Esim aileme sikayet ediyor

Eşim bana kızdığında aileme şikayet ediyor beni konuşup anlaşmalıyız bence sorun bende mi bu çok yanlış değil mi kimse şikayet etmemeli kadin olsun erkek olsun ben napicagimi bilmiyorum.
Adam arayınca ailen ne cevap veriyor ona, siz istediniz evlendiniz şimdi kendi sorununuzu kendiniz çözeceksiniz diyen kimse yok mu sizin evde. Söyleyin ailenize açmasınlar telefonlarını

Eşim bana kızdığında aileme şikayet ediyor beni konuşup anlaşmalıyız bence sorun bende mi bu çok yanlış değil mi kimse şikayet etmemeli kadin olsun erkek olsun ben napicagimi bilmiyorum.
Şikayet etmeye her niyetlenişinde 2/B’den Hediyeem kocasının saçını çekti örtmenimm deyin anlar belki.

Aynı şeyi eski eşim de yapıyordu. Bu bir algı operasyonuydu. Ailem bana hiç inanmasın ben köpek gibi onunla kalıp hayatımı sürdüreyim diye. Neredeyse başarıyordu da. Ailem bana çok kızgındı. Boşansam dönecek kapım kalmayacak o derece. Herşeyin sorumlusu bendim. Ses kaydı almasam da kendi öz ailem bana inanmıyordu. Dışarıda melek evde azraildi kendisi. Dikkat edin. Her hareketine kanıt toplayın derim. Her erkek aynı olur diyemem. Ama ben salaklık etmeyi bırakıp ses kaydı almasam hâlâ evliydim, ömrümü çürümeye devam ederdim.

X