Otele niye taktınız kafayı? Yani şimdi otelde kalmadığını kanıtlasa sizin için her şey güllük gülistanlık mı? Hiç böyle değildi falan yazmayın, 5 senedir böyleymiş hatta bir mesajınızda 8 sene yazmışsınız. Buna rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız. Eve geç gelen veya gelip yemek yiyip hemen giden adamdan boşanmak için otel de otel diye tutturmanın anlamı ne? Kocanızın ilgisizliği sevgisizliği ailesini ihmal etmesiyle ilgili kaç tane konu açmışsınız. Tek başıma evliliği yaşıyorum, kayınvalidem bile halime üzülüyor yazmışsınız. Çalışmıyorsunuz, altınlarınızı vermişsiniz. Birikim yapamıyorum çünkü eve bıraktığı para anca eksiklere yetiyor, yetmeyince kendi alıp getiriyor yazmışsınız. Adam konuşmaya bile tenezzül etmiyor kulaklığı takıp bir şeyler izliyormuş.
Boşanacak insan burada aylarca konu üstüne konu açmaz. Yok ben kanıt arıyorum diyorsanız da bu zamana kadar ne kanıtlar kaçırmışsınızdır. Belki de, görse ne anlar diye saklamaya bile gerek görmediği başka kanıtlar da vardır. Karısından habersiz otele ödeme yapması suç değil mi diye soruyorsunuz, bu kadar dünyadan bi habersiniz çünkü. Kendi ihtiyaçları haricinde evle işi olmayan adamın dışarılarda ne yaptığını sanıyordunuz? Çok çalışan adam yorgun olur evine gelir dinlenir, gece yarılarına kadar
kankilerle takılmaz. Eve geç gelen adam kusurlu değil mi diye sormuşsunuz da yıllardır geç geliyormuş niye bu zamana kadar aksiyon almadınız? Benim gördüğüm, siz otel olayını kanıtlayıp burnunu sürtme peşindesiniz. Karısına sevgisi çocuklarına ilgisi bitmiş adamı boşamak için otel faturasına gerek yok. O tazminat için kanıt sadece.
yenGEnC
sizin için araştırmış oteli. Ee nedir planınız, avukat aramaya başladınız mı?
Büyük otellerde böyle işler olmaz diyen arkadaşlar, alası oluyor. Yılların otelcisiyim. Hatta çoğu zaman şirket rezervasyonu olur veya başkası adına tutulur oda. Bir kişi gelir kimliğini verir formları doldurur, ödemeyi yapar oda kartını alır gider. Dışarıda da kime lazımsa ona verir kartı. Odada herhangi bir zarar yoksa kimsenin umurunda olmaz. Kişi kendi kullanacaksa da otoparktan direk odaya çıkar. Büyük otel büyük para, ayrıca onlarınkine kaçamak diyorlar fuhuş değil.