Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Empati yaptım çok haklısın. Odun gibi cevap vermiş ama ya başkaları da koktuğunu düşünüyorsa insan kendi anlayamaz ağız kokusunu. En azından tedavi yoluna gidersin artık. Diş fırçası en alt düzey bakım. Diş ipi, dil temizliği hepsini yapıp ağız bakım suyu da kullanmalıyız. Gerçi Çok yüksek oranda ağız içinden kaynaklanıyor. Önce diş hekimi, sonra kbb, sonra da gastrolıjiye gitmek lazım.

Maalesef eşinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı durum bende de var aşırı duyarlıyım kokulara küçük bir öpüşme sonrasında bile hemen ağız çevremi bol köpükle yıkarım etrafındakilere söylediğimde garipsediler ama koku hassasiyetim var . bende eşime Birkaç uyarıda Bulundum üzüleceğini biliyordum ama uyarımı yapmasam evlilikten soğuyacaktım

Dişte çürük varsa, Diş taşları artmışsa, diş etleri hastaysa, midede gastrid, ülser vb bişey varsa nane adaçayı mı geçirecek bunları? Yapmayın allah aşkına. Problemlerin çözümü doktorda, pazarda değil.
Diş eti hasta ise ada cayı tedavi ediyor 🤔 Gastrid, ülser varsa Konu sahibi herhalde bu rahatsızlığını bilir..

Bana da dan dan söylense ben de kırılırdım. Hele de sigara içen biri söylese kırılmaktan da çok öfkelenirim. Zateb sigara kokusunun üstüne kötü koku tanımam. sen kendine baksaydın keske derim 😊

Neyse o kısım eşinizle sizin aranizda ben ortalığı karistirmayayim😂

Burdaki yorumlardan anladığım şu ki; herkes eşine her şeyi olduğu gibi , açıkca belki tüm çiğliğiyle diyebiliyor. Ben diyemem. Eşim de bana diyemez.

Çünkü ağzın kokuyor demek kırıcı bence.

Bunu farklı şekillerde de söyleyebilirdi. Ikimiz de ağız bakımımız konusunda daha dikkatli olmalıyız, diyebilirdi. Ben olsam öyle derdim. Hele sigara içiyorsam çenemi sonsuza kadar tutarım.

Bilemiyorum belki eşimle aramda fazla mesafe vardir benim. O da olabilir. Yani mesela eşim bir odada kapıyı kapatmışsa kapıyı çalmadan girmem içeri. O da aynı şekilde davranır.

Eşimin yaninda kaş bıyık almamaya çalışırım mesela elimden geldiğince.

Her evliliğin dinamikleri farklı demek ki.

Benim de koku hassasiyetim vardır ama mesela kendim ter kokarsam duramam kendi ter kokumdan bile midem bulanmaya başlar sizin eşinizinki nası bi hassasiyetmiş anlayamadım doğrusı. Diş etiniz kanıyor ise koku ondan da kaynaklanabilir listerin ağız gargarası naneli sakızdan daha etkili ve tedavi edici bir çözüm olur.

Ağız kokusu sorunu sadece diş kaynaklı olmayabilir. Mide sorunları da ağız kokusuna neden olur. Aklınızda bulunsun. Aynı dertten muzdarip bir yakınım var. Mide kaynaklıydı ağız kokusu. Tedavi oldu. Sorun kalmadı.

Diş eti hasta ise ada cayı tedavi ediyor 🤔 Gastrid, ülser varsa Konu sahibi herhalde bu rahatsızlığını bilir..

Diş doktorları boşuna okuyor o zaman onca sene. Dayasınlar adaçayını oldu bitti, mis.

Konu sahibi kendi kendine teşhis koyacak tıp bilgisine sahip değildir belki...

Belki de kendi ağzı kokuyodur öperken nefesler karışınca kendi kokusu burnuna geliyodur.Sigara içipte 3 4 günde bir diş mi fırçalanır o diş 4 günde yosun tutar bea:110::110: Asıl siz nasıl dayandınız o kokuya 🤨 Neyse adamı çok attım şimdi gelelim size ağız kokusu farklı nefes kokusu farklı bi dişçiye görünün önce belki çürük vardır o naneli şekerlerden de çok yemeyin..Dişçiden bişey çıkmassa bi dahiliyeye falan gidin nefes kokusu mideden geliyo diye biliyorum yanls değilse..Geçmiş olsun üzülme hepimizin başına geliyo zaman zaman 😔

Evet kızlar malesef öyle ama ailecek böyleler annesi de tuvalete girer elini yıkamadan çıkar damlatarak ne sifon çeker ne birsey bazı şeyleri öğrettim zamanla düzelir belki
Banyoya yazılar çerçeveletsen. Bnm oğlan da pasaklı gibi 16 yaşında. Ben de biraz kılım. Çamaşırlarını ayıtirmaya başladım. Her yere yazı asacağım. Eller 20 saniye ovalanacak, diş 2 dk boyu özenle fırçalanacak, pijamalar katlanacak vs gibi.

X