Eşim... ağlamaktan yoruldum artık. Lütfen yardım

liya0508

Şükür seni bana verene meleğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
46
14
3
Kızlar 5 gündür çok kötüyüm ben. Eşimle kavgalıyız. Hem de bir hiç yüzünden. Günlerdir yemek yemiyor yatak odasından çıkmıyorum. Ağlamaktan çok yoruldum ama o nun hiç mi hiç umurunda değil bu durumum. Ağladığımı biliyor bir kez yanıma gelip te yeter artık ağlama gibisinden bişey söylemiyor. Üstelik ben epilepsi hastasıyım üzüntü yaramıyor bana sık sık kriz geçiriyorum üzülünce ve beni en çok üzen de 5 aylık hamile olmama rağmen beni umursamaması. Kendimden geçtim Bebeğimizin düşünse, sırf o yüzden azıcık ilgi gösterse yetecek bana. Asıl kavgalı olduğumuz sebebi unuttum bile; beni en çok üzen hastalığım ve hamileliğimin bile dikkate alınmaması. Oysa 3 buçuk sene uğraştık bu bebek için ve ben hamile kalınca çok ilgi görürüm azcık pohpoh lanırım diye ümitleniyordum. Fazla bişey mi istiyorum. Bi kadının en hassas en sevgiye muhtaç olduğu zamandır bu zamanlar ama ben ....ahh çok üzülüyorum çok

Canim sen kendi değerimizdir bilmezsen hic kimse bilmez
Ne demek hamile halinle yemek yememek sürekli ağlamak
İyi misin sen
Nasıl yaparsın bunu masum yavruya
Esinin seni şımartmasini beklerken bebeğinden olacaksın cok yazık
Allah korusun o çocukta kalıcı bi hastalık bi sıkıntı olsa senin bu yaptıkların yüzünden
Kendini Nasıl affedeceksin
Önce sen kendine değer kıymet ver sonra etrafındakilerden iste cok kızdım sana şuan

Neden bu duruma geldiniz?
nasıl bı yorum yapalım biz şimdi?
yada anlatayimda rahatlayayimmi dedin?
şu anlatima verilecek tek cevabım," geçmiş olsun hamileymissinde ,umarım düzelir hersey üzme kendini" olabilir

Niye odaya kapaniyosunuz
Valla anlamiyorum bazı hanımları ya
Kocalariyla kavga ediyo dünya duruyo sanki
Ya tartisdiysan tartismissindir
Hakliysan konuşma ama yok yemek yemedim yok odadan çıkmiyirum bu nedir bu kadar da eziyet etmeyin
Haksizsanda koycan sapkani önüne ozrunu dilicen. . Karsindaki simarmaz yada alışkanlık haline getirmez canım merak etme. .

Hamile olmak her türlü hakkı vermiyor size..
Her türlü tribim alttan alınsın da diyemezsiniz..
İstediniz planladınız hamile kaldınız ve bir çocuk dünyaya getireceksiniz Allahın izniyle..
Sanki hata sizde diye düşündüm ben de diğer arkadaşlar gibi..

Öyle hissetmiş olabilirsin. Yinede merak ettim yazımın neresinden anladın bunu?
Yazınızdan ben de aynı şeyi anladım. Çünkü hamileliğiniz ve hastalığınız dışında hiçbir şeyden bahsetmemişsiniz. Sanki haklı ya da haksız olsanız da durumunuzdan ötürü eşinizin alttan alması gerektiğine kilitlenmişsiniz gibi... Yani neden tartıştığınız ikinci planda gibi... Belki siz yanlış ifade ediyorsunuz... Neden tartıştığınızı anlatırsanız daha doğru yaklaşabiliriz.

Kavganın sebebinin ne olduğunun bence pek önemi yok ama yinede yazayım.
O gün yemek yapamam ve çayının hazır olmamasıydı. Aslında her zaman yemeğide çayıda hazır olur işten gelince. O gün Dr gitmiştim plasenta mın aşağıda olduğunu dinlenmem gerektiğini söyledi. Ayaklarımı yukarı kaldırıp Yatmam gerekirmiş yoksa en kötü ihtimalle plasenta kopması bebeği kaybetme ve kan kaybı olabileceğini söyledi. Ben de daha açıklama yapamadan bağırmaya başladı ve kapıyı çarpıp çıktı. Hala durumumu bilmiyor ve ben yinede kalkıp yemek yapıyorum.
Yemek konusuna gelince onunla aynı sofraya oturmuyorum ama o gelmeden atıştırıyorum. Çok kırıldım

Öyle hissetmiş olabilirsin. Yinede merak ettim yazımın neresinden anladın bunu?

Anladım demedim hissettim dedim yani soyut bir ifade, yazının genelinden bunu "hissettim"

Herkes aynı şekilde algılıyor. Çünkü asıl kavganın sebebini hatırlamıyorum bile demişsin. Demekki önemli değil, eften pütfen bir olay.
Beni üzen hamileyken beni düşünmemesi, sürekli ağlamama rağmen ilgilenmemesi diye eklemişsin.

Buradan bakınca, nazınıza karşılık bulmadığınız için depresif olmuşsunuz gibi gözüküyor.

Adam da sık sık , çok kolay ağladığınız için, ağlamalarınızı pek ciddiye almıyor olabilir mi?

Yaşınız kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…