Eşim abarttığımı düşünüyor .

yok yok siz de ben bi sorun görmüyorum ama esinizin sizin cevre ve arkadas secme durumunuzu gereksiz ego yarisina cevirmis galiba

sizden hic ustun bi yani yok o yuzden ispat cabasinda mi ki

kus istemiyorum parasi da batsin deyip bu isi kokunden halledin bence

kus isi sakat is bi uye bahsetmis zaten, ben de hic iyi sonu olan görmedim
Kuş işi niye sakat merak ettim? Bir açıklayıverseniz. Niye kuş satın alıyorlar ki? Sokaklar güvercin işte, yem koy besle. Tasma takıp gezdiriyorlar mı ay hiç anlamadım.

ya bırde asıyla cocugun genlerıyle oynuyorlar demıs ya o kadın
bu genetıgı oynanmamıs halıyse :KK70: ıste bunlar hep asısızlıktan
Önce çoçukla geldiği için sorguladım ..:kızgın:
Sorular sordum tanımak için ..
Böyle konuşmaya başlayınca zaten laf anlatmaya çalışmaktan sıkılıp bıraktım .
Kendiliğinden döküldü bazı şeyleride .
Eşinin ona şiddet uygulamasını bile normalleştirdi.:KK4:

Babasının eşiyle görüşmek istemediğini söyledi ..
Eşinin 1 senedir televizyon almadığından bassetti.
Babası televizyonu bu hafta içi getirip kurmuş çocuğun canı sıkılıyor evde diye dokunmatik telefona karşıymış eşi ..
Ama kadın eşine minnettar ..
Şükürler ediyor ..
Çoçuğuma dua öğretti diye.:KK35:

Önce çoçukla geldiği için sorguladım ..:kızgın:
Sorular sordum tanımak için ..
Böyle konuşmaya başlayınca zaten laf anlatmaya çalışmaktan sıkılıp bıraktım .
Kendiliğinden döküldü bazı şeyleride .
Eşinin ona şiddet uygulamasını bile normalleştirdi.:KK4:

Babasının eşiyle görüşmek istemediğini söyledi ..
Eşinin 1 senedir televizyon almadığından bassetti.
Babası televizyonu bu hafta içi getirip kurmuş çocuğun canı sıkılıyor evde diye dokunmatik telefona karşıymış eşi ..
Ama kadın eşine minnettar ..
Şükürler ediyor ..
Çoçuğuma dua öğretti diye.:KK35:
akıl tutulması beyın yıkanması ahlaki noksanlık bılıncsızlık hepsı var ne acı ne yazık
cok uzucu boyle ınsanların olması :KK43:

Ne hocası Allahaşkına.
Hoca filan denmese keşke, hocalık bu dengesizlere mi kalmış.

Bunlar kafayı yemiş.
Başka açıklaması yok.
Evinizi açmayın bu kişilere.
Abuk subuk işlerle uğraşıyorlardır filan başınıza iş almayın.

Bende istemem normalde ama iyi geliri var.
Eşiminde bu taraftaki tek hobisi malesef.
Misal zor durumdaydık ..
Eşim kümesini sattı komple.
Tekrar kurdu bahane olarak ta ek geliri gösteriyor ..
Arkadaşların dediği gibi eşinizin afedersiniz aptallık derecesinde kör, mantıktan uzak davranışları var.

Zaten bir sürü şey atlattınız. Bir de böyle belalı tiplerle muhatap ediyor sizi.

Bence rest çekin eşinize, o kişiyle arkadaşlığını kessin. Karı koca bebeğin kocanızdan olduğu iftirası atacak kadar tehlikeli tipler.

