Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Evlenmekten neden vazgecsınler?
Kendilerine saygı duydukları ıcın kızlar, bırak oyle bır hanzoyla evlenmeyi selam bile vermezler.
Bende öyleydi m evlenince değişti kendimi övmek için söylemiyorum ama güzel biriyim dikkat çekerim ayrıca öğretmenim ve çok fazla talibim vardı ama evlendiğim kişi böyle kader bence

Benimde koku hassasiyetim var hatta şimdi soyleyecegim şeyden sonra tanıdık varsa deşifre olabilirim kokan her hangi birşey bende korkunç baş ağrısı yapar ve hastaneye yatırılırim o yüzden ortak alanlara girmem demem o ki bu hassasiyet gerçekten herkesten soğutur insanı fakat karşıdaki insanı sevdiğin için katlanmaya çalışır insan (ben hariç hastanelik oluyorum) eşin seninle sorunu paylaşmış sizi sevmese bunca yıl evli kalmazdiniz 3-4gun yıkanmayan disini fircalamayan bir adam olduğunu sanmıyorum durumu yumuşatmak için kendini kotulemis bence sorunu çözün ayrıca kirilmayin

Ben öyle düşünüyorum benim yerimde zaten başka biri olsa çoktan terketmişti hem de ilk gün
Iste oyuzden kader degıl.
Karsına Cıkması evlenmen kader olabilir, yasadıkların adamın kıllarına varıncaya alman senın tercihin. Kader degıl.

Sormuşsun söylemiş..
Ayrıca bazı insanlar kokulara karşı cidden hassas olabiliyor. Eşinde hassas diye etkilenmiştir yoksa ağzının 1 kilo soğan yemiş gibi koktuğunu sanmıyorum. bakımsız olsan bu denli içerlemezdin çünkü...
Neyse dişçiye gidersen çözülür sorun..

Edit: Adamın dişlerini fırçalamayıp, 3-4 gün duş almadığı zamanlar mı oluyor muş? Umarım Bunları senin durumunu izah ederken çok fazla kırılıp, üzülmemen için söylemiştir aksi halde böyle birinin kokulara karşı hassasım demesi AMAZİNG olur.
Öldürdün burda gülmekten beni ya :KK70: gerçekten ne cesaret söylemiş se.. kokar yahu 3 4 gün yikanmayan bide diş fırçalamıyormuş sigara icip

yav amma kibarsınız evli hanımlar ya, benden iyi biliyosunuz mevzuyı hala eveleme geveleme yapıyosunuz anlayamadığım şekilde

arkadaşım, senin koca benimkini kaldıramıyorum dememek için yok ağzın kokuyo yok sivilcen var demiş sana. yoksa o iktidarsız leş kargasının vücudunun pürüzsüz olduğunu hiç sanmıyorum. hiç adamın lafına alınma arkadaşım, sorun kocanda. isteği olan adam bunu baştan söylerdi zaten, adamınki suç bastırmak. bi daha da bu adamın fikrini sorma

Bademcik taşı, diş taşı, mide rahatsızlıkları ağız kokusu yapar. Ağzım kokuyorsa direkt söylenmesini dilerdim, çünkü bu kendi kendime fark edemem. Ama bence sıkıntı bu değil, bebek deneyen çift 10 günde bir ilişkiye girmez. Önceden beridir isteksizmiş, siz düzeltmem gereken bir şey var mı deyince sıralamış. En baştan deseydi samimi bulurdum ancak bu durumda sivilceleriniz geçse de, ağız kokunuz dinse de daha sık ve tutkulu sevişeceğinizi sanmıyorum. Ya eşiniz sizden soğumuş ya da cinsel problemleri var.

Yok daha neler adam hem 3-4 gun dus almayacak hem dis fircalamayacak hemde gelip size laf edecek oyle mi? Saka gibi. Ondan once sizin bunlar icin ona kizmaniz gerekiyordu kokuya hassasiyetiniz yoksa hijyene olsun dislerinde plaka ile geziyormus adam bakteri yuvasi gibi😒 ben bu konuda cok hassasim dislerini fircalamayan insanla konusmak bile istemem siz nasil onemsemiyorsunuz anlayamadim gercekten

X