- Konu Sahibi Beautician1
-
şurda okuduklarımdan anladımki annelerin kadri kıymeti bilinmiyor. zavallı kadın altı üstü 3 gün kalmış ağız burun kıvırıyorsunuz. allah göstermesin demekki anneniz sizin elinize muhtaç kalsa sokağa atarsınız. kim kimi ayda 3 gün çekemez allah aşkına. yapmayın bunları zavallı kadın sana yardıma geliyordur bir de kendince. bence eşine bu kadar taviz verme benim ailemde senin ailen de mühim de.
şurda okuduklarımdan anladımki annelerin kadri kıymeti bilinmiyor. zavallı kadın altı üstü 3 gün kalmış ağız burun kıvırıyorsunuz. allah göstermesin demekki anneniz sizin elinize muhtaç kalsa sokağa atarsınız. kim kimi ayda 3 gün çekemez allah aşkına. yapmayın bunları zavallı kadın sana yardıma geliyordur bir de kendince. bence eşine bu kadar taviz verme benim ailemde senin ailen de mühim de.
Söylediğinizi yanlış anlamayacak birinr ,abiniz olur teyzeniz olur
anlatsanız durumu,oda hiç sizi karıştırmadan deseki"git ama kalma belki damat rahatsız oluyordur"
belki anlar o zaman:26:
Dikkat ettiyseniz genel geçer yorumlara atıfta bulunarak, birebir polemikten uzak, kimseden alıntı yapmadan bir yorum yazdım, direkt konu sahibine hitaben.
Dolayısıyla tercih etmekten kaçındığım, yorumculardan birinden alıntı yaparak yorumlamaya devam etme yöntemini ne yazık ki ilk kez şahsınıza kullanıyorum.
Umarım son olur.
Yorumlarınız konu sahibini bağlar, beni değil.
İyi geceler.
Canım benim sen de hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İşte evimdeki huzurum kaçmasın diye yapmak zorundayım ve bugün engelledim kıvıra kıvıra. Ne olurdu annem biraz daha ince düşünebilseydi. O da çok saf kalbi var ondan hiç olasılıkları düşünmüyor işte.
Bu durumlar kötü oluyor .
Eşim annen hafta içi istediği kadar kalsın ama lütfen hafta sonu rahat edelim diye rica etti.
Şu şekilde yapabilirsin anne pazartesi sana ihtiyacım var de gelmesini sağla ama kesinlikle gitmesine müsade etme.
Dolaylı yoldan düzene oturur ,hem eşini kırmazsın hem anneni.
öncelikle doğumunuza az bir zaman kalmış, son günlerin stres ve heyecanıyla konuya takılmış olabilirsiniz...yoksa ''ANA başta tac imiş, her derde ilaç imiş, bir evlat pir olsa da, ANA ya muhtaç imiş '' sözünden yola çıkarak içinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun ANNE bir yana dünya bir yana olsun..
O ki, önemli bir rahatsızlık atlatmış bu günleri gördüğü için şu fani dünyada sizleri ne kadar çok görürse, birlikte vakit geçirirse kardır diye düşünüyor olabilir...ne yapıyorsa yapsın temiz kalbinden, evlatlarına olan düşkünlüğündendir.
Eşinizin annesinden '' melek gibi bir insandı'' diye söz eden siz, Annenizin de değerli olduğunu eşinize hissettirerek, gerekirse de Sen, Bebeğim ve Ailem benim vazgeçilmezlerimsiniz diyebilirsiniz.
Bence iş siz de biter, kadın isterse yapar, eşinizin ve anneniz arasında kalmak yerine arabulucu bir tutum izlemeyi denemelisiniz. hele bir Anne olun da, Annelik çok başka birşey...
Ayrıca da kesinlikle sizi incitmek istemem, biliyoruz ki ,Sular aşağı doğru akar, herkes kendinden olanı düşünür, bu nedenle Anneniz sizi, Siz bebeğinizi böyle akar gider hayat...
Sağlıkla ve huzurla bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?