Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Böyle güzelce faydalı cevaplar vermek yerine insanlar beden birbirine sataşıyor anlamıyorum.
Hindistan cevizini ne kadar kullanıyorsun ve ağzında ne kadar tutuyorsun.

Sigara içiyorum ve aynı gün duş almazsam kahvehane gibi kokuyorum. 4 gün duş almayan adam bence kendi kokusunu alıyor ve sizden geldiğini sanıyor. Bir de günde bir kez diş fırçalamak ne ya! Yapmayın lütfen bunu kendinize, çantanızda bile çanta boy fırça ve macun bırakmanız gerekiyor. Bunu bir erkek için değil kendiniz için yapın. Bakımlı olmak kırmızı dudak gezmek ya da saça fön çekmek değildir.En güzel bakım dişini fırçalamak, günlük duş almak, roll-on kullanmaktır. Bunları günlük olarak yaparsanız bence ağız kokunuz da olmaz, çünkü dişini bir kez fırçalayan birinin ağzının kokmaması mucizedir.

Ağız içi temizliği için (ki sadece faydaları bu kadar değil) sabahları hiç bir şey yiyip içmeden 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağını ağzınıza alıp 5 ila 15 dk kadar çalkalayın (bknz: oil-pulling)
Naneli şekerli sakızlardan ve ağız çalkalama sularından ziyade karanfil yağı, nane yağı ve suyu karıştırıp sprey şişesine koyun, buzdolabında muhafaza ederek zaman zaman ağzınıza 2,3 fıs sikin. Dişlerinizi 2 dk fırçalayın, diş ipi kullanın ve aralarının temiz olduğundan emin olun. Ayrıca ağız kokusu mideden de kaynaklanabilir, oil-pulling onada fayda verir ancak siz yinede gastroya gidin emin olun.

Böyle güzelce faydalı cevaplar vermek yerine insanlar beden birbirine sataşıyor anlamıyorum.
Hindistan cevizini ne kadar kullanıyorsun ve ağzında ne kadar tutuyorsun.

degisiyor genelde bir tatli kasigi kadar alip 20 dakika civari tutuyorum. sabah ilk isim o oluyor. acil isim varsa bile 5 dakika olsun agzimda tutup hemen dislerimi fircalayip cikiyorum aliskanlik haline getirmeyi herkese tavsiye ederim.

degisiyor genelde bir tatli kasigi kadar alip 20 dakika civari tutuyorum. sabah ilk isim o oluyor. acil isim varsa bile 5 dakika olsun agzimda tutup hemen dislerimi fircalayip cikiyorum aliskanlik haline getirmeyi herkese tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Ben de alışkanlık haline getirmeyi düşünüyorum.

Aslında kartlar açıkca çekilmiş iyi de olmuş.sigara ictigi halde agzınızın kokusunu anladıgına göre durum ciddi demektir. Ve bende agız kokusuna katlanamıyorum . Cinsellikten önce ikinizde birbiriniz icin dusunuzuda alın, dislerinizide fırcalayın.. yanı gocuncak bi durum yok burda tedavinizi olun..

Ben eşinizin davranışını doğru buldum güzelce söylemiş bence bikac küçük şeyler istiyo tedavisi olmayan şeyler değil. Bı tanidigimiz var gerçekten nefesi acayip kokuyor her an kokuyor kendi de bu durumun farkında değil çok naif olduğu için söyleyemiyoruz. Bence hemen çaresine bakın kırmadan güzelce söylemiş bence

o kokuya siz kokuyosunuz sorun ne anlamadım o tolere etmiyorsa sizde onun kokusunu tolere etmeyin.

Yani kotu bisey dememis olani soylemis iste neden kafaya taktinizki bu kadar herkesin basina gelebilir ayrica naneli sakiz vs yoneleceginize atin agziniza bir karanfil hem antibakteriyel
Birde karbobatla fircalamanizi tavsiye ederim
Midedende geliyor olabilir ayrica gece kokuya neden olur aksam saatlerinde bisey yemezseniz sorun cozulur

Siz paldir kuldur sevismeyince libidonuz kaçıyor diye herkesinki kaçacak değil ya

Agiz kokusu sorunu olan biri bir zahmet planli sevişsin. O kokuyla da libido tavan yapmaz muhtemelen en azindan sevişme kokusuz olsun.

Eşinizden bunu duymak belki sizi incitti ama bir sorun varsa halletmek gerek diye düşünüyorum. Belki ağız kokusuna neden olan fark edemediğiniz bir rahatsızlığınız var, bu sayede onu fark edeceksiniz ve tedavi olacaksınız. Bir de bu yönden düşünün.

Kokulara karşı hassas olan insan ki ben öyleyim. Kendi vücudunda oluşan kokulara karşı da hassas olur. Misal ben tere tahammül edemiyorum ve sık sık duş alıyorum. Ağız bakımına çok önem verdiğim için günde iki kez fırçalıyor, hastalık ve çürük gibi durumlarda gargara yapıyorum tuzlu su ile. İç çamaşırımı günlük ped kullandığım halde her gün değiştiririm vs.

Bunları yazıyorum çünkü koku hassasiyeti olan benim gibi tipler önce kendi vücudundaki kokudan rahatsız olur. Ben de eşime "vücut temizliği konusunda hassasım. Fişini fırçala, duş al, vücut kıllarını temizle" diyorum. Çünkü aksi durumda cinsellik yaşamam, yaşayamam. Eşiniz kokuya hassas falan değil. Hatta dümdüz pis bir insan kendisi. Diş fırçalamayan bu sıcakta dört gün duş almayan insan pistir.

Ben sizi anlamadım asıl. Pis bir insanla sevişmek nasıl sorun olmaz mesela sizin için? "tamam dikkat ederim farkında değildim kokunun ama sen de en azından günaşırı duş al ve dişlerini her gün fırçala" diyebilirdiniz.

Kokunun çaresi var bu kadar içselleştirmeyin. Karakteristik bir özellik değil neticede. Diş, boğaz, mide sorun hangisi ise tedavi edilebilir. Cinsellik süresinin de sizin kokunuz yüzünden olduğunu hiç sanmıyorum. Kendi isteksizliğini size yıkmış gibi görünüyor.

Sorun midenizde olabilir büyük ihtimalle. Çürük filan yoksa mideden geliyo o koku. Bir de dahiliyeye gidin bence. Böyle bir yorum yapması kırıcı olmuş ama başka türlü de denmez ki. Bu kadar hassas bir adamın kendi de dikkat etmesi lazım. Diş fırçalamamak nedir ya. O da baksın kendine siz de bakarsınız çaresine. Sivilce için de sabun, krem vs deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…