- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
uygun şartlarda iş arıyorum işte bulamadım henüz bi sekreterlik işi var ondan heber bekliorum
Sende çalış
Şimdi çıkalım de
Seneyi bekleyince milli piyango vurmuyo sonuçta
Sen çalışınca yeni düzen şimdikinden daha iyi oturur
uygun şartlarda iş arıyorum işte bulamadım henüz bi sekreterlik işi var ondan heber bekliorum
iki kişilik düzende benim şuanki yaşadığım zorluklar kadar bir zorluk yaşanmaz sanırım..nebilim insan özler yaa evini..kendi beğendiği aldığı eşyalar kendi halıalrı kendi tabakları..şahsen ayrı evim olsaydı aklım evimde kalırdı buzdolabımda çamaşırmakinemde evim tozlandı mı acaba tarzındaki düşüncelerle zaten 1 hafta banada uzayabilirdi aile kurduğum ,için...ama şimdi öyle bişey istesem de olmuyor ki..özleyeceğim bişey yok eşim var ama aynı evde yaşayınca eşden bile bıkıyor insan bunu anladım...işe girmek de bir sorun eşimle aramda...onada karşı ama uygun iş bulduğumda babamıda devreye sokup gircem işeSadece iki kişilik bir düzenin varsa bile evliliğe zor alışıyor insan
Aileye, mahalleye, arkadaşa özlem duyuluyor
Ne bileyim işte
Bir de eşinin ailesinin olduğu eve gittiysen alışman çok daha zor olmalı
Bence bir an önce işe gir
Hem çalıştığın için, ne misafirleri görürsün ne hizmetlerini edersin
Hem ekonomik gelirin olur
Daha çabuk ayrılırsınız, belki de başbaşa olunca ailene bu kadar sık gitme isteği de azalır.. Yine görürsün ama dönünce cümbüş yok diye rahatça gidersin kendi evine..
iki kişilik düzende benim şuanki yaşadığım zorluklar kadar bir zorluk yaşanmaz sanırım..nebilim insan özler yaa evini..kendi beğendiği aldığı eşyalar kendi halıalrı kendi tabakları..şahsen ayrı evim olsaydı aklım evimde kalırdı buzdolabımda çamaşırmakinemde evim tozlandı mı acaba tarzındaki düşüncelerle zaten 1 hafta banada uzayabilirdi aile kurduğum ,için...ama şimdi öyle bişey istesem de olmuyor ki..özleyeceğim bişey yok eşim var ama aynı evde yaşayınca eşden bile bıkıyor insan bunu anladım...işe girmek de bir sorun eşimle aramda...onada karşı ama uygun iş bulduğumda babamıda devreye sokup gircem işe
Çok içten yazmışsın
Bir an önce ayrı evin düzenin olur inşallah
Eşine bakma sen, ona göre hava hoş tabi
Git çalış, ufak ufak para biriktir, evin olunca alacağın ciciler için
Ben asla böyle birsey için izin falan almam o yüzden izin kelimesi çok anlamsız geliyor bana.
Kocan çok bencil ve sen ailesiyle yaşadığın halde nasıl bu kadar duyarsız olabilir anlayamadım.
Ailene gittiğinden değiştiğini falan mı düşünüyor acaba? Yani sadece erkek egosu mu bu?
Güzelce konus anlamasını sağla bu konuda taviz verme derim.
bekarmısın...
bekarken bende böyle derdim de..
napıcaksın her defasında kapıyı çekip ben anneme gidiyorum 1 hafta sonra dönerim mi diceksin...
olmuyor canım öyle
eşin razı olmadıkça bişey yapamıyorsun yapsanda yaptığından da gezdiğinden de bişey anlamıyorsun
bekarmısın...
bekarken bende böyle derdim de..
napıcaksın her defasında kapıyı çekip ben anneme gidiyorum 1 hafta sonra dönerim mi diceksin...
olmuyor canım öyle
eşin razı olmadıkça bişey yapamıyorsun yapsanda yaptığından da gezdiğinden de bişey anlamıyorsun
Yok yaklaşık 3 senelik evliyim.Evlenmeden öncede böyleydim zerre kadar değişmedim.
Herneyse sorun bu değil.Tabiki evlilik sorumlulukları olan kurum.Tabiki kapıyı vurup cıkmazsın ama sen elinden geleni fazlasıyla yaparken eşinin empati kurmaması büyük haksızlık.
Ben aileme gideceksem en fazla birkaç gün önceden yada 1 hafta önce falan eşime şu tarihte aileme gidicem haberin olsun derim.
Gelmek isterse gelir genelde zaten gelir ama konu onun gelip gelmemesi olmaz.Ben planımı söyler ve uygularım.Bu yani.Bu hep böyleydi böyle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?