- 26 Mayıs 2018
- 8.185
- 38.685
- 51
Bence o nişanı atasiniz varmış bahane olup. Cok seven biri nisan atmak yerine cozun arardi tedavi vs.Çok kötü bir duygu bence.. ben ağzı kokuyor diye nişan atmıştım
Kadın burada yeterince Üzgün. Bu mesaj hiç hoş değil.Çok kötü bir duygu bence.. ben ağzı kokuyor diye nişan atmıştım
Defalarca söyledim tedavi olmadı. Evet sevmiyordum sorun yok sanırımBence o nişanı atasiniz varmış bahane olup. Cok seven biri nisan atmak yerine cozun arardi tedavi vs.
Ay evet yani göğüsteki sivilce baya saçma olmuş. Benim her yaz göğüs kafesim isilik gibi olur . Sanki kendisinin vicudu bebek poposu kıvamında pürüzsüz mü ?Diş Konusunda haklı olabilir ama Sivilcelerde saçmalamış.. Şeker Tüketmeyin Kesinlikle Ağız Kokusunu Gidermek çok Basit salatalarınızda Bol, bol Nane kullanın. Ada çayı için 1 hafta da Koku olayı kalkacaktır. Başka bahanelere sarılırsa Problem ondadır..
Sorun benim değil size ait. Sizin hayatınız cuunkuDefalarca söyledim tedavi olmadı. Evet sevmiyordum sorun yok sanırım
Çok kötü bir duygu bence.. ben ağzı kokuyor diye nişan atmıştım
Kendisi bakımsızdı ben konu sahibine yazdımYalnız ağız kokusu sonradan da olabilen bir durum. Bir hastalığa bakar. Evliyseniz aklınızda bulunsun, boşanma dilekçesine ağız kokusu yazarsa hak verirsiniz kocanıza.
Kalp kırdıysam özür dilerim. Bu arada sigara içiyor musunuz benim eski nişanlımın o yüzden kokuyordu. Bu arada sivilce yani dediğiniz yerlerde her kadında var ya karanlıkta beraber olun ben evlileri hep öyle hayal ederdim fmsnfndmd yani
Ben konu sahibine değil size yazdım. Konu içinde üyeler birbirine yazabiliyor. Bir sınırlama yok bu hususta :)Kendisi bakımsızdı ben konu sahibine yazdım
Ya he heHer mesajınız düzeltme ihtiyacı uyandırıyor insanda ahajsj. Her sigara içenin ağzı kokmaz. Sigara kokusu olur o da gargara ile çözülüyor. Her kadında da sivilce olmaz. Bende hiç olmadı, hala yok. Ne sırtımda ne vücudumun herhangi bir bölgesinde yok. Karanlıkta sevişmiyoruz. Sivilcem olsaydı da karanlıkta sevişmezdik. Fiziksel değişimlerde karı koca birbirinden gizlemez. Vücut bu, hep aynı kalmıyor. Kocamdan gizleyecek değilim, el değil koca. İmza atarken ömür boyu aynı vücutta kalacağız diye söz vermiyoruz. Hastalıkta sağlıkta diyoruz.
E aynı yatakta da kokar o adam. Eşim gün aşırı duş alır ama yastığı bazen kokar bana meselaBenim eşim hiç dişini fırçalamaz öpme olmuyor o yüzden midem bulanıyor ağzı koktuğu için duş da almaz midem bulanır o yüzden bence eşiniz haklı ama şanslı siz düzelteceğinizi söylemişsiniz