Eşim,ailem ve dengeleri saglayamayan ben!Arada

Konu dışı ama Gelen Kutusu
Sen evli ve bir çocuk annesi misin ?
Ben seni hep en fazla 23 yaşında bekar biri sanıyordum
Yorumların hep dinamik enerji dolu oluyor genelde

Konu dışı ama 2 çocuk annesiyim
Yine konu dışı ama bunu söyleyen ilk siz değilsiniz

Aslında daha olgun, mantıklı, yere basan, işe yarayan mesajlar vermek istiyorum ama dinamik ve enerji dolu da daha iyi bir şey sayılır değil mi

Şu küçük para mevzularında düğün için olanında yanında para vardı bozuk değildi.hepsine eşit olsun diye 20lira lazım oldu babamda aynı masadaydı ona söyledi o yüzden.Dogumda da eşin işteydi beni annmler götürdü sancım başlayınca, bir taksi çagırma kültürleri olmadığından komşuya rica ettiler.nrdyse arabada doğuruyordum eşim duyunca hemen çıkmış para çekememiş,zaten hastneye girdim 10dak.sonra doğum yaptım.eşimde hemşire parasını verip hemen para çekmeye gitmiş ,gelirken taksiyle gelmiş falan.ben o küçük hesaplara çok takılmıyorum .insanlık hali o an olur olmaz.bugün kendiside çok takılmıyor bunlara.tmm ben dışardanım kanıksadım.biraz bana göre daha parasal bakıyorlar kanıksadım diyor.ama bu son mevzuyu ailece bizi istemedilere getirerek alınganlık yapıyor.dün akşam da söyledim mecbur değil diye oda en axından fikrini söylesin en kötü fikir bile fikirsizlikten itidir ,en axından önümü görürüm diyor.veya olumsuz fikri e karşı yinede bir aileyiz fikrini söylüyor derim bu kadar dışlanmış hissetmezdim diyor..benim fikrimce de babamın bu sükutuna karsı eşimin tavrıda bu olmsmalıydı fazla buluyorum.o da empati yap artık dolum noktamdayım diyor.zaten babam oturun dese dahi oturmsyız ,gerçekten artık gitmek istiyorum.sadece bu sureci bari boyle kus gibi gecirmesinler idtiyorum .en nihayetinde 3gunluk dunya..ben o kirilmasin bu kirilmasin diye ugradirken hep kendimden verdim..ve hic birseye de yaramadi.kendi ruh sagligim bozuldu.

Eşiniz ne kadar nankör. Sizin aileniz herşeyi yyapmis ev vermis. Yok kiriliyomus falan filan. İç güveysi gelmeseymis.kendi ailesi verseymiste otursaymis.bencede Eşiniz kiraya ciksinda kira odesin zaman anlar belki ailenzin değerini.

Cok haklisiniz esimde bundan muzdario oldu zaten.sadece o rahatsizmis gibi bir tablo olusturunca isler bu noktaya geldi.onun icin diyor zaten biz olamadij diye.dengeyi saglayamadin bu surec cok farkli olabilirdi diyor.sen oncesi de dusunup yoklasaydin ve onlarin olumsuz baktigini gordugunde beni yonlendirseydin,atiyorum buranin okullari iyi degil buraya sigmiyoruzda falan diyip ben de de ona gore bir algi olusurdu .istenmedigimizi dusunmezdim.ama ongorulu olamiyorsun diyor..

Simdi bu sureci nsl duzelteyim hep bana soyluyorsun diyor esim.bir kere onlarla konustubmu diyor.bu seferde onu haksiz bulumca tarafli gibi okutorum.bu olyda bir taraf varsa biz ve ailen var sen beni ayri gibi gordugun ve herseyin musebbibi beni gosterdigin surece zaten olmaz diyor.

Aslında konuyu ayrıntılandırınca biraz daha anladım sizi, eşinizi. Eşin sana, ailene bizi saydıramadın diye kızıyor ama bunu yaparken seni doktorluk hale getirdiğinin farkında değil mi?

