Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Babamı aramış annemi arayamaz annemde anlayışlı konuşma şuna demiş babam çok anlayışlı konuşuyordu ona karşı kim bilir olayı nasıl anlattı mesajları duruyordu gönderdim bende aileme bana bunu bunu diyor dedim. Gidicem zaten kalmıycam onunla
İşte şu hareketinden sonra zaten durulmaz.
Karısının babasını arayıp haklıymış gibi karısını şikayet eden adam artık bundan sonraki tüm olacakları hak ediyor ve ek olarak göze alıyor demektir.
Olgun bir adam olsa yaşanan sorunu 3-4 saat içinde ailelere duyurmazdı zaten. Benim bildiğim önce kendi içinde çözmeye çalışırsın, baktın olmuyor ondan sonra gemileri yakarsın.
Sizin kocanız daha ilk adımda kendi bacağına sıkmış oldu babanızı arayarak zaten.

Eşiniz freni boşalmış kamyon gibi ortalığı birbirine katıyor. Sırf dediği olsun diye ilk önce sizi manipüle etmeye çalıştı ailen benim diye baktı olmuyor evden kovdu hamile karısını, geri adım atmayınca babanızı arıyor. Kusura bakmayın ama eşiniz rezil ve eziğin teki. Aile olmanın ortak karar almanın ne olduğu ile ilgili bir şey bildiği yok.

Konu dışı olacak ama kimse yanlış anlamasın ne kadar trabzonlu tanıdığım varsa her boşlukta köylerine giderler. Eşiniz de o yöreden mi
Karadenizden evet yakınız trabzona kesinlikle öyleler. Arkadaşlarım şey diyor bana yaşadıklarına üzülüyoruz sürekli köy köy zor gelmiyor mu öyle kötü oldum ki bunu dediklerinde.

Mevzu anlattığı gibi bile olsa, yahu gitmek zorunda mısın? Evlendiğinden beri gitmişsin zaten herrrr hafta sonu. Hamilesin, canın istemiyor diyelim bu hafta da gitmeyiver. Bunun için kavga çıkmasını normal görüp babana şikayet ediyor bir de 🤦🏻‍♀️ kendi kız kardeşi anasına babasına gelince ne işin var burda, senin ailen artık eşin oraya git diyor mu?
Ay der mii kardeşi daha geçen hafta kocasını evinde bıraktı günlerce kaldı köyde arada böyle şaşırtıyor bizi

şu kadarcık eften püften şeyler için kavga çıkarmaya değmez. ne yani köy nedir. düşününce tamamen işi güç savaşına ve inada bindirmiş biri. cahil kafası bu. eğitimli insanlar böyle davranmamalı. senin ailen benim ailem meselesi için yuvalar yıkılmamalı. evlenmeseymiş o zaman. ne diye evlenmiş. ailesiyle yaşasaymış. başını yakmış senin de.

Eşim bu sebepten babamı arayacak kapının önünde bulur kendini. Gerçi benim babam ağzına ederdi bana sıra gelmeden. Sen misin beni arayan kızımı şikayet eden yüzünü zor görürsün derdi. Biz 3 kızız hepimiz evliyiz bütün eşler bilir ki en ufak şeyde babam hepimizi alır çatısının altına. Hepsine bu imajı çizdi.
Sen benim kardeşim misin? 😆

şu kadarcık eften püften şeyler için kavga çıkarmaya değmez. ne yani köy nedir. düşününce tamamen işi güç savaşına ve inada bindirmiş biri. cahil kafası bu. eğitimli insanlar böyle davranmamalı. senin ailen benim ailem meselesi için yuvalar yıkılmamalı. evlenmeseymiş o zaman. ne diye evlenmiş. ailesiyle yaşasaymış. başını yakmış senin de.
Aynısını dedim başımı niye yaktın ne istedin benden diye aramızda yaş farkıda çok onunda baskısını kurmaya çalışıyor

Eşim bu sebepten babamı arayacak kapının önünde bulur kendini. Gerçi benim babam ağzına ederdi bana sıra gelmeden. Sen misin beni arayan kızımı şikayet eden yüzünü zor görürsün derdi. Biz 3 kızız hepimiz evliyiz bütün eşler bilir ki en ufak şeyde babam hepimizi alır çatısının altına. Hepsine bu imajı çizdi.
Arkasında ailesi durmazsa diye güveniyor da ondan.
Ama işte her aile aynı değil. Benim annem babam ben dururken damadını tutmaz mesela. 30 senelik evladı mı 3 günlük mazisi olan adam mı? Eh kıyas kabul etmez zaten.
İşte bazı aileler boşanma olmasın diye kızlarını eziyorlar ya bu durumda, ona güveniyor erkekler. Ama işte dediğim gibi her ailenin boşanma korkusu yok. Bazı ailelerin çocukları biricik oluyor, elin adamına harcatmıyorlar.

