• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Ailemi İstemiyor

maalesef eniştemi arayıp konuşamadım. ablamlar gelecek. eşimde ablan inşallah enişteni yollayıp diğer hafta da kalmaz dedi. bende bilemiyorum dedim. iznimin tamamını onunlarla geçirmek zorunda değilim dedi bu kezde o nedenle kavga ettik. kızlar bu kezde ben haklı değilmiyim? basbaya istemiyor işte.
Kocanizin yerinde olsam sizi ablan ve enistenle basbasa bırakır kendim tatile giderdim
Diyelim gitmek istemedi canım.
Paranın yanmasını dert etmeden iptal eder kendi ailemi çağırır sana da bir güzel hizmet ettirirdim
Sabırlı adammış yine vesselam.

Yoo sonuna kadar haklı adam bu balayı yerıne geçecek ve sen aramadın adam tüm yıl tatıl ıcın beklemış bı hafta tatıl yapacak ıkı hafta yerıne ben olsam tek gıderdım sende evde ablanla takıl
Aynısını yazdım demin aklın yolu bir :süslü:

maalesef eniştemi arayıp konuşamadım. ablamlar gelecek. eşimde ablan inşallah enişteni yollayıp diğer hafta da kalmaz dedi. bende bilemiyorum dedim. iznimin tamamını onunlarla geçirmek zorunda değilim dedi bu kezde o nedenle kavga ettik. kızlar bu kezde ben haklı değilmiyim? basbaya istemiyor işte.
Ailemi istemiyor değil senede bir defa mümkün olan tatiline engel olduğum için haklı olarak tepki gösteriyor demek istediniz sanirim.
Size diyecek bir şey yok gerçekten. Tüm izninizi ablanizla enistenizle geçirin bu yıl eve tıkılın madem öyle. Seneye de başka akraba çağırın.

Bu tavırla devam ederseniz kocanız ortada koca kalmaz haberin olsun çok şey söylerim de tepki çekmek istemiyorum bu olay elbette başlangıç ama bir süre sonra patlar çünkü tavrıniz düşünceniz kafa yapınız uyumsuz.

Şaka mısınız?

Hayır haklı değilsiniz elbette .enişteniz giderken ablanızda gitsin dersiniz abla haftaya tatile gidicez diye .Siz haksızsınız bu konuda eşinize yüklenmeniz anlamsız bence

Ayyy pes şaka gibisiniz. Allah eşinize sabır versin, yerinde olsam o tatile tek giderim hatta kız kardeşimi alır giderim çok güzel kapak olur size :KK53: :KK53:

Sonradan pişman olacağınız şeyler yapıyorsunuz başka bir şey değil yani. Sağlıklı düşünme yetiniz tatile çıkmış sanki. Bir koca bilmem kaç günde nasıl kaybedilir filmi varda onu izliyormuşum gibi resmen. Haklı yönünüz bence yok

Bir an fake falan olun diye dua ettim okurken.

Eşinizle aranızda onarılmayacak bir hataya düşmüşsün bir an önce bu sorunu halletmen lazım. Esin aileni istemiyor değil, adam yılda bir kere tatil yapma fırsatı varken haklı olarak bunu kimseyle harcamak istemiyor. Siz de cok tuhafsınız balayı bile yapamamışsınız. Eşinizden cok sizin kocanızla başbaşa tatil hevesinde olmanız lazımdı.

Ablanızın geleceğini duyunca bile şaşırıp gelin diye ısrar etmeniz bana eşinizi yeterince sevmediğinizi düşündürttü. Umarım eşiniz de benim gibi düşünüp bana değer verse fikrimi alırdı kafasına göre davranmazdı demekki beni yeterince sevmiyor diye düşünüp sizden soğumaz.

Genelde erkekler böyle konularda ailelerine hayır diyemez ama sizin ki tam tersi olmuş.

Eşinize çok güçlü bir koz vermişsiniz, artık kendi ailesini sürekli çağırıp size hizmet ettirebilir yada bir plan yaptığınızda ailesi aradığında iptal edip sende böyle yapıyordun diyebilir. Üstelik sizin aile bağlarınız zayıfmış kırk yılda bir gelen oldu sizden belki. Ama eşiniz sizi cezalandırmak icin ailesine bir ön verirse sürekli bu durumları size yaşatıp sürekli misafir ağırlatabilir.

Balayına gidemediğiniz için söz verip sözünü tutan anlayışlı bir eşiniz var ama siz bencilce davranıyorsunuz. Herkes kendine denk olana düşse keşke. Burda esinin ailesine düşkünlüğünden konu açanların sahip olduğu gibi bir eşiniz olsaydı o zaman anlardınız hatanızı.

