Olur mu canım ne demek ailen gelecekken kalkıp köye gitmek. Açıkçası onun kalkıp köye gitmesi bile yakışıksız ama dediğin gibi canı çok istiyosa kendisi gitsin sen ailenle kal.Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Bende ya nefret ediyorum .Madem öyle bundan sonra tam eşitlik olacak diyin. O sizinle ailenize gelmezse sizde onla köye artık gitmeyeceğinizi söyleyin.
Ay nefret ederim köyden başka hobisi derdi olmayan adamlardan.
İnanın öyle nefret ediyorum ki ama evlenirken aklım başımda değildi annem çok dedi sen yapamazsın alışık değilsin diye inanın kendi köyüme bu yaşıma kadar toplasan 5 kere gitmemişimdir ama seviyorum diye gözüm kör gibiydi onun için tamam dedim herşeyine.Bende ya nefret ediyorum .
evet akşam bir daha köyüne gelmiyorum dedim.Madem öyle bundan sonra tam eşitlik olacak diyin. O sizinle ailenize gelmezse sizde onla köye artık gitmeyeceğinizi söyleyin.
Ay nefret ederim köyden başka hobisi derdi olmayan adamlardan.
Asla zorlamıyorum onu zorlayınca oda zorluyordu ailesini aramıyorum diye benle tartışırdı başlarda şimdi onada diyorum arama bende aramıyorum çünkü. Annem evimin herşeyini tamamlıyor onun ailesinden bir çöp görmedim. ben o kadını burda bırakıp nasıl gidiyim bide tamam diycem sanarak biz gidicez olmaz demesi beni çıldırttı. Yemek yapacaktım götürsün diye yapsam mı yapmasam mı onu düşünüyorum şuan.Olur mu canım ne demek ailen gelecekken kalkıp köye gitmek. Açıkçası onun kalkıp köye gitmesi bile yakışıksız ama dediğin gibi canı çok istiyosa kendisi gitsin sen ailenle kal.
Asla ama asla taviz de verme bu haftadan sonra bir senin ailense bir onun ailesi şekilde görüşmek zorunda kıl. Gerekiyosa kavga kıyamet yap yani. Senin ailene gitmiyosa sen de onun ailesine asla ama asla gitme.
Hastalık vs olur öncelik mecbur bi tarafa vermek zorunda kalırsınız geçici süre anlaşılır ama böylesi senin için de ailen için de çok kırıcı. Ve madem senin ailen benim diyo benim de ailem sensin dizimin dibinde ailemi ağırlayacağız diye elinden geleni yap. Buna rağmen gitse ben çok büyük olay çıkartırdım.
Evet köy kaçıyormuş gibi davranıyor. Kardeşi ramazan günü kocasını bırakıp gidiyo kalıyo diğer kardeşlerinin eşleri ailelerine gidiyor sadece bana yasak. Bu arada öyle aileme gidiyim haftalarca kalıyım diyen biride değilim herşeyi dozunda ayarında yaparım ama o hep bana hep banaNe cins bir adam
Resmen senin aileni yok sayiyor
Köy kaciyormuymus da evde misafir varken kosa kosa gidiyor?
ben olsam kisasa kisas yaparim
Aileme hürmet etmeyenin ailesine hürmet etmem
Bu ne saçmalık ya...Aileniz gelecek siz evde olmayacaksınız misafire kapıyı kim açacak,aileniz sizi görmeye geliyor zaten ruh hastası bir eşiniz var,bu ne ahmaklıktırArkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
doğru diyosun rest çekmeyi bilmediğimden böyleHala yemek yapayım mı diyorsunuz.
Rest çekmekten ne anlıyorsunuz?
Babamda annemde ona çok insancıl davranıyor annem bazı olaylardan dolayı kırgın olsa bile hala iyi davranmaya çalışıyor ben onun ailesinden daha büyük zararlar gördüm sevgi görmediği için gibime geliyorAilenizle ne alıp veremediği var? Sizi geçtim, onun da evine aileniz geliyorken gitmesi ayıp.
Yok yok şehrin göbeğinde oturuyordu haftasonları gidiyodu evlenincede böyle mi olcak dedim gideriz arada diyodu o arada her hafta demekmiş aslında göstermiş banada ben anlamamışımadami sen köydenmi aldin naptin bacim .yani balik baştan kokar.bir yorum yapmayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?