Kuş işi niye sakat merak ettim? Bir açıklayıverseniz. Niye kuş satın alıyorlar ki? Sokaklar güvercin işte, yem koy besle. Tasma takıp gezdiriyorlar mı ay hiç anlamadım.

yok bunlarin bide kus dernekleri oluyo mesela. adamlar altlarinda milyonluk arabalarla geliyo gidiyo arkasinda iki araba daha onlar da adamin ayakci adamlari

bu mezatlara da her turden insan geliyo
normal sade vatandas, eski sabikali serseriler, pis islerde parmaklari olanlar...

sonra bu sade vatandaslarin ocagini sonduruveriyolar:olamaz:

sadece beslese skinti yok ama isin icine cok girip cevre yapmaya baslarsa allah korusun

ben liseye giderken oyle bi dernegi basmisti polis hemen de yol kenari gecerken hep gorurduk onunde hep bu pahali arabalardan olurdu

polis o gece 500 bine yakin paraya el koymus uyusturucu kacak hayvan horoz dovusu vs vs de var icinde:kusmuk:

simdi sen mezata iyi niyetle gidersin o pisliklerden biri seni diger islere farkettirmeden kaydirirsa o kötü

yok bunlarin bide kus dernekleri oluyo mesela. adamlar altlarinda milyonluk arabalarla geliyo gidiyo arkasinda iki araba daha onlar da adamin ayakci adamlari

normal sade vatandas, eski sabikali serseriler, pis islerde parmaklari olanlar...

sadece beslese skinti yok ama isin icine cok girip cevre yapmaya baslarsa allah korusun

ben liseye giderken oyle bi dernegi basmisti polis hemen de yol kenari gecerken hep gorurduk onunde hep bu pahali arabalardan olurdu

polis o gece 500 bine yakin paraya el koymus uyusturucu kacak hayvan horoz dovusu vs vs de var icinde:kusmuk:

simdi sen mezata iyi niyetle gidersin o pisliklerden biri seni diger islere farkettirmeden kaydirirsa o kötü
Aaa paravan gibi bir şey. Dizilerde olurdu kanarya sevenler derneği adı altında kumarhaneler falan.

Merhaba hanımlar ..
Çoğu şeyi size anlatıp fikirlerinizi alıyorum bunu da danışmak istedim ..
Eşim benim insanlarda sürekli kusur bulduğumu abarttığımı söylüyor ..
Şimdi konuya geleyim ..
kuşların mezatı oluyor belirli günler eşim geç saatlerde beslediği güvercinleri haftada bir gün çıkartıp satıyor ..( ek gelir oluyor bizede)
Ama mezat 10 gibi başlıyor gece 2 ye kadar kuralar çekiliyor derken gelmesi çok geç saatleri buluyor eşim hem yetiştirmeyi hem yavruları besleyip bakmayı çok seviyor bende geliri olduğu için bu durumdan memnunum açıkçası .
Çoğu zaman amcamla babam gider eşimle ..
Eşim mezatta ilk gittiği zamanlar biriyle tanışmış ..
Aynı mahallede oturduğumuzu öğrendik.
Sonrasında biraz daha muhabbet edince amcamın firmasının farklı bir bölümünde çalıştığını öğrendik ..
Benimde burda hiç arkadaşım tanıdığım yok eşimle bu durumuda çoğu kez paylaştığım oldu keşke biri olsa keşke arkadaşlarım burda olsa çok sık görüşemiyoruz diye .
Neyse konuya döneyim ..
Eşimin bu tanıştığı kişiye hoca dediğine şahit oldum ..
Gecen hafta gidiceklerken eşide evde tek kalmak istemiyorum diyince .
Hoca dediği kişi eşime senin eşinle otursalar olurmu canları sıkıllmaz hanımı size bıraksam olurmu diyor eşim sordu güvenilirmi ne kadar tanıyorsun diye sordum .
Eşimde komşuyuz zaten aramızda 1km yol ya var ya yok dedi .
Biz hep mezatta görüşüyoruz iş yerinde de bakmaya gittim orda çalışıyor vs dedi tamam gelsin ozmn dedim ..
Ve geldi .
Misafir olduğu için güler yüzlü davrandım .
Ve o gece oturdum muhabbet sohbet ettik bir gariplik yoktu ..
Dün gece gene gelmek isteyince buyur ettik gene ..
Eşim eşini aldı mezata gittiler ..
Bizde sohbet etmeye başladık ben tanımak için sorular sordum ..
Bu sorulardan tatmin olmayınca biraz kurcaladım daha çok soru yönelttim .
Misal psikolojik tedavi oluyoruz eşimle amatemde dedi ..
Bende anatem psikolojik tedavi veren bir yer değil ama dedim ..
Oda eskiden eşimde bende bağımlıydık bırakmak için çabalıyoruz dedi.
Bassettiğim kişi kapalı eşine herkes hocam diyor zaten ..
Beklemediğim bişeydi yani ..
Neyse 1 senelik evlilermiş ..
İlk geldiğinde öyle söylemişti ..
Dün 6 yasında çocukla gelince bir şok daha geçirdim ( olabilir ilk evliliğinden ama okadar oğlumla oynadı muhabbet ettik ilk geldiğinde ben olsam benimde çocuğum var derdim )
Neyse çoçuğu uyuttum konuşma arasında okuyormusun diye çocukla iletişime geçmek istedim ..
Lafa girdi ve okula gitmemeli bence çocuklar medreseye vericez dedi .
Ben affaladım ve zorunlu eğitim var bence böyle bişeyin doğru olmadığını anlatmaya çalıştım zorunlu eğitimi mecburi alıcağını ama okula karşı olduğunu da öğrenmiş oldum ..
Neyse 9. Ayda aşımız vardı ondan bassedeyim dedim ..
Çocukların aşı olmaması gerektiğini aşıların içerisinde bulunanlara güvenmediğini çocuklarımızın dnalarıyla oynadıklarında söz etti ..:olamaz:
Daha fazla kurcalayasım ve bana gelen doğruları anlatasım gelmedi ..
Çocuklar uyudu kahve yaptım derken muhabbet hala sürüyordu ben hamile olduğumu sandığımı eczaneden test aldığımı pozitif çıkığıını ama beta hcgmin yükselmediğinden bassedince ..
Oda adetinin 15 gün geciktiğini ..
Oda hamilelik şüphesi yaşadığını ama eşine söylesem ondan olmadığğını düşüniceğini söyleyince yok artık dedim :ruh:
Bir insanda neden böyle bir şüphe olurki dedim ..
Akşam eve geldiğinde dolapların içine yatağın altına bakıp evi aradığını söyledi.
Peki neden dedim ..
Eski eşi aldatmış içinde hep şüpheyle yaşıyormuş eşi .
Peki bu sana bir hakaret nasıl ses çıkartmıyorsun vs dedim ..
Ben kendimi biliyorum eğer hamileysem DNA testi yaptırırım dedi .
Dur bismillah ..:KK57:

