Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Daha geçen yaz 600.liraya 1 gecelik otelde kalmıştım Trabzon gibi bir yerde olmayacak şey değil ama bilemiyorum. Günah almamak lazım belki otelin havuzuna , masajina yada yemeğine gitmiş olabilir

Asıl ben nasıl Bukadar kör Bukadar salak olabildim.. Burada hakaret etse herkes haklı resmen. Gerçekten niyetim boşanmak çünkü geç gelmesi bekar gibi hayatı yaşıyordu Bukadar görmezden gelindiğim bir yerde olmak istemiyorum gerçekten. Tek korkum o boşanmak istemez bulmuş benim gibi salağı hesap Soran yok nasıl olsa seviyorum der mutluyum der bu şekilde ne yapacağım.
Otele niye taktınız kafayı? Yani şimdi otelde kalmadığını kanıtlasa sizin için her şey güllük gülistanlık mı? Hiç böyle değildi falan yazmayın, 5 senedir böyleymiş hatta bir mesajınızda 8 sene yazmışsınız. Buna rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız. Eve geç gelen veya gelip yemek yiyip hemen giden adamdan boşanmak için otel de otel diye tutturmanın anlamı ne? Kocanızın ilgisizliği sevgisizliği ailesini ihmal etmesiyle ilgili kaç tane konu açmışsınız. Tek başıma evliliği yaşıyorum, kayınvalidem bile halime üzülüyor yazmışsınız. Çalışmıyorsunuz, altınlarınızı vermişsiniz. Birikim yapamıyorum çünkü eve bıraktığı para anca eksiklere yetiyor, yetmeyince kendi alıp getiriyor yazmışsınız. Adam konuşmaya bile tenezzül etmiyor kulaklığı takıp bir şeyler izliyormuş.

Boşanacak insan burada aylarca konu üstüne konu açmaz. Yok ben kanıt arıyorum diyorsanız da bu zamana kadar ne kanıtlar kaçırmışsınızdır. Belki de, görse ne anlar diye saklamaya bile gerek görmediği başka kanıtlar da vardır. Karısından habersiz otele ödeme yapması suç değil mi diye soruyorsunuz, bu kadar dünyadan bi habersiniz çünkü. Kendi ihtiyaçları haricinde evle işi olmayan adamın dışarılarda ne yaptığını sanıyordunuz? Çok çalışan adam yorgun olur evine gelir dinlenir, gece yarılarına kadar kankilerle takılmaz. Eve geç gelen adam kusurlu değil mi diye sormuşsunuz da yıllardır geç geliyormuş niye bu zamana kadar aksiyon almadınız? Benim gördüğüm, siz otel olayını kanıtlayıp burnunu sürtme peşindesiniz. Karısına sevgisi çocuklarına ilgisi bitmiş adamı boşamak için otel faturasına gerek yok. O tazminat için kanıt sadece. yenGEnC yenGEnC sizin için araştırmış oteli. Ee nedir planınız, avukat aramaya başladınız mı?

Büyük otellerde böyle işler olmaz diyen arkadaşlar, alası oluyor. Yılların otelcisiyim. Hatta çoğu zaman şirket rezervasyonu olur veya başkası adına tutulur oda. Bir kişi gelir kimliğini verir formları doldurur, ödemeyi yapar oda kartını alır gider. Dışarıda da kime lazımsa ona verir kartı. Odada herhangi bir zarar yoksa kimsenin umurunda olmaz. Kişi kendi kullanacaksa da otoparktan direk odaya çıkar. Büyük otel büyük para, ayrıca onlarınkine kaçamak diyorlar fuhuş değil.

Son düzenleme:
Telefonu Android ise Google konumu kaydediyordu en son. Bir güncelleme gelmediyse o tarihlerdeki konumları saat saat kaydedilmiştir. Yakaladınız mı bir şey bilmiyorum ama bir bakın isterseniz.

