Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

İşte şu hareketinden sonra zaten durulmaz.
Karısının babasını arayıp haklıymış gibi karısını şikayet eden adam artık bundan sonraki tüm olacakları hak ediyor ve ek olarak göze alıyor demektir.
Olgun bir adam olsa yaşanan sorunu 3-4 saat içinde ailelere duyurmazdı zaten. Benim bildiğim önce kendi içinde çözmeye çalışırsın, baktın olmuyor ondan sonra gemileri yakarsın.
Sizin kocanız daha ilk adımda kendi bacağına sıkmış oldu babanızı arayarak zaten.

Karadenizden evet yakınız trabzona kesinlikle öyleler. Arkadaşlarım şey diyor bana yaşadıklarına üzülüyoruz sürekli köy köy zor gelmiyor mu öyle kötü oldum ki bunu dediklerinde.

Ay der mii kardeşi daha geçen hafta kocasını evinde bıraktı günlerce kaldı köyde arada böyle şaşırtıyor bizi

şu kadarcık eften püften şeyler için kavga çıkarmaya değmez. ne yani köy nedir. düşününce tamamen işi güç savaşına ve inada bindirmiş biri. cahil kafası bu. eğitimli insanlar böyle davranmamalı. senin ailen benim ailem meselesi için yuvalar yıkılmamalı. evlenmeseymiş o zaman. ne diye evlenmiş. ailesiyle yaşasaymış. başını yakmış senin de.

Sen benim kardeşim misin?

Aynısını dedim başımı niye yaktın ne istedin benden diye aramızda yaş farkıda çok onunda baskısını kurmaya çalışıyor

Arkasında ailesi durmazsa diye güveniyor da ondan.
Ama işte her aile aynı değil. Benim annem babam ben dururken damadını tutmaz mesela. 30 senelik evladı mı 3 günlük mazisi olan adam mı? Eh kıyas kabul etmez zaten.
İşte bazı aileler boşanma olmasın diye kızlarını eziyorlar ya bu durumda, ona güveniyor erkekler. Ama işte dediğim gibi her ailenin boşanma korkusu yok. Bazı ailelerin çocukları biricik oluyor, elin adamına harcatmıyorlar.

Kesinlikle katılıyorum. Benim çevremde de var. Kız ailesinden destek bekliyor aman yavrum yuvan bozulmasın kafasında çoğu. Ben ailemden böyle gördüm ilerde çocuğum olursa kesinlikle bende böyle olacağım. Yuvası bozulmasında, sinir stresten hasta mı olsun çocuğum ? Emek vermiş 28 yaşına getirmiş ailem beni. Beni üzen kişinin tabi ki canına okuyacak. 10 çocuğum olsa hepsini alırlar benle beraber. Çok şükür.

Babam aksine bana sen yumuşak huylusun yaparsın sevdirirsin kendini derdi. Ki ben gerçekten çok uyumlu sakin yapıda biriydim. Ama bunlar beni delirtti. Öyle deseydi mosmor olur kapatırdı telefonu.

Babam aksine bana sen yumuşak huylusun yaparsın sevdirirsin kendini derdi. Ki ben gerçekten çok uyumlu sakin yapıda biriydim. Ama bunlar beni delirtti. Öyle deseydi mosmor olur kapatırdı telefonu.
Babanız ne demiş telefonda kocanıza?

Babanız ne demiş telefonda kocanıza?
Bilmiyorum işte net bilgi alamadım annem kısaca kavga mı ettiniz babanı aramış dedi ne demiş dedim köye gelmiyor demiş dedi kardeşlerim var onlar yanındaydı çocuklar henüz arıycam dedi net olarak anlatmamış geldiklerinde öğrencem.

İnşallah sizin yanınızda olurlar. Kocanız da sert kayaya çarptığını anlar.
Adam çocuk gibi sizi velinize şikayet etmiş resmen.

Hala haksız mıyım diye sormanız? Ailem gelecek sende paşa paşa kalacaksın yoksa bir daha o köye ölümü bile götüremezsin diyin ve kesinlikle gitmeyin. Paşama bak sen ya

İnşallah sizin yanınızda olurlar. Kocanız da sert kayaya çarptığını anlar.
Adam çocuk gibi sizi velinize şikayet etmiş resmen.
annem yerinde zor duruyor şuan geliyim arıycam onu sorcam ona diyor sorsa kaç yazar ki adam anlamıyor kaos seviyor kavga seviyor değer kıymet bilmiyor. Kafamda en huzurlu olduğum anlarda bile boşuyorum onu.

Ne kadarlık evlisiniz?
İlk senemiz daha şimdiden çatırdamaya başladık. Aslında nişanlılık zamanında anlaşılıyordu. Bi an çok anlayışlı biri oluyor bi an geliyor berbat biri oluyor. İçimede doğuyordu bu adam son zamanlarda anlayışlı yüzüme vurmasa diye vurdu

Keşke bebek için acele etmeseydiniz. Kesin o istemiştir, kıymetli ana babasına torun verecek ya. E seni de bağlayacak.

Ben de köylü bir ailenin çocuğuyum köyümüz var gideriz ölünce de oraya gömülürüz.
Amaaaaa eli 3 kuruş tutan köylü erkekler var ya kafayı yiyor. Hele de rüyalarında bile göremeyecekleri bşr kadınla evlenince bir b.k oldum sanıyorlar. Bunları dönüp dönüp boşamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…