Kayın validem, kayın validem(anne) olsa, başımın üstünde yeri olurdu. Kendi annemden ayırmazdım, ama imkansız:) konuşmuyoruz bile. Şimdi her gelme derken, belki aylarca gelmiyor, bu yüzden kaliyordur. Ayrıca sadece adam sadece çekindiği için istemiyormuş, hatırladığım kadarıyla, kadının yaptıgı çekilmez bir davarınışi olmamışki. Diyer sayfaları okuyamadık, ama sırf kendi annesi yok diyede, konu sayıbinin annesini kabul etmemesi tuaf. Benim ablam 32 yaşında, anneme her geldiginde 3 gün kalır, tatillerde daha uzun. Şimdi ilerde annemde 1,3 gün ona gidip kalamazmı?Annem bana 3 günü burak , evlendiğimden beri 3,4 deva geldi çay icmeye( herzaman biz çağırdık). Eşim üzülüyor, ben üzülüyorum daga sık gelmedikleri için. Sırf kayın validem evime gelemiyor diye,neymiş eşim rahatsız olmazsın diye! Oysa eşimin tuafina gidiyor! Ara davet et şunları diyende herzaman o sevimli eşim. Herkez artık kimseyi çekemiyor, sadece tiki olan biri, birisinden rahatsız olur. Bilemedim, konu sayıbinin eşi Zadece çekindiği icinmi istemiyor? Benim eşim gitmeye çekiniyor, ama onlar gelsin diye can atar... Geneliklede erkek kardeşim gelip bizde kalsın herzaman istiyor.Ama ben ne yazsikki evlenmeden önce evimiz geniş, büyük olsun, senin ailenlele heb birlikde yasarız diyen ben, bazı bedenler yüzünden 3 gunü şurada burak, 1 saniye bile dayanamam. Benim sorunum var, bu yuzden, hakli oldugum icinde eşim zor olsada, olgunlukla yaklaşir. ben sadece mecasi anlamda dedin canım. Aile önemlidir. Bu kadar soğuk kanlı olmamak gerekiyor, Allah korusun, eşinle aran kötü olda, o istemediğiniz, cekemediginiz annalarimiz bize kapılarını tekrar acar.Sorun çıkaran, huysuz aileler ise, başka bir konu..