Benim aklıma şey geldi bazı pos cihazı bulunmayan işletmeler yakınındaki işletmenin posunu kullanamıyor. Biz perde alacaktık pos cihazı yoktu oranın yanındaki marketten çekmişlerdi. Böyle bir şeyde olabilir.
konu sahibine konunun başından beri soruluyor bu

otelin yakınında alışveriş yapacağı bir yer olması lazım ama bunun için
her ay her ay (3 kere) gecenin bir yarısı insan perde almaz.

ya tekel ürünü alabilir mesela ya da benzin (var mı geceyarısı düzenli alınabilecek şey başka sizce? eve çocuğa bez de almadığına göre bu adam?), konu sahibi de öyle bir dükkan yok etrafında diyor.

konunu başından beri tüm ihtimalleri saydık yani ki zaten öyle kahve içen, spa'ya giden tarzda bir abi de değilmiş kahvede okey oynuyormuş -güya- eve gelmediği vakitlerde.

Gold yanlış mı hatırlıyorum eşine iş tazminatını veren sen miydin? O da araba yukseltmisti masraf çıkartıyordu habire? Doğru mu hatırlıyorum acaba. Bu adam eve ilgisizdi zaten. Muhtemelen aldatıyor. Akıllıca gizlice hareket et. Kanıt topla bari.
Ay inanmıyorum
O konu bu konu sahibinin miydi?
Vallahi bravo nereye gittiği belli olmayan,gece kaclara kadar eve dönmeyen adama tazminatıni mi verdin konu sahibi?
Kadinlar olarak ne zaman duygusalliktan vazgeçip mantıklı davranacaz?

Benim sürekli benzin aldığım istasyon bir otelin arazisinde hemen yanında, işletmecileri de muhtemelen aynı. Ekstrede x otelcilik olarak geçiyor benzin harcamalarım. Öyle bir şey var mı otelin yakınında?
Evet aynen benimde başıma geldi, alışveriş yapmıştım restoran ismi yazıyordu ekstrede. Bu ne? ne zaman gittik diye düşünürken fiyat ve gün uyusunca farkettik.

Çocuklarım bana verilir dimi biri 8 yaşında diğeri 2 yaşında zaten başarıyla vakit geçirmiyorlar bile büyük kızım onunla kalmak istemez zaten. Bugün ağlıyordum kayınvalidem geldi sordu anlatmadım ama birşey olduğunu anladı eve geç gelmesi sürekli dışarıda olması onların da dikkatini çekmiş. Biz senin arkandayız kızım oğlum çok değişti böyle bir evlilik hayatı olmaz dedi. Onlar da eşimle konuşmuş neden Bukadar geç saatlere kadar dışarıdasın diye, çalışıp yoruluyorum Okey oynayıp stres atıyorum demis
Aldatmış aldatmamis diyemem, konuyu merakla takip ediyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah yanılıyorsundur ve herşey yoluna girer. Ama şunu söylemek istiyorum, arkanda ki es ailesine asla güvenme, ilk ogrendiklerinde seninle ağlarlar ama sonra öyle bı oğlumda oğlum derler bı k.zikta ordan yersin. Ama sende şöyle yapmasaydin böyle yapmasaydin der en insaflisi. Tek başına ver mucadeleni.

Ya spaymış, otelin cafesiymiş, havuzuymuş.. benzer bir durumla karşılaştığınızda böyle fazla saf yaklaşmayın olaylara. %99 aldatılıyorsunuzdur, %1 diğer şeyler olabilir. Aldatılınca boşanacak olanlar hemen takip ve kanıt toplamaya başlasın. Bu ne diye sorarsanız, daha dikkatli olacak, örneğin nakit ödemeye başlayacak otel ücretini gibi. Çok saf, iyi niyetli düşünmeyin biraz kendinize gelin.

