Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Bazen agzimizin koktugunu farketmiyoruz evet.
Adam guzellikle soylemis, bence kirilma.
Agiz kokusu beni de cok iter.

Sigara içip dişlerini hiç fırçalamayan ve 3 4 günde bir duş alan biri nasıl kokulara hassas oluyır anlamadım. Kokulara hassas insan kendi temizliğine de dikkat eder. Kendinden ağız ve ter kokusu alır. Siz böyle bir insandan nasıl rahatsız olmuyorsunuz ve önemli değil diyorsunuz? Bana böyle diyen adama bunu diyen sen misin derim.

Eşiniz bence iyi ki de söylemiş siz farkında değilmişsiniz en azından problem daha da büyümeden bir diş hekimine gidip sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Ama dişlerinizi günde sadece 1 kez fırçalayarak hiçbir devamlılık sağlayamazsınız.Tekrar aynı problemlerle karşılaşırsınız.

eşiniz tertemiz biri olsa haklı diyeceğim ama adam kişisel bakım namına hiçbir şey yapmayıp sizin sivilcelerinize bile takmış boyutta gibi. Siz de ben bunlardan rahatsızlık duymuyorum demişsiniz tamam siz birlikte olurken ya da yaşarken olmuyorsunuz ama bu adam 4 gün yıkanmayınca kokar ablacım etrafı düşünerek evet sende dikkat et deseydiniz bari.

Kokulara hassas paşaniz hiç diş fırçalamaz ve 3_4gunde mi duş alıyormuş iyiki hassas bide olmasa ne yapardi.bence bu size meraksiz insana çocuk felan dogurmayin.

Ben eşime dişlerimizi fırçalayalım diyorum o da alıştı genelde dişlerini fırçalayarak geliyor

Bence uzulecekbir sey yok canim ne guzel em azindan konusarak cozum yoluna gitmissiniz. Agiz kokusu biraz sikinti bir konu ama cozumu de vardir. Agzindan curuk dis tasi vs varsa koku yapar Hatta bademciklerine de baktirabilirsin o da koku yapabilir. Guzelce iliski oncesi dis fircalayip sakiz vs cigneyedebilirsin. Yoksa illaki herkeste zaman zaman koku olabilir mesela sabahlari uyaninca vs. Tedavisi olacak bir sey icin uzme kendini

Dişlerinizi günde iki kez sabah kalkınca ve akşam yatmadan düzenli fırçalayın. En az iki dakika. Hatta mümkünsr şarjlı diş fırçası kullanın.
Ağız gargarası kullanın.
Çok baharatlı yiyecekler tüketmemeye dikkat edin.
Ağız kokusu cok normal. Olabilir. İnsan kendisi bunu fark etmez. Ağzınızda tedavi edilmemiş çürük vs varsa o da koku yapabilir.

Disini fircalamayan 3 4 gun dus almayan kocam bana agzin kokuyo dicek pehhh 3 4gün dus almamak ne kadar kokutur farkindamisiniz hele yazin gunde 1 kerede olsa nasi bir tabir allahaskina en az 2 defa ve en cok her yemekten sonra fircalanmali

Bazen eşim de benim ağzımın koktuğunu söyler, bozulurum falan ama sonra amaaan o kendine baksın der geçerim. Her gün dişlerimi fırçalarım, 2 kez fırçalamaya özen gösteriyorum. Her gün duş alırım (korona dolayısıyla), yoksa kış hariç sadece vücudumu yıkardım. Ağız kokusu gerçekten mide bulandırıcı olabiliyor, eşini o noktada çok iyi anlıyorum. 7 senelik evliyim bir ya da iki kez bana da denk geldi. Çok zorladım. Ama daha kibar şekilde söyleyebilirdi. Ben oğluma bazen hadi hep beraber dişlerimizi fırçalayalım diyorum, eşimi de çağırıyorum. Böyle söylemek çok da zor değil bence...

ayrıca kokulara hassas olmasının ana nedeni de kendisinin koku kaynağı olması olabilir mi? Önce kendine dikkat etse sonra sana laf etse anlarım ama adamın kendisi kokuyor yahu O kadar alışmış ki üstelik duymuyor bile. Ana problem bence burada.