Eşi bu kadının uyuşturucuyu bıraktığına inanmayıp çöpü bile kontrol ediyormuş ..
Ve son şok ..
Şüpheleri doğru çıkmadığında şiddet uyguluyormuş ..
Çoçuğa kadının kendi ailesi küfür öğretiyormuş ..
Bu adam dua öğrettiği içinde adama minnettar ..:KK67:

Muhabbet devam ederken yavru güvercinlere bayanın baktığını öğrendim onlarda kuş besliyorlarmış ..
Neyse oda bu hafta kuşların hastalandığını söyledi ..
Üzüldüm naptınız eşim ilaç veriyor hastalanan kuşlara verdinizmi dedim ..
Hayır kafalarını çektim dedi.
Nasıl yani dedim ölüceklerdi belliydi dedi kafalarını çekip öldürdüm dedi:KK43:
Eşime kadının anlattığı gibi anlatıyorum.
Kelebek abarttığını düşünüyorum ..
Adam hoca yani böyle birşey olsa belli ediceğini düşünüyorum diyor ..:KK20:
Eşimde bunları anlatttığımda bir affaladı yok daha neler dedi şok geçirerek dinledi ama benimde insanlarda sürekli kusur bulduğumu ve abarttığımı söylüyor .:KK17:
Aboo bir palu ailesi durumu daha , bence görüşmeyin bu kadınla