Gerçek hayatta kimlik sorma olmasa diziye kendileri mi ekleyecekler? Yani burdan ne gibi bi gerginlik çıkardığınızı anlayamadım sadece hiç sorulmuyor hayır denmiş ben de soranlar da var diyorum, bu kadar.
Gerçek hayat tecrübesi olarak sorulması olayını yaşayanlar da yazmış ayrıca
Öncelikle iyi bayramlar :KK200:Bir dizide duruşma sahnesi vardı çok gülmüştüm kardeşimle. Kardeşim de hukukçu. insan bir avukatlara sorar, duruşma nasıl görülür diye demiştik. Hatta çoğu dizi, filmde öyle. Sonra müvekkil gelip şunu da söyleyin, bunu da yapın, hakimden rica edin diyor. O dizilerde yaşayanan şeylerin otel, karakol, adliye ne bileyim aklına ne gelirse artık, gerçeklikle alakası yok. Sağolsunlar hiç sorup araştırmıyorlar da, karambole çekiyorlar.

Asıl ben nasıl Bukadar kör Bukadar salak olabildim.. Burada hakaret etse herkes haklı resmen. Gerçekten niyetim boşanmak çünkü geç gelmesi bekar gibi hayatı yaşıyordu Bukadar görmezden gelindiğim bir yerde olmak istemiyorum gerçekten. Tek korkum o boşanmak istemez bulmuş benim gibi salağı hesap Soran yok nasıl olsa seviyorum der mutluyum der bu şekilde ne yapacağım.
Uzun süredir herşeyin farkındaymışsınız zaten neden yeni öğrenmiş gibi davranıyorsunuz, burda bir arkadaşım diyerek aynı detayları barındıran konular açmışsınız zaten , bence sizin derdiniz boşanmak degil hala kocayı nasıl elde tutarım çırpınışları gibi daha çok, hani bilmeseniz anlarım da o konular ne ...

Otele niye taktınız kafayı? Yani şimdi otelde kalmadığını kanıtlasa sizin için her şey güllük gülistanlık mı? Hiç böyle değildi falan yazmayın, 5 senedir böyleymiş hatta bir mesajınızda 8 sene yazmışsınız. Buna rağmen ikinci çocuğu yapmışsınız. Eve geç gelen veya gelip yemek yiyip hemen giden adamdan boşanmak için otel de otel diye tutturmanın anlamı ne? Kocanızın ilgisizliği sevgisizliği ailesini ihmal etmesiyle ilgili kaç tane konu açmışsınız. Tek başıma evliliği yaşıyorum, kayınvalidem bile halime üzülüyor yazmışsınız. Çalışmıyorsunuz, altınlarınızı vermişsiniz. Birikim yapamıyorum çünkü eve bıraktığı para anca eksiklere yetiyor, yetmeyince kendi alıp getiriyor yazmışsınız. Adam konuşmaya bile tenezzül etmiyor kulaklığı takıp bir şeyler izliyormuş.

Boşanacak insan burada aylarca konu üstüne konu açmaz. Yok ben kanıt arıyorum diyorsanız da bu zamana kadar ne kanıtlar kaçırmışsınızdır. Belki de, görse ne anlar diye saklamaya bile gerek görmediği başka kanıtlar da vardır. Karısından habersiz otele ödeme yapması suç değil mi diye soruyorsunuz, bu kadar dünyadan bi habersiniz çünkü. Kendi ihtiyaçları haricinde evle işi olmayan adamın dışarılarda ne yaptığını sanıyordunuz? Çok çalışan adam yorgun olur evine gelir dinlenir, gece yarılarına kadar kankilerle takılmaz. Eve geç gelen adam kusurlu değil mi diye sormuşsunuz da yıllardır geç geliyormuş niye bu zamana kadar aksiyon almadınız? Benim gördüğüm, siz otel olayını kanıtlayıp burnunu sürtme peşindesiniz. Karısına sevgisi çocuklarına ilgisi bitmiş adamı boşamak için otel faturasına gerek yok. O tazminat için kanıt sadece. yenGEnC yenGEnC sizin için araştırmış oteli. Ee nedir planınız, avukat aramaya başladınız mı?

