Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Eşin ağzın kokuyor , seninle sevişmek istemiyorum diyorsa ne yapacaksın. Fırçalamicak mısın yani. Ne tuhafsınız ya

Neye inanmak istiyorsan ona İnan. Benim canımı sıkıp durma. Sana akıl verende suç ki ben sana değil konu sahibine yazmıştım. Beni anlamıyorsan cevap verme lütfen.

banlanınca sıkılmazsınız.

ha bana akıl vereceğiniz bir durum yok o ayrı.
ne bakım, ne kişisel temizlik ne de cinsellikle ilgili sıkıntım yok şükür.
haydi hayırlı günler size.

Eşin ağzın kokuyor , seninle sevişmek istemiyorum diyorsa ne yapacaksın. Fırçalamicak mısın yani. Ne tuhafsınız ya
Valla ağzınız kokuyorsa geçici önlem almak yerine kaynağını bulsanız daha mantıklı benim için. Ama yine de siz bilirsiniz tabi fırçalayıp sakızlayın. Hiç diş fırçalamamaktan bahsetmiyorum dikkatinizi çekerim "her an sevişebilirim diş fırçalamasından" bahsediyorum.

Ayrıca ben sevişme öncesi duşumu alırım, dişimi fırçalarım şunumu yaparım diyenlere ithafen demiştim. O grup adına cevapladınız sanırım.

banlanınca sıkılmazsınız.

ha bana akıl vereceğiniz bir durum yok o ayrı.
ne bakım, ne kişisel temizlik ne de cinsellikle ilgili sıkıntım yok şükür.
haydi hayırlı günler size.
Size mı bıraktı Mune kimi banlayacağını. Resmen hakaret ediyorsunuz. hem munenin işine karışıyor hem de bana nasıl konuşuyorsunuz. Terbiyeli olun önce lütfen

Son düzenleme:
Bende yukarı da diş doktoruna gittiğimi ve dişimi temizlettiğimi söylemiştim. Ve listerin de kullanarak kokunun geçtiğini aktarmıştım. Sanırım görmemişsiniz

10 yasimdan itibaren oil pulling yapiyorum. kucucuk cocukken babam baslatmisti her sabah yapacagiz, bu agiz bakiminin en onemli parcasi diye. daha sonra da dis ipi kullanmaya basladim sanirim bu da 12 yas falandi. dis fircalamayi zaten hep yaptim. insan kendi nefesini bilir yani mesela ben biliyorum nefesimden asla kotu koku gelmez.

size de tavsiye ederim sabah kalktiginizda hindistan cevizi yagiyla oil pulling yapin, daha sonra dis ipi kullanin, en son da dislerinizi fircalayin. aksam da dis fircalama+gargara yapabilirsiniz. ben sahsen en cok dis ipine onem veriyorum. tabi oncesinde mide kaynakli bir sorun var mi baktirin.

Senede bir defa diş muayenesine mutlaka gidilmeli.İhmal etmeyin

Eşimden herhangi Bi koku alıyorsam ben de söylerim kırılıyor mu ki, o bana hiçbişi söylemez duş almasam bile. Hangisi doğru bilemedim

Yok sevişme ihtimalleri olduğunda fırçalıyorlar bence sadece. Yoksa dediğin gibi temiz insan temizdir zaten. Ben günlük duşumu aldıysam, üstünden de 15 saat geçmediyse sevişme anında dur hayatım duş alıp dişlerimi fırçalayıp ağzıma da sakızımı atıp geliyorum demem. Sevişmek için temizlenmem daha doğrusu, zaten kendim için temizleniyorum.

günde bir kez diş fırçalamayı da anlamam. hiç fırçalama daha iyi bence. iş yerinde hepimiz yemek molası dönüşü sıra sıra diş fırçalamaya gidiyoruz misal, kimse de sevişmiyor o saatlerde birileriyle.

ve evet temizlik sevişmek için değil önce kendin için yapılır. ben şahsen terlediğimde biri bana söylemeden rahatsız oluyorum. yazın gerekirse iki dakika lavaboda hemen ıslak mendil vs ile siliyorum koltuk altını falan ki üzerimde durmasın.

Günde 1 kere dişlerimi fırçalarım demişsin bence o yüzden kokuyo olabilir 2 kere fırçalamalısın
Ayrıca eşin neden temizliğine hiç dikkat etmiyor sigara içip diş fırçalamaması banyo yapmaması ben olsam tiksinirim açıkçası bende kokulara hassasım hatta istemsizde öğürme bile oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…