Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Kokunun sebebi bir hastalik ya da eksik dis bakimiysa istedigin naneli sakizi cigne bir ise yaramaz
konu sahıbı naneli şeker falan yazmış. tüketmemesini söyledim. sakız değil nanenin kendisini çiğnesin. diş eti hastalığındada ağır koku olur. içten gelen bişey olmasın diye umuyorum.

O değil de sevişmeden önce diş fırçalamak, sakız çiğnemek falan bunları nasıl yapıyorsunuz? Bir dakika hayatım sakızlarımızı çiğneyelim öyle sevişelim mi diyorsunuz? Libido kalmaz insanda

Birçok kişi yazmış bunu. Hepiniz sürekli planlı programlı mı sevişiyorsunuz?

Dişbakiminizi duzenli yaptirin
Belki çürük dış vs olabilr günde 3 kez fircalayin
Bunun cok sorun olmayacağını düşünüyorum üzülmeyin eşiniz enazından dürüst olmuş
Kendinize biraz daha bakım icin özen gösterin güzel güzel elbiseler giyin
Dikkatini çekin desin bakımlı oldu
Erkekler ev kadınını sevmiyor onlara hep bakımlı olcan ozaman iyi oluyr

Benim eşimde sigara içer ve ben kokulara aşırı duyarlıym aslında asla sigara içen biriyle evlenmezdim ama kalkıp sigara içinde. Ozmn ayrilamazdm yani. Hala ara ara su sigarayı bırak.diyorm. bazen laf arasında bak kötü kokuyorsn diyorm ama byle direk söylesem bence kırılır yani. Arada söyledim.icin. Artık alisti yatmadan önce dışını fircalio ama olay öpmek.degl sabah uyaninca o kötü oluyo bende elimden geldiğince ağız bakımına dikkat ederm bence cinsel.iliski öncesi herkes dışını fircalicak hatta duş alacak ama.iste :)) olmuyor

Aksma.yataga girmeden. Tahmin ediyorsndur nede olsa ilişkiye ne zmn girdgnz belli zamnlarda oluo gündüz hoo hadi ilişkiye girelim.sabah hadi diyorsa eşiniz tabikife sizin için farkli

Aksma.yataga girmeden. Tahmin ediyorsndur nede olsa ilişkiye ne zmn girdgnz belli zamnlarda oluo gündüz hoo hadi ilişkiye girelim.sabah hadi diyorsa eşiniz tabikife sizin için farkli

Yani sadece gece uyumadan önce yatakta mı sevişiyorsunuz?

Peki sonra ağzınızdaki sakızları napıyorsunuz? Yatak başlığına mı yapıştırıyorsunuz?

dinime küfreden müslüman olsa dedikleri cinsten bir durum.
kendisi 3-4 günde bir duş alan, her gün diş fırçalamayan bir adamın kokuya hassas olup karısıyla yakınlaşmaktan kaçınması bence değişik.
o kadar hassas biri kendi kokusunu almıyor mu merak ettim..

sizin üzüleceğiniz birşey yok, eşinize sormuşsunuz o da net bir cevap vermiş. zaten ağzın kokuyor yada sivilcen var demenin kibar nasıl bir yolu olabilir ki ?

dil temizleme aparatları var, sabah uyanır uyanmaz kullanıldığında gece ağızda birikenleri temizlemek için kullanılıyor. hem genel beden sağlığı hem de ağız kokusu için iyidir. kullanabilirsiniz. pahalı da değil.

ancak bence siz de eşinize daha temiz olması, her gün duş alması ve diş fırçalaması için katı olmalısınız.
kendisini salmış bir insan karşısındakini eleştiremez.

Yani sadece gece uyumadan önce mi sevişiyorsunuz?