Büyük otellerde böyle işler olmaz diyen arkadaşlar, alası oluyor. Yılların otelcisiyim. Hatta çoğu zaman şirket rezervasyonu olur veya başkası adına tutulur oda. Bir kişi gelir kimliğini verir formları doldurur, ödemeyi yapar oda kartını alır gider. Dışarıda da kime lazımsa ona verir kartı. Odada herhangi bir zarar yoksa kimsenin umurunda olmaz. Kişi kendi kullanacaksa da otoparktan direk odaya çıkar. Büyük otel büyük para, ayrıca onlarınkine kaçamak diyorlar fuhuş değil.
Konu sahibi boşanmaz uzun süredir aldatıldığını biliyor ve hatta bile bile 2. Çocuğu yapmış, zaten boşanacak kadın o otelin ne b...ktan bir yer olduğunu anlar anlamaz davayı açar ortalığı yangın yerine çevirirdi ve hala bayram diyerek bu gerçeği öteliyor ve kabul etmek istemiyor, insnalar ona tepki göstermesin diye de gururlu , boşanmak isteyen kadını oynuyor ama eski mesajlarından ve yorumlarından sonra asla o vibe alamadım kendisinden, kendisine yazık etmiş , bu adam yeni böyle değil ki 8 yıldır böyleymiş, adam o kadar çok tölerans görmüş ki karısından artık aldattığını bile gizleme gereği duymuyor, ne sevgi kalmış adam da ne de saygı ama bu evlilik hep devam etmiş, konu sahibi sen boşanmazsın ortalığı karıştırma durduk yere ...

Ve ayrıca hiçbir eş ailesi kolay kolay oğullarının yediği haltları kabul etmez, en iyisi bile oğlunu aklamaya çalışır, ya hu senin eş ailesi bile pes etmiş oğullarını savunmuyorlar bile, belli ki bu adam insanların gözüne soka soka yapıyor herşeyi, ne hikmetse bir tek karısının gözü görmez kulağı duymaz olmuş, ailesi bile herseyin farkında ki senin gazını alarak oğullarını boşamaman için laf cambazlığı yapıyorlar, kolay kolay kimse ayranım eksi demez, ailesi bile kabul etmiş ve sen hala 8 yıldır delil kovalıyorsun , pes yani bir de bu adama çalışma tazminatını vermişsin, böyle devam edersen çocuklarınla beraber donsuz bir şekilde ortada kalacaksın, aç gözünü be kadın...

Kuzenim 32 yaşında henüz 6 aylık bebeği var ev hanımı 5 yıllık evli.
Çok severek mücadele ederek evlendiler arkadaşlarını ailesini karşısına aldı bu evlilik için. Aşk huzur olan yuvasında belki bı umut yanılıyorum demek istiyor. Eşinin telefonundaki mesaj şu şekilde.
Siparişiniz neydi beyefendi?
4 Bira
Hangi otel xxx otel
Oda No 201
Başka bir isteğiniz varmı?
Hayır teşekkürler.
Mesajlar bu şekilde ekran görüntüsünde gördüm bende.
Eşine sormadı henüz yani yanlız gittim yanımda kimse yoktu dese nasıl emin olacak?
Herhangi bir mesaj yada şüpheli bir durum olmamış. Yanlız mı değil mi nasıl anlaşılır? Yalan söylediği ortaya çıkar mı ? Böyle bir durumda nasıl bir yol izlenmeli. Adam diyecek gizli bişey olsaydı silerdim mesajı ee peki otel odasına neden bira söyler bı insan bu normal birşey mi?
Konuya açıklık getirmek istedim kuzenim boşanıyor eşinden bazıları iş içindir vs demişti kimse güvenmesin böyle bir durumda..
Mesela bu konu kuzeninizin değil sizin konununuz, yine otel kayıtları ve mesajları ile ilgili, umarım hastalık kapmadan bu büyük yanlıştan dönüp bu pislik herifi boşarsın ...

