Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Ben acayıp hassasım kokuya.Benım ıcın onemlı degılde demeyın .Belkıde kendı kokusunu sen zannedıo .Bi kere steril deil .

Merhabalar öncelikle. Sonuna kadar okudum. Benzeri bir durum bende yaşamıştım. Eşim de bana ağzımın koktuğunu söylemişti. Ben de aynım şekilde çok üzülmüştüm çünkü günde 2-3 kez fırçalayan birisiyim ve yatmadan önce bakım suyu kullanıp öyle yatardım ve bu durumda eşim koktuğunu söylerdi. Diş doktoruna ortondontik tedavi için gittiğimde diş etlerimdeki iltihaplardan bahsetti ve ağzımda çok ciddi sorun varmış. Diş eti ameliyatı oldum. Kesip altlarını kaldırıp temizleniyor iltihap sonra dikiş atılıyor. 3 seansta bitti. Çok şükür ki sonrasında hiç problemim kalmadı. Ha bur arada eşim çok titiz bi insandır. Alkol sigara kullanmaz ve her gün en fazla gün aşırı duş alır. Yani demem o ki sağlıksal bi probleminiz olabilir. Eşinize de kırılmak kendinizi üzmek yerine tedaviye başlayın derim. Bu tür durumlar için tatlı canınızı üzmeyin aranıza soğukluk girdirmeyin bence

Merhaba ben de bu ara ortodonti tedavisi gördüğüm icin aynı şeyden muzdaribim diş etlerim çok kanıyor ve ağzım kokmaya başladı çok rahatsız oluyorum hemen randevu aldım yarın gideceğim
Peki tedavi süreciniz nasıl oldu ameliyat nasıldı biraz bahseder misiniz fiyat verebilir misiniz bir de rica etsem

Ben eşime ağzının koktuğunu söylediğimde alttan girdi üstten çıktı benimle köpek gibi kavga etti , birde üste çıktı küstü falan Konu sahibi ise doktor randevusu alıyor. Kadın farkı işte.

Uzun süreli kabızlık da ağız kokusu yapabiliyor, geçmiş olsun