Madem bu bi şeylerin birikmişi, bulsaydı 3-4 sene önce atıyorum olaylar bu noktaya gelmeden bi ev. Madem iki çocuk var, ailene yakın bi ev bulsaydı.

Sen Aileni saydıramadıysan, eşin saydırabilmiş mi de sanki sana kızıyor. Kendini kayınpeder evinde otururken küs kalarak mı saydıracak? Gülerler adama. Tamam haklılık payını var ama çözüm yöntemi çok saçma. Adabıyla, gururuyla çıkın bence o evden, mesafeyi koruyun. Bu yaştan ve bu yaşanmışlıklardan sonra kendinizi kardeşinize benzetemezsiniz. Belki evden çıkarak tepkinizi koyar ve farkındalık yaratırsanız babanızda, şapkasını önüne koyar düşünür bi neden kırıldılar bana diye.

Esin hakli o evde oturmak zorunda degil, biran once yakinlardan istediginiz gibi ev bakin tasinin, tam tersi durumda kadinlar kkaynanam ev verdi deyip ust katinda oturmayi kabul ediyorlarmi?

Baban seni ve cocuklari onemsemiyor, hastaneye gelmiyor, genis eve gecmenize izin vermiyor, tam tersini dysunun kabul edermisiniz bu sartlarda oturmayii. Be kabul etmedim, kendi evim kendi hayatim minnet duygusu yok kafam rahat

Bence kesinlikle haklı eşin, benim ailem eşimin peşinde deli gibi dolanır oğlum oğlum ve onun ailesinden daha fazla yapar ama yine kıymeti olmaz senin eşin sabırlıymış

Eşin babanın evinde yaşıyor üstüne yeğenlerine hayrı yok diye sitem ediyor??? İçgüveysi olmuş maşallah babanın daha kime hayrı olsun??? Baban zaten evini vermiş bu adamı daha da beslenek zorunda mı?

ayni seyi kayinvalodeniz kayinpederiniz yapmış olsa siz sabredemezdiniz eşiniz sabirliymıs yinede böyle düsunün ailenizle konusun bence ve baska eve taşının en iyisi o olur

babanın yapacağı yardım ve iyilik konusu eşini ilgilendirmez.ancak ev konusunda ailenle açıkça konuş ya yan daireye geçeyim ya da taşınıcaz biz sığmıyoruz de eşin biraz fazla aınganlık yapıyor bence

Adamın evinde yaşa, garaj kapısını yaptırsın diye bile eline bak sonra da bu adam cimri diye zırılda??? Böyle bir içgüveysine kim saygı duysun?

Adamın evinde yaşa, garaj kapısını yaptırsın diye bile eline bak sonra da bu adam cimri diye zırılda??? Böyle bir içgüveysine kim saygı duysun?

Sonradan ifadesini degistirdi. Meger kendi parasiyla yapacakmis ama babasi buna ragmen istememis. Bunlari nedense kocayi haksiz bulunca ogreniyoruz.

Aileni bilmem ama eşin cok yuzsuz hemsireye para vercek babandan istiyir cocuk sevindirecek babandan istiyir geri odeyecem deyip istiyor babaniz geri slinca suclu mu oluyor..neymis teyzenizin cocuklari babaniza daha yakinmis e madem icinden gelmiyor vermiceksin arkadas parani sonrada lafini etmeyeceksin..bilmiyorum bana cok ters eşim babamdan boyle kucuk seyler icin para isteseydi cok utanırdım sogurdum ha gercekten ihtiyacimz olur düşkün oluruz o ayri ailemin ancak yardiminj kabul edebilirdim..aileniz hakli esinizin daha fazla ailenizin dedikodusunu yapmasina izin vermeyin derim.

En cok da surasi dikkatimi cekti adam esinin teyzesinin cocuklarina harclik veriyor bunu kp den istiyor daha sonra geri oduyor kp de kabul ediyor ardindan ettigi laf su"teyzenler babana daha yakin verdigi parayi aldi" sormazlar mi adama madem icinden gelmeden verdin neden lafini ediyorsun resmen gòsteris icin kp parasiyla cocuk sevindirmis suclu koca degil aile oluyor buna ragmen.