Arkasında ailesi durmazsa diye güveniyor da ondan.
Ama işte her aile aynı değil. Benim annem babam ben dururken damadını tutmaz mesela. 30 senelik evladı mı 3 günlük mazisi olan adam mı? Eh kıyas kabul etmez zaten.
İşte bazı aileler boşanma olmasın diye kızlarını eziyorlar ya bu durumda, ona güveniyor erkekler. Ama işte dediğim gibi her ailenin boşanma korkusu yok. Bazı ailelerin çocukları biricik oluyor, elin adamına harcatmıyorlar.
Kesinlikle katılıyorum. Benim çevremde de var. Kız ailesinden destek bekliyor aman yavrum yuvan bozulmasın kafasında çoğu. Ben ailemden böyle gördüm ilerde çocuğum olursa kesinlikle bende böyle olacağım. Yuvası bozulmasında, sinir stresten hasta mı olsun çocuğum ? Emek vermiş 28 yaşına getirmiş ailem beni. Beni üzen kişinin tabi ki canına okuyacak. 10 çocuğum olsa hepsini alırlar benle beraber. Çok şükür.

Ah şu babalar.
Kızım istemiyorsa sürekli gitmeye zorlayamazsın, vardır bir bildiği gelmiyorsa bunun için beni arayıp şikayet etmende doğru değil, normal zamanda bir hal hatir sormazsın diyecekti bakalım ne oluyordu eşinize.
Babam aksine bana sen yumuşak huylusun yaparsın sevdirirsin kendini derdi. Ki ben gerçekten çok uyumlu sakin yapıda biriydim. Ama bunlar beni delirtti. Öyle deseydi mosmor olur kapatırdı telefonu.

Babam aksine bana sen yumuşak huylusun yaparsın sevdirirsin kendini derdi. Ki ben gerçekten çok uyumlu sakin yapıda biriydim. Ama bunlar beni delirtti. Öyle deseydi mosmor olur kapatırdı telefonu.
Babanız ne demiş telefonda kocanıza?

Babanız ne demiş telefonda kocanıza?
Bilmiyorum işte net bilgi alamadım annem kısaca kavga mı ettiniz babanı aramış dedi ne demiş dedim köye gelmiyor demiş dedi kardeşlerim var onlar yanındaydı çocuklar henüz arıycam dedi net olarak anlatmamış geldiklerinde öğrencem.

Bilmiyorum işte net bilgi alamadım annem kısaca kavga mı ettiniz babanı aramış dedi ne demiş dedim köye gelmiyor demiş dedi kardeşlerim var onlar yanındaydı çocuklar henüz arıycam dedi net olarak anlatmamış geldiklerinde öğrencem.
İnşallah sizin yanınızda olurlar. Kocanız da sert kayaya çarptığını anlar.
Adam çocuk gibi sizi velinize şikayet etmiş resmen. :deli:

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Hala haksız mıyım diye sormanız? Ailem gelecek sende paşa paşa kalacaksın yoksa bir daha o köye ölümü bile götüremezsin diyin ve kesinlikle gitmeyin. Paşama bak sen ya

İnşallah sizin yanınızda olurlar. Kocanız da sert kayaya çarptığını anlar.
Adam çocuk gibi sizi velinize şikayet etmiş resmen. :deli:
annem yerinde zor duruyor şuan geliyim arıycam onu sorcam ona diyor sorsa kaç yazar ki adam anlamıyor kaos seviyor kavga seviyor değer kıymet bilmiyor. Kafamda en huzurlu olduğum anlarda bile boşuyorum onu.

Ne kadarlık evlisiniz?
İlk senemiz daha şimdiden çatırdamaya başladık. Aslında nişanlılık zamanında anlaşılıyordu. Bi an çok anlayışlı biri oluyor bi an geliyor berbat biri oluyor. İçimede doğuyordu bu adam son zamanlarda anlayışlı yüzüme vurmasa diye vurdu

İlk senemiz daha şimdiden çatırdamaya başladık. Aslında nişanlılık zamanında anlaşılıyordu. Bi an çok anlayışlı biri oluyor bi an geliyor berbat biri oluyor. İçimede doğuyordu bu adam son zamanlarda anlayışlı yüzüme vurmasa diye vurdu
Keşke bebek için acele etmeseydiniz. Kesin o istemiştir, kıymetli ana babasına torun verecek ya. E seni de bağlayacak.

Ay çok kızdım köylü kocanıza. Vizyonsuz.
Size ne kadar kötü davranıyor ya.
Terbiyesiz adam.
Gerçekten boşanmaktan da korkmayın daha gençsiniz: böyle ayıyla ömür mü geçer. Atanamasanız da bir iş bulursunuz anneniz bebeğe bakar gül gibi geçinirsiniz. Bu adamla köy derdi çekmekten bin kat iyidir. Memurmuş da eşek gibi nafakasını maaştan direkt çekecekler sizin hesaba zaten. Ciddi diyorum bakın bu böyle devam edecekse canınıza yazık.
Bu adam düzelmez zor
Ben de köylü bir ailenin çocuğuyum köyümüz var gideriz ölünce de oraya gömülürüz.
Amaaaaa eli 3 kuruş tutan köylü erkekler var ya kafayı yiyor. Hele de rüyalarında bile göremeyecekleri bşr kadınla evlenince bir b.k oldum sanıyorlar. Bunları dönüp dönüp boşamak gerek 😂

Back
X