o bir anne!
Sizi yanlız bırakmak istemiyor olabilir,bi işin ucundan tutayımda kızım yorulmasın rahat bi hamilelik geçirsin diye düşünebilir...
Bence eşiniz kesinlikle haksız şu durumda.
Seni doğuran dünyaya gelmene sebep olan o kadına gözü gibi bakması koruyup kollaması saygıda kusur etmemesi gönlünü hoş tutması gerekirken,surat asıyorsa büyük terbiyesizlik ediyor.
Belki ters görüşte olan arkadaşlar olabilir bana ama,ben anneye babaya ''ÖF'' bile denmez diyerek büyüdüm.
Ve değil eşim,kim olursa olsun annemi babamı rahatsız edecek gücendirecek şekilde kirpiğini bile oynatsa hayatının bundan sonrasında Allah elime düşürmesin,benden çekeceği var!
Bu durumu ben yaşamış olsaydım, kahrımdan öldürdüm, icim icime siymazdi sanırım.Nedense diyer pencereden bakdigimda, yani annem değilde kv'de kalmış olsaydı, asla kabul etmezdim..Eyer senin kv'denle sorunun yoksa, bu durumda eşin cok haksızlık yapıyor olmalı. En azından senin ve bebeginiz için katlana bilirdi bir süre. Allah yardımcınız olsun! Annen iyi niyetinden, sana kiyamadigindan kalıyordur, ama eşin bunu anlayamacak kadar soğuk kanlı olmalı.Bugün zaten dayanamadım söyledim artık çünkü eşimin suratını çekmek istemedim açıkçası. Ama çok vicdan yapıyorum annem aklıma geldikçe burnumun direği sızlıyor.
Bu durumu ben yaşamış olsaydım, kahrımdan öldürdüm, icim icime siymazdi sanırım.Nedense diyer pencereden bakdigimda, yani annem değilde kv'de kalmış olsaydı, asla kabul etmezdim..Eyer senin kv'denle sorunun yoksa, bu durumda eşin cok haksızlık yapıyor olmalı. En azından senin ve bebeginiz için katlana bilirdi bir süre. Allah yardımcınız olsun! Annen iyi niyetinden, sana kiyamadigindan kalıyordur, ama eşin bunu anlayamacak kadar soğuk kanlı olmalı.
Bu durumu ben yaşamış olsaydım, kahrımdan öldürdüm, icim icime siymazdi sanırım.Nedense diyer pencereden bakdigimda, yani annem değilde kv'de kalmış olsaydı, asla kabul etmezdim..Eyer senin kv'denle sorunun yoksa, bu durumda eşin cok haksızlık yapıyor olmalı. En azından senin ve bebeginiz için katlana bilirdi bir süre. Allah yardımcınız olsun! Annen iyi niyetinden, sana kiyamadigindan kalıyordur, ama eşin bunu anlayamacak kadar soğuk kanlı olmalı.
kızlar ben size şu noktada katılmıyorum bence ye anneye eşim rahatsız oluyor denmez şahsen ben diyemezdim... annem bir daha evime asla gelmezdi... ama eşinde haklı ona da hak veriyorum onun durumu da vahim yani..
Yani onu öyle bi'dersin ki karşındaki hak verir.
"Annecim X sen yatılı kalınca saygıda kusur etmeyeyim diye rahat edemiyor işten gelince ayaklarını uzatsa sana ayıp olucak diye çekiniyor. Ev de küçük biliyorsun gündüzden gel akşam biz seni bırakırız annecim arada da kalırız ben seni özlerim zaten" derse bence anlar.
Yani konu sahibi yanlış anlamasın ama kötü bi'huy edinmiş annesi 3-4 gün kalırken insan düşünmeli ev küçük, evli bi'çift artı gençler yani yeri gelicek sarmaş dolaş bi'haftasonu film izlemek istiycekler:44:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?