Eşim Ailemi İstemiyor

Bu tip konularda eşler birlikte karar verir. Böyle bir teklif aldığınızda X le bir konuşayım dönerim size dedikten sonra yukarda yazdıklarınızı aynen samimi bir şekilde eşinize de anlatsaydınız eminim kabul ederdi. Emrivaki yapmanıza haklı olarak sinirlenmiş.
Vakit kaybetmeden ne düşünceyle bu şekilde davrandığınızı anlatın .

Bizzat kadın kendisi eşine söylesin tabiki daha kibar şeklini
Aynını erkek yapsa biz çilekeş kadınlar söylensekte sinirlensekte sabır ederiz birde hizmet ederiz yani çoğunluk böyle yapar en azından
Aynını erkek yapsa ablan yuzunden tatile mi gidemeyecegız dıyıp adamın basına yıkarız dunyayı.

Esin hakli tabiki adam sonra geiriz demis sen niye israr kiyamet cagiriyorsun ablani ara tarihleri karistirdim biz tatile gidicez iptal edersek paramiz yaniyor kusura bakma diyeceksin tatile gidiceksin cunku esin hakli. Ben tatile gidecegim zaman kocamn boyle bisey yapsa yikarim ortaligi kimseninde suratina bakmam rezillik cikar. Adamin senin aileni istememesi gibi bir durum yok bu isi duzeltmelisiniz ablan sonra gelsin bencillik yapmayi

Eşin haklı

Ablanıza söyleyin yeni doğan bebekle gezmesin ortalarda

Eşiniz size göre çok daha olgun şanslısınız. Ablanıza gelince ileriki bir tarihte kabul edebileceğinizi söyleyin.

Adam anne babasınin gelin bayramda el öpmeye getirilir demesine rağmen hayır diyebilip tatil ayarlıyor. Balayına gidemediğiniz için seneye tatil ayarlayacagina söz veriyor. Kusura bakmayın da böyle bir insana yanlış yapmışsınız. Bu olayı eşinizin ailesi yapsa ablası arasa ısrar edip tatilinizi bozsa buraya konu açarsınız belki görümcem tatilimi bozdu eşim çok ısrar etti diye.
Biz gezmeye gidecekken görümcem eşimi aradi size gelcez bugün diye . Onda bile ne kadar bozuldum suratımı astım planımızı neden bozuyorsun sonra cagirsaydin dışarı çıkıyoruz deseydin dedim. Haksizsiniz bence.

Son düzenleme:
Kisa ve net haksizsiniz çünkü;enisten gayet olumlu sekilde tamam sonra geliriz demis ama sen illa israt edince adamda tamam demiş....ayni seyi esin sana yapsa ne derdin simdi bir düşün...

Allah eşine yardım etsin. Senin gibiler insanın ömründen götürüyor.

Aile hayatınız iyi değilmiş ama evlilik hayatınızın çöküşüne de siz sebep olacak gibisiniz.. Hala daha eşinize suç buluyorsunuz.. Sizin artık bir yuvanız var. Ne bu ailecilik böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…