- 14 Haziran 2023
- 7.225
- 23.018
- 268
- 33
- Konu Sahibi Kleopatra11
Köprüyü geçince erkeklere bir haller oluyor zaten5 yıllık evliyim nişanlı iken böyle değildi evlenince değişti oğlum var 2 yaşında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köprüyü geçince erkeklere bir haller oluyor zaten5 yıllık evliyim nişanlı iken böyle değildi evlenince değişti oğlum var 2 yaşında
Annesi babası da köylü eşimin sadece İstanbul'da doğup büyümüş. Eşime saygısız kelimesi bile az kalıyor.O zaman anası babası köyde olan O insanların yetiştirdiği kızı eş diye almayacaktı. Şehirde olan bir aile seçse imiş. Eşiniz saygısız. Sizi de bastırarak kabul ettirmeye çalışıyor. Evet köye gitmeyi sevmez herkes sanki aileniz iş yaptıracak
Ay bacım vallahi anasının babasının ehilleştiremediğini sen eğitemezsin. Sen de pat pat her ortamda onun sevmediğin her haltını söyle biraz da o rahatsız hissetsin.Annesi babası da köylü eşimin sadece İstanbul'da doğup büyümüş. Eşime saygısız kelimesi bile az kalıyor.
Sizde bende senin aileni sevmiyorum, misafir etmek zorunda mıyım deyin o zaman?Köyde iş olduğu için sevmiyor açıkçası yoksa babamın ona bı zararı annemin ona bı zararı olmadı. Arayıp sormaz ama nişanlı iken severek yapardı arayıp sorardı evlenince değişti bende anlamadim . İnanın ben gitmek istemiyorum ama ailesi bize geliyor İstanbul yakın bize pazartesi gelecekler 1 hafta kalacaklar burda
Ayyy bu soylediklerine karsilik nasil gonul alinabilir ki? Oyle bir sormussunuz herhangi bir tartismada falan sandim bende. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama ben aileni sevmiyorum, katlaniyorum dese bilmiyorum nasil buyuk bir rezillik cikartacagimi. Oda bilir zaten delirdigimde neler yapabilecegimi.Sözde beni sevdiği için katlaniyormus ama burnumdan getirdikten sonra neye yarar ki gitmesi
Öncelikle iyi kalpli olmayı bırakın.Bir haftalığına size geleceklermiş söyleyin eşinize ailenden hoşlanmıyorum misafir edemeyeceğim gelmesinler diyinSöylesem bile umrunda olmuyor ki çünkü ben onun gibi kötü kalpli olamıyorum
Neden bende aileni sevmiyorum soyle gelmesinler yoksa ben arayip soyleyecegim demediniz?Köyde iş olduğu için sevmiyor açıkçası yoksa babamın ona bı zararı annemin ona bı zararı olmadı. Arayıp sormaz ama nişanlı iken severek yapardı arayıp sorardı evlenince değişti bende anlamadim . İnanın ben gitmek istemiyorum ama ailesi bize geliyor İstanbul yakın bize pazartesi gelecekler 1 hafta kalacaklar burda
Köyde iş olduğu için sevmiyor açıkçası yoksa babamın ona bı zararı annemin ona bı zararı olmadı. Arayıp sormaz ama nişanlı iken severek yapardı arayıp sorardı evlenince değişti bende anlamadim . İnanın ben gitmek istemiyorum ama ailesi bize geliyor İstanbul yakın bize pazartesi gelecekler 1 hafta kalacaklar burda
Erkeklerin çoğu bu kadar uzun konuşma ve güzel cumlelerden anlamiyor ya algıları yetmiyor kısa, net cümleler daha etkili bence onların üzerindeO halde üzgünüm ama şartlara hoşnutsuzluğunu, şahısları sevmeyişi ile ayırd etmekten aciz kocaniz.
Ne alaka iş sevmiyorum=hanımın ailesini sevmiyorum.
Şöyle bir ihtimal var tabi, iş yapmak istemediği için baştan koparıyor alakayı ki gitmemek için yol olsun.
Kimse zorlamıyor diyorsunuz o zaman da başka bir zoru var.
Size ve ailenize ne kadar hürmet ediyorsa o kadar hürmet bulur.
Bence sevgi başka bir şey. Seviyorsanız kayınaileyi "Bende seninkileri sevmiyorum." demeyin.
Ama şunu demelisiniz.
"Ailem benim her şeyim ve onlara çok kıymet veriyorum.
Duyguların sana ait ve onlara müdahale edemem, lakin saygı senin elinde.
Başkasının yaninda aileme hürmetsizlik etmen kabul edebileceğim bir şey değil.
Gitmek istemezsen seni zorlayacak değilim lakin bu durumda senin ailene gitmeme hakkına sahibim.
Aksini talep etmen bana ve aileme haksızlık olur."
Susmayın böyle, derdinizi anlatın. Rahatsızlığınızi dile getirin. Dik olun.
Benim eşim önceden alırdı ama artık almıyor. Zaman aşımına uğradı sanırımBenimki almıyor.
Esim dün kalbimi çok kırdı yengemin yanında ailemi sevmediğini gitmek istemediğini söyledi köyde oturuyor ailem haliyle işleri oluyor hayvanlari vs. Eşim 3 yıldır ilk defa Ekim ayinda gitti zeytin zamanında 3 gün kaldık bizimkilerin yanında burnumdan getirmişti o 3 günü neyse geçti gitti dün mevzu brnim ailemden açıldı umreye gittiler gelince gideriz falan dedim izin yazdırmıştiik çünkü biz gurbetteyiz bu arada. Gitmem sevmiyorum dedi üzüldüm birşey söylemedim polemiğe girmedim ama konuşmuyorum
Erkeklerin çoğu bu kadar uzun konuşma ve güzel cumlelerden anlamiyor ya algıları yetmiyor kısa, net cümleler daha etkili bence onların üzerinde