Peki sonra ağzınızdaki sakızları napıyorsunuz? Yatak başlığına mı yapıştırıyorsunuz?
Evet sadece gece uyumadan önce ilişkiye giriyoruz. Ben sakız çiğnemyrm dalga geçer gibi cvp vereceksiniz yazmicam dış fırçalamayı kast ediyorum dönüp. Dişinizi sadece o an mi fircalyrsnz demenizede beklyrm hayır gün içinde sabah ta fircalyrm. Neyse dediğim gibi siz dalga gececek kişi ariyorsunuz ben cvp verecek,konusck, burda bazen ters düşüp bazen aynı fikre savunacak üyeler arıyorum ki sizinle de her konuda rast gelirim nick ten blyrm. Ama dalga geçmem

ben de bunu anlayamıyorum asla.
sevişmek denen şey içinden geldiği an değil midir ? yani her an hazır olacaksın yapıcak bişey yok.
yada hafif şeyleri görmezden geleceksin gibi gibi

Yok ayol dalga geçmiyorum, tuhaf geldi anlamaya çalışıyorum.

ben de bunu anlayamıyorum asla.
sevişmek denen şey içinden geldiği an değil midir ? yani her an hazır olacaksın yapıcak bişey yok.
yada hafif şeyleri görmezden geleceksin gibi gibi

Yani düşünsene adam ağzına sakız attı ooo sevişecez bu akşam demek ki. Böyle sinyal veriyorlar birbirlerine

Valla dalga geçmiyorum, sadece bence gerçekten çok tuhaf. Evli bir çiftin (çocuklular hariç) sadece gece ve yatakta sevişmesini anlamıyorum ben. Yani gündüz cinsel istek başa vurunca, dur bakalım daha saati gelmedi diye kendilerini mi durduruyorlar?

yok ben de dalga geçmek olarak algılamadım.
bazı insanlar cinselliği belirli ortam ve saatlerle sınırlıyorlar sanırım. benim de çok anlamadığım bir durum.
yani bence sevişmek bir anlık istek. o an sana çok çekici gelir, aklına onunla beraber olduğun an gelir, bir sürü şey gelir ve o an yanyanaysan yaşarsın.

Akşam yemeğinden sonra git dişini fırçala. Sonra ağzına sakız al çiğne. Hemen geçmiyor bunların kokusu. Ama görüyorum ki sen bunları yapmadığın için bilmiyorsun. Tam sex yapacakken gidip diş fırçalamicaksın zaten. Yemekten sonra yapacaksın. Kocam sabah 8 akşam 9 çalıştığı için sana böyle diyorum. Yok benim kocam gündüz çalışmıyor diyorsan gündüz yemeklerden sonra da fırçala

Senin kocan gündüz işe gitmiyor mu benim ki sabah 8 akşam 9 çalışıyordu.

Sen dişini fırçalamıyor musun ya. Senin tek sorunun dişini fırçalamamak. Diş fırçalamak listerin kullanmak ve naneli sakız çiğnemek illa ilişkiye girmek için mi yapılır. Düzenli olarak yap işte

tuhaf bir ironi yaptığınıza inanmak istiyorum şu an, yoksa bana verdiğiniz cevabın bir anlamı olamaz :)

Saldırılarınıza cevap vermeyip sizi gözardı edeceğim.

Yani sadece gece uyumadan önce yatakta mı sevişiyorsunuz?

Kahkaha attım yine. Gözümde canlandı yatak başlığına yapıştırılan sakız

Bu sevişme öncesi hazırlık işini ben de anlamıyorum. İnsan temizse zaten temizdir. Her an olabilir diye hep hazır kıta nasıl bekleniyor? Her yemekten sonra diş fırçalamak filan aşınır o dişler. Yemek öğününden sonra fırçalanır da yemekten sonra, tatlıdan sonra, çerezden sonra gerçekten sürekli diş mi fırçalıyor herkes nolur nolmaz diye

tuhaf bir ironi yaptığınıza inanmak istiyorum şu an, yoksa bana verdiğiniz cevabın bir anlamı olamaz :)
Neye inanmak istiyorsan ona İnan. Benim canımı sıkıp durma. Sana akıl verende suç ki ben sana değil konu sahibine yazmıştım. Beni anlamıyorsan cevap verme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…