Merhaba hanımlar ..
Çoğu şeyi size anlatıp fikirlerinizi alıyorum bunu da danışmak istedim ..
Eşim benim insanlarda sürekli kusur bulduğumu abarttığımı söylüyor ..
Şimdi konuya geleyim ..
kuşların mezatı oluyor belirli günler eşim geç saatlerde beslediği güvercinleri haftada bir gün çıkartıp satıyor ..( ek gelir oluyor bizede)
Ama mezat 10 gibi başlıyor gece 2 ye kadar kuralar çekiliyor derken gelmesi çok geç saatleri buluyor eşim hem yetiştirmeyi hem yavruları besleyip bakmayı çok seviyor bende geliri olduğu için bu durumdan memnunum açıkçası .
Çoğu zaman amcamla babam gider eşimle ..
Eşim mezatta ilk gittiği zamanlar biriyle tanışmış ..
Aynı mahallede oturduğumuzu öğrendik.
Sonrasında biraz daha muhabbet edince amcamın firmasının farklı bir bölümünde çalıştığını öğrendik ..
Benimde burda hiç arkadaşım tanıdığım yok eşimle bu durumuda çoğu kez paylaştığım oldu keşke biri olsa keşke arkadaşlarım burda olsa çok sık görüşemiyoruz diye .
Neyse konuya döneyim ..
Eşimin bu tanıştığı kişiye hoca dediğine şahit oldum ..
Gecen hafta gidiceklerken eşide evde tek kalmak istemiyorum diyince .
Hoca dediği kişi eşime senin eşinle otursalar olurmu canları sıkıllmaz hanımı size bıraksam olurmu diyor eşim sordu güvenilirmi ne kadar tanıyorsun diye sordum .
Eşimde komşuyuz zaten aramızda 1km yol ya var ya yok dedi .
Biz hep mezatta görüşüyoruz iş yerinde de bakmaya gittim orda çalışıyor vs dedi tamam gelsin ozmn dedim ..
Ve geldi .
Misafir olduğu için güler yüzlü davrandım .
Ve o gece oturdum muhabbet sohbet ettik bir gariplik yoktu ..
Dün gece gene gelmek isteyince buyur ettik gene ..
Eşim eşini aldı mezata gittiler ..
Bizde sohbet etmeye başladık ben tanımak için sorular sordum ..
Bu sorulardan tatmin olmayınca biraz kurcaladım daha çok soru yönelttim .
Misal psikolojik tedavi oluyoruz eşimle amatemde dedi ..
Bende anatem psikolojik tedavi veren bir yer değil ama dedim ..
Oda eskiden eşimde bende bağımlıydık bırakmak için çabalıyoruz dedi.
Bassettiğim kişi kapalı eşine herkes hocam diyor zaten ..
Beklemediğim bişeydi yani ..
Neyse 1 senelik evlilermiş ..
İlk geldiğinde öyle söylemişti ..
Dün 6 yasında çocukla gelince bir şok daha geçirdim ( olabilir ilk evliliğinden ama okadar oğlumla oynadı muhabbet ettik ilk geldiğinde ben olsam benimde çocuğum var derdim )
Neyse çoçuğu uyuttum konuşma arasında okuyormusun diye çocukla iletişime geçmek istedim ..
Lafa girdi ve okula gitmemeli bence çocuklar medreseye vericez dedi .
Ben affaladım ve zorunlu eğitim var bence böyle bişeyin doğru olmadığını anlatmaya çalıştım zorunlu eğitimi mecburi alıcağını ama okula karşı olduğunu da öğrenmiş oldum ..
Neyse 9. Ayda aşımız vardı ondan bassedeyim dedim ..
Çocukların aşı olmaması gerektiğini aşıların içerisinde bulunanlara güvenmediğini çocuklarımızın dnalarıyla oynadıklarında söz etti ..:olamaz:
Daha fazla kurcalayasım ve bana gelen doğruları anlatasım gelmedi ..
Çocuklar uyudu kahve yaptım derken muhabbet hala sürüyordu ben hamile olduğumu sandığımı eczaneden test aldığımı pozitif çıkığıını ama beta hcgmin yükselmediğinden bassedince ..
Oda adetinin 15 gün geciktiğini ..
Oda hamilelik şüphesi yaşadığını ama eşine söylesem ondan olmadığğını düşüniceğini söyleyince yok artık dedim :ruh:
Bir insanda neden böyle bir şüphe olurki dedim ..
Akşam eve geldiğinde dolapların içine yatağın altına bakıp evi aradığını söyledi.
Peki neden dedim ..
Eski eşi aldatmış içinde hep şüpheyle yaşıyormuş eşi .
Peki bu sana bir hakaret nasıl ses çıkartmıyorsun vs dedim ..
Ben kendimi biliyorum eğer hamileysem DNA testi yaptırırım dedi .
Dur bismillah ..:KK57:

