Eşim,ailem ve dengeleri saglayamayan ben!Arada

her ıkı tarafta kendınce haklı sonucta aılenın evınde kıra vermeden oturuyorsun, anladıgım kadarıyla gecım kaynaklarının çoğunuda daırelerden gelen kıralar karsılıyor, ama babanın 20-30 tl yı bıle borc gıbı verıp alması yanlıs ufak meblaglar bunlar lafı sozu bıle olmamalı...
esınde kendınce haklı aıleden bırı olmaya çalışmıs, çözüm önerileri getirmiş kimse adamı kale almamıs ama para kımdeyse onun borusu öter mıs malın sahıbı aılen, ne ısterlerse yapmakta da ozgurler..
cocuklarına bırsey almaması kısmına gelırsek o bıraz tuhaf geldı benım daha dogmamıs cocuguma annem babamı gectım tum sulalem dunyaları aldı, hala da alıyorlar canları yanı kımsede 3 un 5 ın hesabını yapmıyor...
bence sız ayrı bır eve cıkın, bu zamana kadar kıra vermeden oturmusunuz-cocuklarda buyumus- zorlu kısmı gecmıssınız zaten sıze 3+1 bır ev yada genıs bır 2+1 ısınızı gorur, herkesın odası yerı bellı olur.. kırayı verdıgınız muddetce bır tek sızın borunuz öter, kımseye ne mınnet borcunuz olur ne de kımsenın nazını cekmek zorunda kalırsınız, aılenızle de sız gorusursunuz esınızı buna mecbur tutmayın bayramdan bayrama elllerını opse yeter...
en ıyı cozum bu...

Yapici elestirilerin ve beni anlayan yorumlarin icin tsk ederim..dun aksam herkes birbiriyle yuzlesti,herkes ozelestiri yapti,birbirindr gordugu yanlislari dogrulari soyledi.esimde anlatti kendini ,bundan sonra bende bu kadar biriktirmiycem.cok sukur su anda kimsede sikinti kalmadi,dun aksam rahat bir uyku uyudum.mesele ev yada para meselesi degildi yani ama bende farkettim ilk mesajim o agirlikta oldugu icin herkeste farkli bir algi uyandi.ev icinde babam karari bize birakti buyuk yete vecmek isterseniz gecin.benim kinseyle sorunum yok illa tasinalim derseniz yakinlara tasinin cocuklar yakinimda olsun dedi.kiraciyla konusacagiz cikmak istemezse yakinda bir yere tasinacagiz.cikarsa kirasini verip oraya gececegiz.hayirlisi artik

burda nasıl kv lere kızıyorsak,kocalara laf ediyorsak,aradaki mesafeyi kuramıyor diye,aynılarını yazaacağım...
siz ailenizle eşiniz arasında ilişkileri mesafeyi koruymamaışsınız.dengeler bozulmuş.herkesin aksine ben eşinizi yiyic olarak görmedim..aile vermek zorunda yapmak zorunda değil ama varken yapmamak yada başkasına yapıp size yapmaması ağır bence.ben özellikle çocukların odaları kısmına takıldım..insan tporununu çok seviyorsa bunu gösterebilir de.imkanı var neticede.altı üstü yan daireye geçirmek..neticede 8 dairesi daha var.birinden az kira alsa sarsılmaz...
en doğrusunu sorarsanız ,başka bir kiralık daireye taşınmanız.tabi maddi olanklarınızı bilmiyorum ama..en azından kimseye minnet etmemiş olursunuz..çocuklarınızın odası olur,siz de "ama ev verdiler" lafından kurtulursunuz..

Senin adına çok sevindim. Ak gordun mu Allah bir kapı açtı bile sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…