Çözüm kolay aslında, ablanızı arayıp eşime sormadan gelin dedim ama rezervasyonu iptal edilmeyenden almış eşim. İptal ederse ücreti geri alamıyoruz o yüzden iptal edemiyoruz kusura bakmayın diye güzelce konuşun ablanızla. Enistenizi de değil ablanızı arayın. Sizi ablanız varken eniştenizin araması da ayrı saçma geldi bana. Ablanızla samimi olsanız zaten kendisi arar müsait misiniz diye sorardı. Enişteniz de zaten sonra gelelim demiş siz zorla ısrar etmişsiniz eşinize danışmadan. Eşinizle o tatile gitmezseniz eşiniz hep bunu önünüze koyar ilerde de . O yüzden çözmeniz lazım bu sorunu.

Herkese iyi akşamlar kızlar. Siteyi uzun zamandır takip ederim. Ama üye olma ihtiyacı hiç hissetmemiştim. ta ki eşimle yaşadığım bu sorun olana kadar ve bunu kimseye anlatamayana kadar.
biz 14 aylık evliyiz. geçen sene haziranda evlendik. dolayısı ile geçen yıl ki iznimin çok büyük kısmı bizim düğünümüze gitti. sonra eşimin ablası da evlendi. 5 günde ona kullandık. ama o 5 günün iki gününü kendimize ayırdık. çok küçük bi tatil yaptık. şimdi, biz yeni evli çift olarak geçen sene balayı bile yapamadık. Eşimde bu yıl için güzel bir tatil planı yapacağını bana söz verdi ve sözünü de tuttu. güzel bir tatil yeri seçti her şey mükemmel iken bu korona belası çıkınca bizim tatil işi yattı. Malum normalleşme sürecindeyiz ve tatile gitmek istiyoruz. bu arada eşim ve ben ikimizde memuruz. eşimin işi bana göre çok daha ağır ve sürekli bir koşturmanın içinde, korona da olan kamuda esnek çalışma planına onu yaptığı işten dolayı dahil etmemişlerdi yani her gün işe gidip geldi. ben ise esnek çalışma kapsamında bir gün gidip bir gün gitmiyordum. birde benim iznim 30 gün eşimin 20 gün ben kendi 10 günümü ramazanda kullanıp evde dinlendim. neyse konuya dönecek olursak, normalleşme süreci ile birlikte eşimle bir tatil planı yaptık ve 12 gün yani iki hafta izin aldık. bu iki haftanın ilk haftasını tatilde geçirecektik güzelde bir otel bulduk. herşeyi ayarladık tam o sırada telefonum çaldı eniştem aradı. iş yerinden iki gün izin aldığını ve ablamla bizi görmeye geleceklerini söyledi. bende biz tatile gidecektik dedim. eniştemde olsun o zaman sonra geliriz dedi. birden ağzımdan siz ne zaman gelecektiniz vs. vs. falan dedim ve çok ısrar ettim gelin diye eniştem yok demesine rağmen çok ısrar ettim ve adamın iznini değiştirerek gün ayarladık. eşim ben daha telefonda konuşurken suratını astı. ve bana sessizce bişeyler söylemeye başladı. telefonu kapatınca ayarladığın tarihde biz tatilde olacağız nasıl olacak o iş dedi. bende afalladım birde gelen ablam ne diyeyim gelme mi deseydim dedim. hayır ama neden ısrar ettin bu kadar dedi. bende ablam benim evime hiç gelmedi adam telefon etmiş gelme dedik olmaz dedi. sonra eşim birden parladı ben bütün sene eşek gibi çalıştım. bayramda ailemin ısrarına küsmelerine rağmen oraya bile gitmedim. götürmedim seni.birde ilk bayramında bizim orda adettirtir ilk bayram gelin el öpmeye gider onu bile yapmadım dedi. neden tatil için. sen bir telefonla herşeyi bozdun dedi. ben izin aldım tatil yapacağım ablanlar çıktı yok diyemiyosun dedi. bende ona karşılık verdim. ablam bu nasıl yok derim sen ailene yok diyebiliyormusun dedim. o da benim ailem tatil yapacağımızı bilse kesinlikle gelmez bıktım senin ailenden işi düştükleri zaman ararlar başka zaman aramazlar selam bile vermezler onları o kadar arıyorum bir kere de kendileri bile aramıyor falan dedi. bişey diyemedim gittim ağladım. kız kim haklı şimdi eşimle çok kötü kavga ettik eşim ablamın gelmesini istemiyor ailemi pek sevmiyor. ama hiç saygısızlığı olmadı bugüne kadar hep arar sorar. zamanında babamın durumu sıkışık olduğunda kendi cebinden ona para bile vermişliği var. ama bu konuda aileni istemiyorum ablanlar gelmesin dedi. ne yapacağımı şaşırdım. arada kaldım.

Allah size akıl fikir versin. Sevgiler...

