Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Kocam bana böyle bir uyarıda bulunsa karalar bağlamayı bırakın memnun olurum.
Başkalarının yanında kokmaktansa?
Tabii benim kocam pür-i pak bir adam olduğu için buna hakkı var.
Sizinki gibi temizliğine hiç dikkat etmeyen bir kocam olsaydı 'sen kendine bak' derdim.
Tedavi olur sonra da kendisi de tertemiz olana kadar onu yanıma yaklaştırmazdım.

ağzı kokusu illa dişten olmaz

mideden de geliyor olabilir bir dahiliye uzmanına görünmen ii olaxak ,

ilişkiye girmeden lütfen dişini fırçalarmısın birde duş al de o çok hassas kocana

Karşılıklı birbirimi uyarmak eşlerin görevi.
Olumsuz bir konuda düşüncesini söyleniş.
Sizde kendinizi ifade edin.

Ay evet yani göğüsteki sivilce baya saçma olmuş. Benim her yaz göğüs kafesim isilik gibi olur . Sanki kendisinin vicudu bebek poposu kıvamında pürüzsüz mü ?

Sorun şu: eşiniz senelerdir cinsellikten kaçmış, taaa seneler sonra siz sorunca itiraf etmiş. Ta en başta "aşkım bir doktora mı gitsek belki sağlığında bir sorun olabilir" dese bunlar yaşanmayacaktı.

Kalp kırdıysam özür dilerim. Bu arada sigara içiyor musunuz benim eski nişanlımın o yüzden kokuyordu. Bu arada sivilce yani dediğiniz yerlerde her kadında var ya karanlıkta beraber olun ben evlileri hep öyle hayal ederdim fmsnfndmd yani

Bende de oluyor ağız kokusu ve tedavisi yok çünkü sinüzit sebepli geniz akıntısından kaynaklı. Sinüzit ilaçlarla vs geçiyor ama banyo yapıp 5 dk geç kurutsam hemen genzim akıyor bu da kokuya sebep oluyor

Es kisisinin hijyenine dilim tutuldu birsey soyleyemeyecegim

Yorumum sivilce ve koku sikintiniz icin

Sogan, sarmisak,cig biber ve baharat tuketiminizi abartmamaya dikkat edin.
Dis fircalansada ertesi gune bile nefesi agirlastirabiliyor
Hatta terimiz bile her zamankinden agir kokar cogu kisi tecrube etmistir

Agiz bakimi icin doktorunuzdan randevu alacaginizi belirtmissiniz zaten gidecekmissiniz

Bunlarin disinda bildiklerim
Sinuzit
geniz akintisi
Mide sorunlari
Kullanilan bazi ilaclar
Seker hastaligi da agiz kokusu yapiyor
Dis hekimizle sonuc alamazsaniz digerlerine yonelirsiniz.

Sivilceler icin sikintiniz cilt kaynakliysa (karaciger hormon vb degilse) jel formunda krem veya ecz hazirlanan recete yaziyorlar benimde sirtimda isilik gibi olurdu geciyor Tekrarlamadida sonradan

Alinmayin kirilmayin aslinda size iylik yapmista o iyligi kendinede yapar insallah

3-4 gun dus almayan,disini fircalamayan adam bana agzin kokuyor diyemez yav. O kendi kokusunu aliyordur da ben zannediyordur muhtemelen.
Ben ozellikle de su korona doneminde isten eve gelip dus almayan adami birak yataga eve dahi almam. Paspasin uzerinde yatar ayakkabisina sarilip. Pis adam

Yalnız ağız kokusu sonradan da olabilen bir durum. Bir hastalığa bakar. Evliyseniz aklınızda bulunsun, boşanma dilekçesine ağız kokusu yazarsa hak verirsiniz kocanıza.
Kendisi bakımsızdı ben konu sahibine yazdım

Her mesajınız düzeltme ihtiyacı uyandırıyor insanda ahajsj. Her sigara içenin ağzı kokmaz. Sigara kokusu olur o da gargara ile çözülüyor. Her kadında da sivilce olmaz. Bende hiç olmadı, hala yok. Ne sırtımda ne vücudumun herhangi bir bölgesinde yok. Karanlıkta sevişmiyoruz. Sivilcem olsaydı da karanlıkta sevişmezdik. Fiziksel değişimlerde karı koca birbirinden gizlemez. Vücut bu, hep aynı kalmıyor. Kocamdan gizleyecek değilim, el değil koca. İmza atarken ömür boyu aynı vücutta kalacağız diye söz vermiyoruz. Hastalıkta sağlıkta diyoruz.

Ya he he

E aynı yatakta da kokar o adam. Eşim gün aşırı duş alır ama yastığı bazen kokar bana mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…