konu sahıbı naneli şeker falan yazmış. tüketmemesini söyledim. sakız değil nanenin kendisini çiğnesin. diş eti hastalığındada ağır koku olur. içten gelen bişey olmasın diye umuyorum.Kokunun sebebi bir hastalik ya da eksik dis bakimiysa istedigin naneli sakizi cigne bir ise yaramaz
Diş iltihabından ya da mideden gelirmiş ağız kokusu. Bana da babam söylediği için gitmiştim bekarken. Dişlerini temizleyelim demişti. Eşimle naneli sakız çiğneriz ilişkiden önce. Çünkü her insanın ağzı kokabilir. Gerek açlıktan, gerek midesinden, gerekse dişlerinden. Ben listerin kullandığım halde böyleydi. Ama şimdi geçti kimse birşey demiyor.
Aksma.yataga girmeden. Tahmin ediyorsndur nede olsa ilişkiye ne zmn girdgnz belli zamnlarda oluo gündüz hoo hadi ilişkiye girelim.sabah hadi diyorsa eşiniz tabikife sizin için farkliO değil de sevişmeden önce diş fırçalamak, sakız çiğnemek falan bunları nasıl yapıyorsunuz? Bir dakika hayatım sakızlarımızı çiğneyelim öyle sevişelim mi diyorsunuz? Libido kalmaz insanda ☺
Birçok kişi yazmış bunu. Hepiniz sürekli planlı programlı mı sevişiyorsunuz?
Aksma.yataga girmeden. Tahmin ediyorsndur nede olsa ilişkiye ne zmn girdgnz belli zamnlarda oluo gündüz hoo hadi ilişkiye girelim.sabah hadi diyorsa eşiniz tabikife sizin için farkli
Evet sadece gece uyumadan önce ilişkiye giriyoruz. Ben sakız çiğnemyrm dalga geçer gibi cvp vereceksiniz yazmicam dış fırçalamayı kast ediyorum dönüp. Dişinizi sadece o an mi fircalyrsnz demenizede beklyrm hayır gün içinde sabah ta fircalyrm. Neyse dediğim gibi siz dalga gececek kişi ariyorsunuz ben cvp verecek,konusck, burda bazen ters düşüp bazen aynı fikre savunacak üyeler arıyorum ki sizinle de her konuda rast gelirim nick ten blyrm. Ama dalga geçmemYani sadece gece uyumadan önce mi sevişiyorsunuz?
Peki sonra ağzınızdaki sakızları napıyorsunuz? Yatak başlığına mı yapıştırıyorsunuz?
O değil de sevişmeden önce diş fırçalamak, sakız çiğnemek falan bunları nasıl yapıyorsunuz? Bir dakika hayatım sakızlarımızı çiğneyelim öyle sevişelim mi diyorsunuz? Libido kalmaz insanda ☺
Evet sadece gece uyumadan önce ilişkiye giriyoruz. Ben sakız çiğnemyrm dalga geçer gibi cvp vereceksiniz yazmicam dış fırçalamayı kast ediyorum dönüp. Dişinizi sadece o an mi fircalyrsnz demenizede beklyrm hayır gün içinde sabah ta fircalyrm. Neyse dediğim gibi siz dalga gececek kişi ariyorsunuz ben cvp verecek,konusck, burda bazen ters düşüp bazen aynı fikre savunacak üyeler arıyorum ki sizinle de her konuda rast gelirim nick ten blyrm. Ama dalga geçmem
ben de bunu anlayamıyorum asla.
sevişmek denen şey içinden geldiği an değil midir ? yani her an hazır olacaksın yapıcak bişey yok.
yada hafif şeyleri görmezden geleceksin gibi gibi
Yani düşünsene adam ağzına sakız attı ooo sevişecez bu akşam demek ki. Böyle sinyal veriyorlar birbirlerine
Valla dalga geçmiyorum, sadece bence gerçekten çok tuhaf. Evli bir çiftin (çocuklular hariç) sadece gece ve yatakta sevişmesini anlamıyorum ben. Yani gündüz cinsel istek başa vurunca, dur bakalım daha saati gelmedi diye kendilerini mi durduruyorlar?
Akşam yemeğinden sonra git dişini fırçala. Sonra ağzına sakız al çiğne. Hemen geçmiyor bunların kokusu. Ama görüyorum ki sen bunları yapmadığın için bilmiyorsun. Tam sex yapacakken gidip diş fırçalamicaksın zaten. Yemekten sonra yapacaksın. Kocam sabah 8 akşam 9 çalıştığı için sana böyle diyorum. Yok benim kocam gündüz çalışmıyor diyorsan gündüz yemeklerden sonra da fırçalaO değil de sevişmeden önce diş fırçalamak, sakız çiğnemek falan bunları nasıl yapıyorsunuz? Bir dakika hayatım sakızlarımızı çiğneyelim öyle sevişelim mi diyorsunuz? Libido kalmaz insanda ☺
Senin kocan gündüz işe gitmiyor muYani düşünsene adam ağzına sakız attı ooo sevişecez bu akşam demek ki. Böyle sinyal veriyorlar birbirlerine
Valla dalga geçmiyorum, sadece bence gerçekten çok tuhaf. Evli bir çiftin (çocuklular hariç) sadece gece ve yatakta sevişmesini anlamıyorum ben. Yani gündüz cinsel istek başa vurunca, dur bakalım daha saati gelmedi diye kendilerini mi durduruyorlar?
Senin kocan gündüz işe gitmiyor mubenim ki sabah 8 akşam 9 çalışıyordu.
Sen dişini fırçalamıyor musun ya. Senin tek sorunun dişini fırçalamamak. Diş fırçalamak listerin kullanmak ve naneli sakız çiğnemek illa ilişkiye girmek için mi yapılır. Düzenli olarak yap iştehaftasonları ?
Sen dişini fırçalamıyor musun ya. Senin tek sorunun dişini fırçalamamak. Diş fırçalamak listerin kullanmak ve naneli sakız çiğnemek illa ilişkiye girmek için mi yapılır. Düzenli olarak yap işte
Akşam yemeğinden sonra git dişini fırçala. Sonra ağzına sakız al çiğne. Hemen geçmiyor bunların kokusu. Ama görüyorum ki sen bunları yapmadığın için bilmiyorsun. Tam sex yapacakken gidip diş fırçalamicaksın zaten. Yemekten sonra yapacaksın. Kocam sabah 8 akşam 9 çalıştığı için sana böyle diyorum. Yok benim kocam gündüz çalışmıyor diyorsan gündüz yemeklerden sonra da fırçala
Kahkaha attım yine. Gözümde canlandı yatak başlığına yapıştırılan sakızYani sadece gece uyumadan önce yatakta mı sevişiyorsunuz?
Peki sonra ağzınızdaki sakızları napıyorsunuz? Yatak başlığına mı yapıştırıyorsunuz?
Neye inanmak istiyorsan ona İnan. Benim canımı sıkıp durma. Sana akıl verende suç ki ben sana değil konu sahibine yazmıştım. Beni anlamıyorsan cevap verme lütfen.tuhaf bir ironi yaptığınıza inanmak istiyorum şu an, yoksa bana verdiğiniz cevabın bir anlamı olamaz :)