Herkese iyi akşamlar kızlar. Siteyi uzun zamandır takip ederim. Ama üye olma ihtiyacı hiç hissetmemiştim. ta ki eşimle yaşadığım bu sorun olana kadar ve bunu kimseye anlatamayana kadar.
biz 14 aylık evliyiz. geçen sene haziranda evlendik. dolayısı ile geçen yıl ki iznimin çok büyük kısmı bizim düğünümüze gitti. sonra eşimin ablası da evlendi. 5 günde ona kullandık. ama o 5 günün iki gününü kendimize ayırdık. çok küçük bi tatil yaptık. şimdi, biz yeni evli çift olarak geçen sene balayı bile yapamadık. Eşimde bu yıl için güzel bir tatil planı yapacağını bana söz verdi ve sözünü de tuttu. güzel bir tatil yeri seçti her şey mükemmel iken bu korona belası çıkınca bizim tatil işi yattı. Malum normalleşme sürecindeyiz ve tatile gitmek istiyoruz. bu arada eşim ve ben ikimizde memuruz. eşimin işi bana göre çok daha ağır ve sürekli bir koşturmanın içinde, korona da olan kamuda esnek çalışma planına onu yaptığı işten dolayı dahil etmemişlerdi yani her gün işe gidip geldi. ben ise esnek çalışma kapsamında bir gün gidip bir gün gitmiyordum. birde benim iznim 30 gün eşimin 20 gün ben kendi 10 günümü ramazanda kullanıp evde dinlendim. neyse konuya dönecek olursak, normalleşme süreci ile birlikte eşimle bir tatil planı yaptık ve 12 gün yani iki hafta izin aldık. bu iki haftanın ilk haftasını tatilde geçirecektik güzelde bir otel bulduk. herşeyi ayarladık tam o sırada telefonum çaldı eniştem aradı. iş yerinden iki gün izin aldığını ve ablamla bizi görmeye geleceklerini söyledi. bende biz tatile gidecektik dedim. eniştemde olsun o zaman sonra geliriz dedi. birden ağzımdan siz ne zaman gelecektiniz vs. vs. falan dedim ve çok ısrar ettim gelin diye eniştem yok demesine rağmen çok ısrar ettim ve adamın iznini değiştirerek gün ayarladık. eşim ben daha telefonda konuşurken suratını astı. ve bana sessizce bişeyler söylemeye başladı. telefonu kapatınca ayarladığın tarihde biz tatilde olacağız nasıl olacak o iş dedi. bende afalladım birde gelen ablam ne diyeyim gelme mi deseydim dedim. hayır ama neden ısrar ettin bu kadar dedi. bende ablam benim evime hiç gelmedi adam telefon etmiş gelme dedik olmaz dedi. sonra eşim birden parladı ben bütün sene eşek gibi çalıştım. bayramda ailemin ısrarına küsmelerine rağmen oraya bile gitmedim. götürmedim seni.birde ilk bayramında bizim orda adettirtir ilk bayram gelin el öpmeye gider onu bile yapmadım dedi. neden tatil için. sen bir telefonla herşeyi bozdun dedi. ben izin aldım tatil yapacağım ablanlar çıktı yok diyemiyosun dedi. bende ona karşılık verdim. ablam bu nasıl yok derim sen ailene yok diyebiliyormusun dedim. o da benim ailem tatil yapacağımızı bilse kesinlikle gelmez bıktım senin ailenden işi düştükleri zaman ararlar başka zaman aramazlar selam bile vermezler onları o kadar arıyorum bir kere de kendileri bile aramıyor falan dedi. bişey diyemedim gittim ağladım. kız kim haklı şimdi eşimle çok kötü kavga ettik eşim ablamın gelmesini istemiyor ailemi pek sevmiyor. ama hiç saygısızlığı olmadı bugüne kadar hep arar sorar. zamanında babamın durumu sıkışık olduğunda kendi cebinden ona para bile vermişliği var. ama bu konuda aileni istemiyorum ablanlar gelmesin dedi. ne yapacağımı şaşırdım. arada kaldım.
Kusura bakma da sen anlayissiz ve gereksiz davranmissin. Adam hakli ben olsam ben de aynisini yapardim.
Ne demek ya ben tatilimi ayarlayacagim ablam gelecek diye, ya da esimin bi akrabasi, sanki o gunlerde olmasi elzemmis gibi tatilimi hic edicem

Eşinizin ailenize gıcık olmasının nedeni sizsiniz benim gözümde. hiç kendinizi onun yerine koydunuz mu ? Aynı şekilde o ablası için size sormadan tatil planını değiştirseydi ne yapardınız? Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı elbet ama önceliğe kendi ailenizi (eşiniz,çocuğunuz) koymalısınız

Baştan adamı gıcık etmişsiniz anlayış mı bekliyorsunuz üstelik

baştan ayak ucuna kadar haksızsın. Bu ne saçmalık. İzin kolay alınan bir şey mi. Senede 1 defa var.Valla bunu bi koca yapsa o evde savaş çıkardı

Back