Eşi bu kadının uyuşturucuyu bıraktığına inanmayıp çöpü bile kontrol ediyormuş ..
Ve son şok ..
Şüpheleri doğru çıkmadığında şiddet uyguluyormuş ..
Çoçuğa kadının kendi ailesi küfür öğretiyormuş ..
Bu adam dua öğrettiği içinde adama minnettar ..:KK67:

Muhabbet devam ederken yavru güvercinlere bayanın baktığını öğrendim onlarda kuş besliyorlarmış ..
Neyse oda bu hafta kuşların hastalandığını söyledi ..
Üzüldüm naptınız eşim ilaç veriyor hastalanan kuşlara verdinizmi dedim ..
Hayır kafalarını çektim dedi.
Nasıl yani dedim ölüceklerdi belliydi dedi kafalarını çekip öldürdüm dedi:KK43:
Eşime kadının anlattığı gibi anlatıyorum.
Kelebek abarttığını düşünüyorum ..
Adam hoca yani böyle birşey olsa belli ediceğini düşünüyorum diyor ..:KK20:
Eşimde bunları anlatttığımda bir affaladı yok daha neler dedi şok geçirerek dinledi ama benimde insanlarda sürekli kusur bulduğumu ve abarttığımı söylüyor .:KK17:
Her bir satırda bir "yuhunuz" daha çektim.
Bence kesinlikle sen de eşin de görüşmeyi kesmelisiniz canım.

Hiç ama hiç tekin değiller.

Mezata hiç gitmedim ama ne diyorsunuz .
Babam amcam eşim hepsi gidiyor.
Ve tombala çekildiğini söylüyorlar sadece .
Evet ama çok yüksek meblağlar döndüğünü biliyorum misal eşim o akşam hiç kuş çıkarmamıştı izlemeye gitmişti ..
O gece 15 bine güvercin satılıyor ve 3 kişi birbiriyle yarışıyor ..

Aaa paravan gibi bir şey. Dizilerde olurdu kanarya sevenler derneği adı altında kumarhaneler falan.

aynen aynen bide kucuk yerde oturuyoduk o zaman. bundan en az 10 sene once bi gecelik donen parayi dusunebiliyo musunuz

allahim herkesi korusun bu tarz insanlardan

hep dedernek diye açılır boyle yerler zaten:işsiz:

Evim 3. Katta eşim geliyoruz diyince ..
Kadın örtündü hemen ..
Araba durdu kapıda .
Kadın aşşağı inemedi esinle merdivende karşılaşırız eşim arabada diye benim indirmemi istedi.
Bende eşime kadın insin siz öyle çıkın dedim .
Çocuk uyuyordu inmedim ..
Ben zaten çok kötü oldum .
Eşimle kaynım içeri girdi önce bir dinlediler sonra dalgaya vurdular ..
Eşinle merdivende karşılaşınca ne olacakmış ki?

Her haltı yerler, sonra da .... Neyse susayım ben.

Mezata hiç gitmedim ama ne diyorsunuz .
Babam amcam eşim hepsi gidiyor.
Ve tombala çekildiğini söylüyorlar sadece .
Evet ama çok yüksek meblağlar döndüğünü biliyorum misal eşim o akşam hiç kuş çıkarmamıştı izlemeye gitmişti ..
O gece 15 bine güvercin satılıyor ve 3 kişi birbiriyle yarışıyor ..

kac yildir mezatlara gidiyo esiniz

ya yillarca bisey olmaz bi gun pisligin teki bunu kullanirim ben der musallat olur

nerden bilceksiniz ki insanlar hep bilerek bulasmiyo bu tarz kisilere

hic bisey olmayadabilir, ama esiniz kendini ispatlama cabasinda uydum akillinin tekiyse tehlikede bence

X