Bende öyleydi m evlenince değişti kendimi övmek için söylemiyorum ama güzel biriyim dikkat çekerim ayrıca öğretmenim ve çok fazla talibim vardı ama evlendiğim kişi böyle kader benceEvlenmekten neden vazgecsınler?
Kendilerine saygı duydukları ıcın kızlar, bırak oyle bır hanzoyla evlenmeyi selam bile vermezler.
Evet haklısın aynen öyle yapıyorum abartma yok
Tabiki de kader degıl.Bende öyleydi m evlenince değişti kendimi övmek için söylemiyorum ama güzel biriyim dikkat çekerim ayrıca öğretmenim ve çok fazla talibim vardı ama evlendiğim kişi böyle kader bence
Bende öyleydi m evlenince değişti kendimi övmek için söylemiyorum ama güzel biriyim dikkat çekerim ayrıca öğretmenim ve çok fazla talibim vardı ama evlendiğim kişi böyle kader bence
Ben öyle düşünüyorum benim yerimde zaten başka biri olsa çoktan terketmişti hem de ilk günTabiki de kader degıl.
Iste oyuzden kader degıl.Ben öyle düşünüyorum benim yerimde zaten başka biri olsa çoktan terketmişti hem de ilk gün
Öldürdün burda gülmekten beni yaSormuşsun söylemiş..
Ayrıca bazı insanlar kokulara karşı cidden hassas olabiliyor. Eşinde hassas diye etkilenmiştir yoksa ağzının 1 kilo soğan yemiş gibi koktuğunu sanmıyorum. bakımsız olsan bu denli içerlemezdin çünkü...
Neyse dişçiye gidersen çözülür sorun..
Edit: Adamın dişlerini fırçalamayıp, 3-4 gün duş almadığı zamanlar mı oluyor muş? Umarım Bunları senin durumunu izah ederken çok fazla kırılıp, üzülmemen için söylemiştir aksi halde böyle birinin kokulara karşı hassasım demesi AMAZİNG olur.
:) ÖğretmenimÇok empatik bir konuşma :) mesleğinizi merak ettim.
O ailden derhal uzaklasinEvet kızlar malesef öyle ama ailecek böyleler annesi de tuvalete girer elini yıkamadan çıkar damlatarak ne sifon çeker ne birsey bazı şeyleri öğrettim zamanla düzelir belki
Sabahları oilpulling yaparım hindistan cevizi yağı ile.