Ailen seni o yaşa kadar büyütmüş getirmiş, evlenmişsin ve hala birşeyler bekliyorsun. Farkında mısın ailenle ilgili sıkıntılarının hepsi maddi şeyler. Yok maşallah değerinde altın takmışlar, yok harçlıkmış bilmem neymiş... Yahu adamların evlerinde oturuyorsun para vermeden, bir de üstüne daha genişini istiyorsun. Kusura bakma da yaptığın yüzsüzlük bence. Ben hayatta ne kirasını vermeden ne o evde kalabilirdim, ne de senin dile getirdiklerini dile getirebilirdim. Utanırdım yani. Bence çalışmıyorsan bir işe gir, para kazan da alnının teriyle bir ev alıver, ananın babanın alın teriyle aldıkları ev için şikayetler sayana kadar. Bu arada eşin de tuhaf, genelde erkekler gurur meselesi yaparlar iç güveysi olmayı.

Sonradan ifadesini degistirdi. Meger kendi parasiyla yapacakmis ama babasi buna ragmen istememis. Bunlari nedense kocayi haksiz bulunca ogreniyoruz.
Surda yazilanlardan bisey anladiysam oda sudur bu tiplere halk arasında beleşci diyoruz..esinin ailesinin evinde oturup buna ragmen bu kadar üste cikmak gercejten garip bi minnet duygusu olur adam da ama hala dedikodularini yapiyor..

Aslında birçok kişinin aksine ben eşinize de hak verdim.Sonuçta kimse babanızdan ev istememiş.
Babanız uzakta değil yakınımda oturtcam kızlarımı gibi bi karar almış.
Yani eşinizin işi gücü var muhtaç değilsiniz aileniz öyle istedi diye onların evinde oturuyorsunuz.
Torunlarına bir şey yapmamaları filan çok yanlış zaten o konuda eşiniz haklı.
Yani ev verdik oturuyorlar diye torunlarına minik hediyeler almamaları kabul edilemez.
Garaj kapısı konusunda da eşiniz haklı adam ben yaptırayım demiş babanız adam yerine koyup cevap vermemiş kimse ondan para istememiş ki.
Yani kapı olayı eşinizin hayatını kolaylaştıracak bir olay neden bunu düşünmemiş ki babanız.
Bakın eşinizin de iyi bir işi varmış arabanız da varmış satıp kredi çekip kendinize güZel büyük bir ev alabilirsiniz.
Hem böylece siz o minnet yükünden kurtulmuş olursunuz hem eşiniz rahatlar hem de çocuklar rahat evde büyürler.
Ailenizle de güzelce konuşup her şey için teşekkür edip hellaleşirsiniz ve sık sık çocuklarla ziyarete gelirsiniz onları.
Burda kötü olacak bi durum yok ki.
İmkanınız varken neden tıkış tıkış bir evde yaşayasınız ki?

Ailen haklı. Eşin de babandan para isteyip isteyip harçlık vermiş. Vermesin o da parası yoksa. Garaj kapısı konusunda da illa garaj kapısı yaptırılsın istiyorsa eşin bi zahmet pamuk elini cebine atsın. Kusura bakma ama illa birine paragöz diyeceksen eşine de.

Surda yazilanlardan bisey anladiysam oda sudur bu tiplere halk arasında beleşci diyoruz..esinin ailesinin evinde oturup buna ragmen bu kadar üste cikmak gercejten garip bi minnet duygusu olur adam da ama hala dedikodularini yapiyor..

Esi %100 hakli da olabilir, babasi paragoz olabilir, damadini disliyor olabilir vs. Ama sanki adam apartmaninda silah zoruyla tutuyormus gibi bir ortam var. Begenmiyorsan gider baska yerden evini tutarsin, herseye artistlik yapmazsin. Her ay damadi icin bir kira parasi kaybeden birine paragoz diyemezsin ayrica. Bu iyiligi kim yapar bu zamanda baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…