Üzülecek hiç birşey yok. Tabi ki birbirinize bu tarz şeyleri söyleyip konuşmalısınuz. Seni uyarması gayet güzel. Ağız kokusu utanılacak birşey değil ayrıca. Bakımını yaptıktan sonra geçiyor üzülme

bence önce ağzınız kokup kokmadığına bakın birkaç yakınınıza sorun onlarda oynaylarsa öyle gidin doktora bazı erkekler bahane bulmak içinde yapıyorlar böyle şeyler

Canım üzülmüş olabilirsin ama sexde koku çok önemli sen biraz özen göster Ağız kokusu varsa sevişirken bitsede gitsek mantığında sevilirsin bu da sizi daha çok uzaklaştırır. Ben sevişme öncesi mutlaka duş alırım dişimi fırçalarım kokular sürerim aksi durumda kendime dokundurtmam o duş almadan da ona dokunmam bir nevi takıntı ama doğru olan bu koku varsa uzaklaşırız birbirinizden o sebeple önlemini alırım. Ben böyle alıştırdım eşimi sex benim için işimi görim mantığında değil benim için keyif ve aşk işi o sebeple çok önem veriyorum. Eşin kötü bişe söylememiş sormuşsun o da sana kibarca söylemiş senin beğenmediğin birşey varsa sende söyle birlikte duş alın mesela bunlar çözümü olan sorunlar küsmek yerine çözüm araman lazım

Her yediğiniz şeyin üstüne tuzlu bişey yiyip su için zeytin mesela doktor önerisidir...

Ya olabilir ağzınızın kokması normaldir, hatta eşlerin birbirini uyarması da normal, sosyal ilişkilerde dışarıdaki insan size söyleyemez ama eş söylerse en azından farkında olur ve çaresine bakarsınız.

Fakaaat kokulara karşı hassasım diyen adam 3-4 günde bir banyo yapıyor bir de sigara içiyormuş.
Sigara içip o kadar uzun duş almamakta biraz pislik yani. Etrafındaki insanlara eziyet.

Ben kendim içtiğim halde tene ve kıyafete sinen kokusundan tiksiniyorum.

Benimde onceden agzim cok kokardi cok utanirdim konusmaya vs. Ama sonra gece duzgun fircalamanin onemini ogrendim. 6 7 dk fircalayin sonrasinda birsey yemeyin uyuyun. Sabahta kalkinca direkt dislerinizi fircalayin sonrasinda bir bardak su icin. Ben artik oyle yapiyorum ve koku falan almiyorum. Arkadasimda gecen kendi agiz kokusundan sikayetciydi. Uyumadan once fircaliyo musun dedim evet dedi. Ama sonrasinda biseyler yiyomus :/ ondan iste.

Benim eşim sigara kullanıyor o yüzden yatağa girmeden mutlaka dişlerini fırçalar, bende yatmadan çoğu zaman duşa girerim üşeniyorsam saçlarım hariç vücudumu yıkarım. Benim kişisel hijyene takıldığımı bildiği için duşa girip yatar o da çoğu zaman. Bu kadar zaman bunu konuşmamış olmanız garip bana göre ben uygun bi üsluple yalnızken sıkıntılarımı söylerim çünkü. Ona da ben sana söylerken değil farklı bi zamanda söyle bende hoşlanmadığın şeyi karşılıklı olmasın çirkefe bağlamayalım diye Ben çok dikkat ettiğim için henüz bi şikayet almadım bilmiyorum ama.

Kokulara hassas insan nasil 3-4 gun dus almadan duruyor, dis fircalamiyor anlamadim.
Insaniz donem donem nefesimiz kokabilir. Ben bazen 3 yasindaki oglumun nefes kokusundan rahatsiz olurum. Üsütebiliriz vs. Olur yani cozumu var

Şöyle diyim size birden böyle diyince üzülmüş olabilirsiniz ama inanın bana iyi ki söylemiş bu ağız kokusu bazen diş bazen mideden gelen bir şey ve evet karşıdaki için çok rahatsız edici olabiliyor ağız kokusu değil de farklı bakış açısı için diyim geçen sene dişlerimi komple yaptırdım ve yaptırır yaptırmaz dedim ki ya bir insan da çevremde gerçek arkadaşım yokmuş ki beni uyarmamışlar ben bu yaşa kadar nasıl bu dişlerle yaşamışım tamam bende görüyordum belki ama bu kadar kötü olduğunun farkında değildim keşke biri beni uyarsaydı diye düşündüm hep , sivilceler için de ilaç kullanmak istemiyorsanız çay ağacı yağı kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…