Eşim Ailemi İstemiyor

Başınız sağ olsun da bu da mazeret olamaz. Ablanız 1 hafta, 2 hafta geç gelse ne olacak? Eşinizden özür dileyin geç olmadan, ablanizi da arayin izinlerinizi, otel rezervasyonlarinizi değistirmeye çalistiginizi ama değistiremediğinizi söyleyin sonra gelsinler. Esinizin gönlünü alın yoksa bundan sonraki bütün izin ve bayram planlarinizda bu hareketinize göre muamele görürsünüz. Mesela ben olsam sizin gibi biriyle bir daha tatil plani yapmazdim kendim giderdim.

Tamam isteyebilirsin ama konuda sen haksızsın en azından eşinin o an tepkisinden anlaman lazm yani

Valla adam haklı bacım
Aynısını eşinin ailesi yapsa seninde yüzün bi düşerdi şimdi doğruya doğru dürüst ol
O zamanda tatile gitcektik, kocam ablasını davet etti diye konu açardı, adamın ne öküzlüğü kalırdı, ne aileciliği , boşan bundan bi cacık olmaz diyenler bile çıkardı

Esinize ayni böyle anlatin. Kötü niyet yok. Bos bulunmussunuz. Hatalar tecrübesizlikten her zaman olabilir. Gidin gönlünü alin.

Konu sahibi git kocandan özür dile tatlı dille anlat bence
Kavga gürültüye gerek yok bide yağ gibi üste çıkmışsn
Bak onca insan yazdı azda olsa haksız oldğnuzu anlamışsınızdır.

Valla böyle bi plan yapsak biri size gelecez dese kim olursa olsun valla kusura bakmayın böyle böyle ama tatil dönüşü mutlaka bekliyorum haberleşelim derim kapatırım

Kendimi eşinin yerine koydum ben olsam bende kızardım istememe değil bence başka zaman olsa kabul edilir

Eşiniz tatile gitmeyi çok istiyor , siz ablanızın size gelmesini ee o zaman çözüm belli eşiniz tatile gidip kafasını dinleyip dinlenecek , siz de evde oturup ablanızı ağarlayacaksınız. Şu noktadan sonra hangisi ni birlikte yapsanız ucu kavga dövüş gibi . Boşuna ama ama ama demeyin baya işgüzarlık yapmışsınız. Yanı bu şoka girilecek bir olay da değil ki neyi nasıl dediniz anlamayasınız, bilmeyesiniz

Gerçekten işleri düşünce arıyorlarsa onun dışında iletişim kurmayıp aramıyorlarsa üzgünüm ama eşin haklı...

Ben sizi anlıyorum, bazen insanın basireti bağlanabiliyor böyle durumlarda be diyeceğini bilemiyor ve en sonunda sonradan sıkıntı yaşayacağı bir karar veriyor.
ablanizi arayıp eşim o tarihe otel rezervasyonu yapmış çok üzgünüm deyin ve hemen başka bir tarih denkleştirin
Eğer burda yazdığınız şeyleri aile bağları vs ona da anlatabilirseniz sizi anlayacaktır bence

Haksızsın canım bence esin aileni istemiyor degil o sinirle söyledi cok kızdığı icin bak babana da destek olmus önemsemiş yani (senin ailen kötü benim ailem iyi) kavgasını yapmayın ya daha da olaylar büyüyor esinden özür dile gönlünü al bence bak adam yine seni düsünmüş tatil yeri ayarlamıs alttan al bence

Burada bir derdi olan sen değil kocan canım. Ona deki kk diyor ki beni boşayacakmıssın zira kocan tatil planını sana sormadan iptal etseydi vay öküz bırak bunu boşa filan denirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…