Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Sanki benim evliliğimi anlatıyorsunuz ilginç bir şekilde. Pandemi de eşim ile benim yaptığımız iş dolayısıyla esnek çalışmadan muaf tutulduk, kreşler kapandı 2 çocuğum ortada kaldı annesini aradı gelemem dedi bir sürü saçma bahaneler söyledi, araba kazası yaptık aracımız pert oldu yardım için altın borç verdiler gramı gramına ödedik benim ailem hibe etti verdiği borcu. Size ev yaptırıyoruz dediler düğüne 1 ay kala ortada ev yoktu benim babamın verdiği evde oturduk bir de üstüne trip attılar. Eşimle birlikte fındığa yardıma gittik iş bitiminde eşim yanımızda götürmek için fındık istedi annesi tamam oğlum satayım sana dedi

Çok iyi yapmışsınız. Bende bundan yanayım. Hissettiğim neyse en başta onu gösteririm. Daha yeni tanışıyoruz, alttan alayım falan durumu bende de yok. O an neden rahatsız olursam onu söylerim. Bu kp veya kvde de olsa. Bende ilk evlendiğimde eşimin ailesini yemeğe davet etmiştim. Eşimde yemeklerde, sofra kurmada ve serviste yardım ediyordu. “aa şuna bak nasıl da yardım ediyor, hep böyle misin? karın yapmıyor mu bu işleri?” demişlerdi. Eşimin anne tarafı. Bende bizim ailemizde sorumluluklarımız eşit her konuda böyleyiz dedim. Eşimde gayet dik bir duruşla bunda ne var aynı evi paylaşıyoruz tabi ki birlikte yapacağız dedi. Suratları 5 karış oldu. Daha da açamadılar. Onu diyenlere misafirliğe gittik. Kadın çok yoruldum kimse işin ucundan tutmuyor anca yatsınlar dedi, eşini kastederek. Bende suratına baktım gülümsedim. Anladı ve bozuldu.

Bu ailesine bağımlı olup erkek oldukları için kendilerini altından gören bütün erkeklerden nefret ediyorum. Onun annesi babası kıymetliyse senin de ailen kıymetli ayrıca aile olmak böyle bir şey değil bunu da öğrensin sen ağaç kovuğundan çıkmadın. Dönüm noktan olsun sakın geri adım atma kendisi gitsin sen ailenle kal.

Atmadım eve gelince hadi köye dedi gelmiyorum dedim seni sildim şu bu dedi bende tamam dedim öyle diyince iyice delirdi elimden telefonumu aldı vermedi zorla aldım sinir krizi geçirdim karnımda bebekle öyle korktum ki bişey olacak diye çıktım şuan kardeşimin yanındayım. Konuyu açarken akşamında böyle olacağını düşünmüştümde buraya gelmez demiştim ama geldi işte. Bakalım ne olacak babasıylada konuşacağını söyledi. Ne iyiyse o olsun.

Hazır ortam gerilmişken bir daha köye falan gelmeyeceğinizi söyleyin. Ne köy aşkıymış bu böyle.

Bunca şeyin üstüne korkar geri adım atarsanız bir daha tillahı gelse ne sizi ciddiye alır ne önemser ne dinler. Esir gibi ne diyorsa onu yapar geçersiniz.

Eşiniz 2 yaş sendromu yaşıyor anlaşılan illa dediğim olacak kafasında. Babanızla konuştu şimdi kendi babasıyla konuşması iyice işleri çıkmaza sokmaktan başka ne işe yarayacak. Kendi aranızda çözebileceğiniz bir sorunu ne hale getirdi yazık

Evet yaa koca adam küçük çocuk gibi davranıyor

Kaç yaşında eşiniz
Sizden kaç yaş büyük

Böyle iğrenç heriflerden koştura koştura üremeyi de ihmal etmiyosunuz ya oh olsun başınıza ne geldiyse çekin şimdi
Nasil buluyorlar bu tipleri ben de onu anlamıyorum avzcf yorum yapılacak bir yani da yok ki konunun, ya boşansin ya çeksin.

Nasil buluyorlar bu tipleri ben de onu anlamıyorum avzcf yorum yapılacak bir yani da yok ki konunun, ya boşansin ya çeksin.
Anlamıyosun işte yemeğimi kahvemi yapan adamdı bu adam çok seviyorum seni diyodu gözümün içine bakarak maddi olarak istediğimi hep alır yapardı bunlar kapatmıyor ama maddiyatla ben çalışsam bende yaparım herşeyimi bir süre sonra sorunları görmeye başlayınca göz açılınca oluyor ne oluyorsa o zaman sen kötü oluyosun herkes iyi oluyor

Karsinizda dediklerinizi anlayacak biri yok o yuzden tartismaya da gerek yok, direkt yollari ayirmak gerek, boyle hödükle ömür gecmez.

Karsinizda dediklerinizi anlayacak biri yok o yuzden tartismaya da gerek yok, direkt yollari ayirmak gerek, boyle hödükle ömür gecmez.
Anlamıyor hep dediler yapamazsın bırak ayrıl yok ben deniycem kalcam düzelir anlar beni dedim anladığınıda sandım ama sadece sandım görmedim işte hep kendimi yırttım gör duy nolur dedim tamam görcem dedi yine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…