Eşim ağzımın koktuğunu söyledi

Agız kokusunu zaten söylese söylese eş söyler bunda bozulacak biraey yok.
Agız kokusu sadece agız kaynaklı degilfir koku mideden geliyor da olabilir. Belki çok baharatlı falan yediğimizde nefesimize yansıyor olabilir.

Koku cidden önemli daha dikkatli davranırsınız özen gösterirsiniz . Aynı şekilde eşinizde özen göstersin 3 4 gün diş fırçalamamak ne tuvalet taşı mısın mübarek

Sabah uyaninca herkesin oluyor. Sizi sabahlari opmuyor mu ilginc. Romantik degil demek ki sdf. Gelsin benim kedilerin agzini koklasin bir esniyolar les yemisler mubarekler

Ya ben size kıyamam :)) kendimi sizin yerinize koydum ve ben de uzulecegimi tahmin ettim. Bir keresinde beni çok şık bir şekilde görüp artık pijamalarla oğlan çocuğu gibi dolaşmasan mi acaba? Demişti ve ben de bunu günlerce kafama takmıştım. Ama o da dile kendince naif şekilde getirmeye calismis. Daha dikkatli olursunuz ve halledersiniz bence. Bu kadar takılmayın :))

O yüzden sabah kalkar kalmaz ilk iş saniyesinde duşa girip diş fırçalarım vücudumu Bioderma ile yıkarım hem sivilcelere de iyi geliyor Siz de öyle yapın, yediklerinize dikkat ederseniz gaz problemi, mide problemi, koku problemi de yaşamazsınız.

esinizi takdir ettim size hic agziniz kokuyor dememis siz konuyu acana kadar kalbinizi kirmammis helal olsun . agiz kokusu dislerden olabilecegi gibi bazen bademcik tasindan bile olabiliyor onuda kontrol ettirin , agiz kokusu fircalamayla alakali degil bide .diste curuk varsa fircalamayla gecmez umarim sorununuz hemen duzelir.

Bioderma'nin hangi ürünü şu büyük mavi şişedeki temizleme jeli mi?

Konu sahibii zaten teee 26.haziran 2020 de açmış kendisi 26 temmuz 2020 de girip çıkmış dahada girmemiş yazanlara şuan cvp vermesi bile mümkün değill bu konuyu hortlatmak nerden çıktı
Eski konular pek bi arayışlarda

Galiba yeni konular sürekli kendini yineleyince heyecanı eskilerde arıyorlar. Hep öyle olmaz mı zaten

Reactions: Jou
Diş eti kürtajı yaptırın öneririm.. Diş arayuz fırçası, dil temizleyicisiyle kazır gibi temizleme... Dişini fırçaladıktan sonra mikropların gitmesi için diş firmasını sabunla yıka.. Son darbe ağız gargarası bogaz kadar yap tukur...

Aslinda eşiniz o sozu doğru zamanda kullanmamiş. Ağzin kokuyor diye birlikde olmuyorum denmez. Konu cinsel birliktelim olmadiği sirada getirir naneli şeker verir. Kendisi de sık sık firçalayarak hatirlatma yapar ve saire. Yani boyle yapmak ilişkiyi çok sarsitirki siz de baya sarsilmişsiniz. O kelimeden sonra ister istemez sizin her zaman bir adim geride duracaginizi bilmeliydi. Size soylemeliydi tabi evlilikde her iki taraf rahatsiz olduğu şeyleri soylemeli ama uygun zamanlarda. Ama kaba biri olduğunu dusunmuyorum. Sadece doğru zamani kullanmamiş. Sen rhatsiz olmasan bile o da firçalasin. Birbirinize karşi ozenli davranin. O lafi da fazla takmayin artik. Hicbirimiz su gibi duru değilizki

Bende esime soyluyorum agzin kokuyo diye,nevarki bunda

Sadece ağzınızın kokusundan dolayı 10 günde bir ilişki olması bana çok mantıklı gelmedi .

Pasaklılar bence ikinizde daha hijyenik Olmalisiniz Allah askina bu nedir böyle yaa

La seni öperken kendi agiz kokusunu koklamis olmasin tüüüüüh

diş bu olabilir, Sanki beyimiz gittigi ortama yumoş kokulari dagitiyo uzulme bu erkeklerdeki Ozguvene hayranim.

Eşinize kırılmayın, üzülmeyin de. İnsanız yani akarız da kokarız da normal bu tarz durumlar. Bende kokulara karşı inanılmaz hassasımdır, bu huyumdan dolayı hiç memnun değilim kendimden fakat elimde değil. Beni çok sıkıntıya sokuyor çünkü. Eşim de tam tersi koku pek almaz ve umursamaz da.. bazen, yemekten sonra fırçalamadım dişlerimi kahve içicez diye iki dakika bekle derim, o da saçmalama der. Fakat kendisi benden dolayı hem fırçalar hem gargara yapar hiç de kırgınlık olmadı aramızda.

Karı koca arasında bu tarz konularda olmaması da gerekiyor çünkü uzun vadeli bir ilişki ve neden ufak sebeplerden araya soğukluk girsin ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…