Öncelikle iyi bayramlar :KK200:Bir dizide duruşma sahnesi vardı çok gülmüştüm kardeşimle. Kardeşim de hukukçu. insan bir avukatlara sorar, duruşma nasıl görülür diye demiştik. Hatta çoğu dizi, filmde öyle. Sonra müvekkil gelip şunu da söyleyin, bunu da yapın, hakimden rica edin diyor. O dizilerde yaşayanan şeylerin otel, karakol, adliye ne bileyim aklına ne gelirse artık, gerçeklikle alakası yok. Sağolsunlar hiç sorup araştırmıyorlar da, karambole çekiyorlar.
Size de iyi bayramlar
Benim başıma da cüzdan istenmesi geldi ama tabii normal otel değildi diye yazmadım, başkalarından da duyduğumdan söyledim
Onun dışında diziden örnek verme sebebim de belki görmüş duymuşlardır diye
Asla sorulmaz imkansız gibi yazmışlar şaşkınlığım bunaydı
Yine başka arkadaşlar da kendilerinden cüzdan istendiğini anlatmışlar
Zaten konuyla alakalı olan otelde bu tarz bir şey yoktur konuşmanın da çok bir anlamı yok

otelin lobisinde, restoranında birileri ile görüştü desek iş hiç amaçlı, yine de her defasında aynı tl olmaz. Siz en güzeli ekstredeki otel adını araştırıp bir fiyatlara bakın. Ama önceki paylaşımlar ile bu ekstreyi birleştirince maalesef aldatmaya çıkıyor. O tarihlerle alakalı bir soru bulmaya çalışın derim bakalım ne cevap verecek

Siz kurallara aykırı bir şeyin norm olduğu konusunda ısrarcısınız.
Ay hayır değilim bunu nerden çıkardınız
Konu sahibinin eşinin gittiği yerde zaten sorulmaz
Asssla ve asla hiçbir yer soramaz edemez diye yazıldığı için soranlar da var dedim hepsi bu yahu
Diğer arkadaşlar da zaten başlarına geleni anlatmışlar
Ben sanki ille de hayırrrrr hepsi soruyorrrrr demişim gibi davranıyorsunuz anlam veremiyorum

Ay inanmıyorum
O konu bu konu sahibinin miydi?
Vallahi bravo nereye gittiği belli olmayan,gece kaclara kadar eve dönmeyen adama tazminatıni mi verdin konu sahibi?
Kadinlar olarak ne zaman duygusalliktan vazgeçip mantıklı davranacaz?
İşin başka kötü tarafı o tazminat lüks araç için verildi. O otelde eşi eskortla buluşmuşsa lüks arabayla kadınları tavlayıp da koyunlarına giren sırf onlara ulaşabilmek için o tarz arabaları tercih eden erkeklerden onun eşi de. Ben en çok bu tazminat işine üzüldüm

Mesela bu konu kuzeninizin değil sizin konununuz, yine otel kayıtları ve mesajları ile ilgili, umarım hastalık kapmadan bu büyük yanlıştan dönüp bu pislik herifi boşarsın ...
Ee bunu yaşayan insan ne diye otelin nasil bir yer oldugunun peşine düşürdü herkesi. Ha ben ilk dk ne olduğunu tahmin etmiştim de yani konu sahibi hala ilk kez böyle birsey yaşamış gibi konu açıyor anlamıyorum ben🤦‍♀️
Belli ki ilk vukuat degil boşanmiyor kabul ediyor. Burda laf duymak hoşuna mı gidiyor anlamadım ki ben.

Back
X