Kızlar merhaba. Bİlmiyorum bu sorunu yaşayan başka arkadaşlarım var mı ama sanki birtek ben yaşıyorum bu sorunu gibime geliyor çevremdekilerin yaşam tarzına bakarak.
4 senelik evliyim daha doğrusu 4 bitti. İlk çocuğuma hamileyim. Allah nasip kısmet ederse bir kızım olacak. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah. İsteyen herkese de nasip etsin.
Biz evliliğimizde çoook sorunlar yaşadık çok şeyi aştık ve atlattık Allah'a şükürler olsun. Ama annem konusunu aşamadık. Ben hamile kalmadan önce de annem bana geldiği zaman 3 gün muhakkak kalırdı. Şimdi hamile olduğum için daha da sıklaştı. Eşim rahat edemediğini söylüyor sürekli. Bu konuda çook kavgalar ettim o benim annem burası da onun evi falan ama yok aşamadık bi türlü. Evim çok küçük annem kaldığı zaman tıkış tıkış oluyoruz. Özellikle cumartesi pazara denk gelse daha zor oluyor çünkü eşim evde oluyor. Annemi de kıramıyorum. Arada kalıyorum. Yaşam alanımız sadece minicik salonumuz var oraya tıkışıyoruz annem de salonda uyuyor oraya yatak açıyorum. Eşim işten geldiği zaman yüzü asık oluyor. Off bugünde mi kaldı der gibi hareketleri oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Kavga etsem tavır yapsam olmuyor, sussam olmuyor, anneme sölesem olmuyor çıldırmak üzereyim.
Lohusalık dönemimde annem kalacak ve ben ne yapacağımı bilmiorum. Eşim bana yine söylenir içime atarım da sütüm kesilir diye düşünüyorum sürekli. Hep kaygım var bebek doğduğunda acaba neler yaşayacağım diyorum tadını çıkarmak yerine.
Az önce o kadar çok ağladım ki anlatamam size. Sebep annem aradı ve bana geleceğini söyledi. Ve bugün günlerden cuma ve 2 gün eşim evde. Anneme dedimki anne neden haftaiçi gelmedin bugün cuma haftasonu zaten murat evde dedim. Ne farkeder ki dedi bana peki o zaman pazartesi gelirim dedi. Ben çok kötü oldum kendimi çook kötü hissettim resmen geri çevirdim. Ama gelseydi de eşim diyecekti ki koskoca haftaiçi varken neden haftasonu geldi annen diyecekti ve yine kavga edecektik. Haftasonu eşim sabah8 de kalkıyor. Annem salonda yattığı için yatakodasında tv izliyor ve acıkıyor. Annemi de uyandıramıyoruz. Bi kargaşa oluyor. Eşime de hak veriyorum haftasonunu evinde rahat geçirmek istiyor belki eşiyle başbaşa olmak istiyor. Ama ben de arada kalıyorum.
Annem ben hamile kalmadan önce de bende çok sık kaldığı için eşime hamile olduğum için kalıyor diyemiyorum. Zaten hep kalıyordu diyecek diye. Bana keşke eviiz büük olsaydı ama bu şekilde zor oluyor demekle yetiniyor.
Kızlar akıl verin bana ne yapayım çıldıracağım. Ağlamaktan gözlerim şişti.