Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Soğan kokusuyla ağızın kendi kokusu çok fark ediyor. Soğanı ben de tolere edebilirim ama ağı kokusu çok başka bir şey
Hiç ağzı kokmadı eşimin, ben arada soğan sarmısak kokusundan başka bir rahatsızlık yaşamadığım için öyle yorumladım,haklısınız belki dişten veya mideden kaynaklanan bir koku çok daha rahatsız edicidir, bilemiyorum ama ben olsam öyle bir problem varsa, problem başlar başlamaz günlük bir konuşma içinde , herşeyden önce sağlığı icin " aşkım şu aralar bir dişçiye mi uğrasan? " filan derdim , bunu söylemek için pusuya yatmış gibi eşimin "cinsel ilişki sıklığımız niye az? bir problem mi var" demesini beklemezdim acıkçası

Son düzenleme:
Ben de diyemem direkt. Arkadaşın eşinin ağzı kokuyomuş falan diye başlayıp bende varsa söyle canım diye devam edip internetten bulfuğum bütün diş bakım ürünlerini eve doldururum. Bence kırıcı

Eşiniz de bır garip,kendi de pis hani.Size gelecek olursak ,sabahları kalkınca ağız kokusu olabilir,bazen bizde de oluyor ,zaten diş fircaliyormussunuz ,doktora da görünecekmissiniz,çürük dişte koku yapar.Biri söyledi mi bilmiyorum ama sık disleriniz varsa özellikle ,kesinlikle diş ipi kullanmanızı öneririm .Ben de gec basladim ama çok önemli olduğunu anladım.ara verdiğimde araya sıkışan artıkların ne kadar koku yaptığını farkettim,kendimden igrendim inanın.İlk zamanlar zor oluyor ama sapan gibi olanları alirsaniz rahat edersiniz

Aslında her gün 1 kez olsa da dişlerimi fırçalarım.

Yapmayin nolur , ne demek 1 kez olsa da dia fircalarim 🤦🏼‍♀️
Gunde iki kere disinizi fircalayin , disciye gidip çürük,iltihap vs var mi kontrol ettirin
Uzulecek birşey yok adam senelerce siz uzulmeyin diye soylememis zaten ama kendi sağlığınız açısından dis kontrolunuzu yaptirin
Benim 3 yaşındaki kizim bile babasina bazen opturmez kendini , baba kokuyo der esim kosarak dislerini fircalar , yani koku gercekten karsidaki kisi icin rahatsizlik verici olabiliyor bunu ufacik bebeler bile fark ediyor

Çinkolu diş macunu, aynı marka ağız gargarası, diş ipi, dil fırçası kullan. Her akşam yatarken. Sabah tek diş fırçası olabilir. Benim koku değil ama dişçi fobim var gitmemek için çok uğraşırım dişlerimle.
Çinkolu diş macununu işk defa duydum
Heryerde bulunur mu acaba

Huyu batasıca ben işte. Ama Kendimde titizim, hergün duş alırım, 3 ayrı deodorant kullanırım, dişlerimi 2 ayrı macunla 15 dakika fırçalarım, sigara kullanmam. Sabahları oilpulling yaparım hindistan cevizi yağı ile.

Eşimde eğer o gün cips bile yediyse diş fırçalasa bile arkamı döner yatarım. Bak ne oldu şimdi 😂

Adam poşet poşet cips yiyor odasında. Bende öyle temiz temiz yalnız başıma oturuyorum. Keşke bende öyle çatır çatır, pislik içinde sevişebilseydim. Nefretliğim!

Aslında ben her zaman ilişki sıklığının az olduğunu düşündüm ama hiç dile de getirmedim eşime karşı.
Yıllardır zaman zaman kendi kendime üzüldüğüm cinsel birlikteliğimizin seyrek olmasının nedeni buydu belki de.
Bana bu kısım çok ilginç geldi. İnsan yedi yıllık evlilikte ilişki sıklığının az olduğunu kendi kendine düşünüp düşünüp niye hiç eşine sormaz ki?
Karşılıklı iletişim probleminiz var gibi.

Bence sizi tam olarak anlayamadıkları için bunda ne var demişler. sizin 1 yıdır üzüldüğünüz ilişki hayatınızın nedeni bu olunca bence canınızı yakmış. kim olsa üzülürdü diye düşünüyorum. bi söz varya gerçekler acıdır diye bu durum öyle olmuş.özgüveni yitirmeyin yeterki tek proplem o olsun eşiniz sizi gerçekten seviyorsa çok takmayın bence.

Bana yorum yapan arkadaşlar haklısınız gittiği yere kadar ben elimden geleni yapayım içim rahat olsun

Dişini fircalamayan , duş almayan kişi beni öpmeye kalkarsa şamarı yiyer.

Nasıl diyebildiniz ki , benim için önemli değil diye.

Siz sorunca bahane aramış gibi geldi bana.

Tamam her şeyi konuşarak çözelim ilişkide iletişim iyidir falan da 4 gün yıkanmayan dişini hiç fırçalamayan adam da size kokuyorsun diyemez! Bu ne canım dinime söven müslüman olsa diye bir laf var. Adama bak günlerce yıkanma sokağın tozu pisliği teri günlerce biriksin teninde öyle gir yatağa. Bir de sigara iç dişini hiç fırçalama. Neymiş on kereden üçünde ağzı kokuyormuş karısının. Ya kardeşim bu adam on kerenin onunda kokuyordur. Her gün tuvalete giriyorsun terliyorsun sokağa çıkıyorsun oraya buraya oturuyorsun offf düşünemiyorum yaaa😳
Sizin de günde en az bir kez fırçalıyorum demeniz de bir tuhaf. Diş sabah öğlen akşam yemeklerden sonra fırçalanır. Hadi en geç gün aşırı olsun yıkanılır.
Siz dişçiye gidin baktırın bu koku olayına ok ama bu adama da eve gelince yıkanmayı günde en az iki kez diş fırçalamayı temizlenmeden yatağa girmemeyi öğretmelisiniz. Çift olarak daha temiz daha hijyen olmaya kararverin uygulayın. Paşam pis olsun iğrenmem başımın üstünde yeri falanı filanı da bi geçin allahaşkına. Adam sizden pis size laf ediyor siz yok ben iğrenmem. Siz de söyleyin çatır çatır yatağa temizlenmeden girmesin lağım faresi😹

X