Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki çok yanlış. Ben 12 yaşındaki birinin bile arkadaşıyla sorununu kendisi çözmeye çalışmadan direkt anasına, babasına, öğretmenine şikayet etmesini doğru bulmuyorum.Eşim bana kızdığında aileme şikayet ediyor beni konuşup anlaşmalıyız bence sorun bende mi bu çok yanlış değil mi kimse şikayet etmemeli kadin olsun erkek olsun ben napicagimi bilmiyorum.
Ailem istemedi onu ben direttim simdi dicekler sen istedin onları haklı çıkardı bu çok canımı yakiyo ona dedim onları haklı cikarma dedim ama cikariyoTabii ki çok yanlış. Ben 12 yaşındaki birinin bile arkadaşıyla sorununu kendisi çözmeye çalışmadan direkt anasına, babasına, öğretmenine şikayet etmesini doğru bulmuyorum.
Bir de siz evlisiniz, koca koca insanlarsınız. Öyle her şey anaya babaya denmez, hele de şikayet asla! Karısını, kocasını başkasına şikayet eden evlemeseydi, anasının dizinin dibinde, babasının gölgesinde yaşamaya devam etseydi.
Söylüyorum güzelce tamam diyo söz yapmicam diyo yapiyo yineBu konuda eşinize net olarak sınır çizmelisiniz.
Çocuk gibi şikayet etmekte ne demek.
Belli bir olgunluğa sahip olmayan kişilerle evlilik daha da zor.
Bana kızar onlar sen istedin dicek onlar karşıydı onaYanlış tabiki. Ailen bugun haklısın oğlum der söyle böyle der. Sen unutursun barışırsın. Ama ailen unutmaz. Hem onların aklı sende kalır hem de elli haklı olsun güvenini kaybederler ona karşı. Herkesin evladı kendine kıymetli. Susar susar bir yere kadar
Kocan kreş çağında gibi babana mı şikayet ediyor seni? Evlenmeye gelince yetişkinim diyen insanlar, işlerine gelmeyince şikayetleniyor çözüm yerine. Baban haddini bildirsin, yürümüyorsa boşanın her problemde evin dışına taşmayın devirip dökmeyin herkese aile içi çözülecek problemleri diyecek. Alırım kızımı diyip ağzına tıkacak lafı.Eşim bana kızdığında aileme şikayet ediyor beni konuşup anlaşmalıyız bence sorun bende mi bu çok yanlış değil mi kimse şikayet etmemeli kadin olsun erkek olsun ben napicagimi bilmiyorum.
E haksız da değiller sanki, seni iyice aşağı çekmek için anne babana kadar bütün özelinizi dökecek kadar ergen bir erkek var. Küçük çocuk bile sırrını vermiyor. Siz ortalığa dökülmüşsünüzBana kızar onlar sen istedin dicek onlar karşıydı ona
Ben dogru insan olduğuna çok emindim başka kötü huyu yok ama sadece o huyu herseyi mahvediyor arayı bulması lazım degilmi ben iki aileyede arayı buluyorum ama o bulmaktan çok iki aileyide bana düşman ediyo eşler birbirinin arkasında durması lazım degilmiE haksız da değiller sanki, seni iyice aşağı çekmek için anne babana kadar bütün özelinizi dökecek kadar ergen bir erkek var. Küçük çocuk bile sırrını vermiyor. Siz ortalığa dökülmüşsünüz
İki aile ile arayı bulacak ne yaşıyorsunuz ki siz?Ben dogru insan olduğuna çok emindim başka kötü huyu yok ama sadece o huyu herseyi mahvediyor arayı bulması lazım degilmi ben iki aileyede arayı buluyorum ama o bulmaktan çok iki aileyide bana düşman ediyo eşler birbirinin arkasında durması lazım degilmi
Kesinlikle çok doğru bir düşünce. O sizi ailenize karşı rezil edecek Sürekli hatalarınızı anlatacak hatta yeri geldiğinde Sizin hakkınızda böyle böyle düşünüyor söylüyor bile diyecek ailenizle arkadaşlarınızla sizin aranızı kötü edip tek başınıza kalmanızı sağlayacak ve yapayalnız olduğunuz cesaret edemediğiniz için de Köle gibi kendisine itaat etmenizi isteyecek karakteri oturmamışİki aile ile arayı bulacak ne yaşıyorsunuz ki siz?
Kocan herkesle seni kötü edip en son yapayalnız bırakacak. Seçeneksiz kalacaksın el içine gitmeye çekinir hale gelince mecbur adamın huyuna suyuna giden hizmetçi moduna geçersin ne olacak sonuç bu.
Kötü huyu mu yok? Bundan daha ne kötü huy olabilir kaldı ki bu daha başlangıç senin gözler kör daha yeni yeni idrak ediyorsun muhtemelen. Koşa koşa bu adamdan sakın bebek yapma.
Doğru insan olsaydı, size değer verir, sizinle bir yetişkin gibi tartışır , ailenize yansıtmazdı. Siz o zaman, sizi insan yerine koymayan birinin sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsunuz. Bu karısını öldüren adamın sevgisine inanmak gibi , “”Vurdu ama çok sevgiden gözü döndü, ondan vurdu , zaten bi dayağı sövmesi , dövmesi olmasa muhteşem iyi kocaydı “” .Ben dogru insan olduğuna çok emindim başka kötü huyu yok ama sadece o huyu herseyi mahvediyor arayı bulması lazım degilmi ben iki aileyede arayı buluyorum ama o bulmaktan çok iki aileyide bana düşman ediyo eşler birbirinin arkasında durması lazım degilmi
Anaokuluna yazdırmak daha etkili olur, sorumluluk bilinci oluşur.Pedagoga götürün.
Ya da oyun terapisine.