Eşim abarttığımı düşünüyor .

Güvercinlerin kafasını çekerek koparan bir Manyak var karşınızda bunun neresi abartı olabilirki?Bunu soğukkanlılıkla yapabilen bir insana asla güvenmem içinde merhamet ve vicdan yoktur çünkü.Kesinlikle zamanında kullandığı uyuşturucular yüzünden ruh sağlığı bozulmuş.
Asla görüşmeyin hatta eşinizde o adamla görüşmesin ikiside normal değil

Hic bisey yapamazsanız esiniz illa görüscem dese bile eve sokmayın.
Bu ne palu ailesi gibi.
Cocugnuzu da uzak tutun çocuktan mümkünse.
Evet el kadr cocugun günahı yok aama konuşurken evde öğrendiklerini sizinkine de söylersse isin içinden hic çıkamazsınız.
Allahım evlerden ırakk.

Arkadaşlarımı seçerken .
Ailede yakın olduklarımı seçerken bile çok dikkat ederim .
Misal yengemlere amcamlara gitmek istedi eşim geçen gitmek istemediğimi söyledim ..
Nedenini sorduğunda ..
Yengem temizlik hastası ..
Ve her gittiğimizde kafamıza vurur gibi iş yapmasının hoşuma gitmediğini söyledim .
Herkese böyle davrandığımı söylüyor .
Ne yapabilirim .
Çay servisi bile yapılıcakken bardakları vurur gibi diziyor .
Bulaşık olduğunda yardım ettiğimde içeri gittiğimde benim yıkadıklarımı tekrar yıkadığında rahatsız oluyorum .

Bu tarz insanlar ortaya çıkmaya başladı son zamanlarda.Dünyanın düz olduğunu, aşıların zararlı olduğunu, okula çocuk göndermemek gerektiğini savunuyorlar.Hele aşı karşıtları çok ciddi boyutlarda.Tuhaf bir aileye benziyor.Ben korkutucu bulurdum şahsen.Çünkü dışarıdaki normal olarak nitelediğimiz hayata yabancı ters bir algılayış biçimleri var ve ne yapıp ne yapamayacağını kestirmek zor açıkçası.Kendinize ve bebeğinize değer verin ve bu aile ile görüşmeyi kesin.Neleri normalleştirdiklerini bilemezsiniz.Kaldı ki buz dağının görünen kısmı bile korkutucu.O dağın altında emin olun daha söylemedikleri çok ciddi şeyler olabilir.Başınızı belaya sokmayın derim.Tuhaf insanların paradokssal yaşam şekilleri olur genellikle.Hayatlarında tutarlılık olmaz.

tuncer ustaeli de herkes hoca diye biliyomus

valla son zamanlarda o kadar çok bu tarz aileler çıktı ki

kadin senle gorusmemek icin sallamis bosver diyemiyorum

kocan da bi bi acayip bunu nasil abartabilirsin

oturup bu kadar uydurmak cok buyuk hayalgucu ister. oturup bi harry potter serisi de sen yazarsin uyduruyo olsan

iki ihtimal var kadin ya sizle gorusmek istemiyo salliyo, ya da hepsi gercek agzini tutamayip bunlari yumurtlamis sadece

her iki durumda da esin esin gorusmesin adamla nolcak yani, sanki 40 yillik ahbabi, erkeklerin de bu arkadas konusundaki buldumcuk tavirlari beni sinir ediyo

Çocuğu da sosyal hizmetlere falan bildirmek lazım. Ne hale gelmiştir kim bilir psikolojisi.
Öylemi dersiniz çocuğuyla çok ilgiliydi Allah var ama bu dedikleri yüzünden bende çocuğuna üzüldüm ..
Görüşmektende korktum açıkçası bir daha aslında gözlemleyip bir gariplik sezildiğinde sosyal hizmetlere bildirilmesi iyi olurdu en azından hemen gidip alınmazya denetimlenirdi aceba ben sert çıkıştım diyemi tabiyki zorunlu eğitimi alıcak dedi etsemmiki bilemedim ..

Az bile tepki vermişsin. Eşin eşiyle görüşmek istiyosa dışarıda görüşsün. Ama evine sokma böyle insanları..

6 yaşındaki çocuğun ikinci görüşmede size getirildiğini söylediniz. Kadın size ilk geldiğinde neredeymiş çocuk?
Evde yalnız bırakılma ihtimali geldi aklıma. Yapar mı yapar..
Hiç düşünmedim bilmiyorum gerçekten ..
Ailesinin uzakta olduğunu ..
Buraya gelmek mecburiyetinde olduğunu söyledi sadece .
Neden dediğimdede ..
Orda çok kötüymüş durumları amcamın firmasına başvuru yapmış biri aracılığıyla kabul edilince gelmişler.
Para konusundan göç etmişler.

Ben çocukken fantastik bir çizgi film dizisi vardı Adams ailesi diye. Direk o geldi aklıma. Evlerden ırak :)

Hele bu aşı karşıtlarının çocuklarına çok üzülüyorum. Da neyse o ayrı polemik konusu.

Sinir bozucu derecede soğukkanlı biri olduğum halde "hadi kardeşim sen yoluna ben yoluma" derdim galiba..

Valla çok samimiyet sonrası kadın hamile kalsa,adam eşinize bile iftira atabilir çocuk bundan mı diye...ikisi de normal değil,bu anormallikleri dinle kapatmaya çalışıyorlar sanki.yazık çocuğa
Evim 3. Katta eşim geliyoruz diyince ..
Kadın örtündü hemen ..
Araba durdu kapıda .
Kadın aşşağı inemedi esinle merdivende karşılaşırız eşim arabada diye benim indirmemi istedi.
Bende eşime kadın insin siz öyle çıkın dedim .
Çocuk uyuyordu inmedim ..
Ben zaten çok kötü oldum .
Eşimle kaynım içeri girdi önce bir dinlediler sonra dalgaya vurdular ..

Allah korusun nasılsa ölecekti diye kuşun kafasını koparan çocuğa da bir şey yapabilir. Korktum gerçekten.

Kelebek nedir senin bu kocadan çektiğin adam resmen pankart açıyor ‘kandırılmaya müsaitim’ diye. Bu kadarı da saflık değil başka bir şey kusura bakma.
Malesef .
Alnında yazıyor sanırım .
Arasa bulamaz böyle insanları ..
Ben gerçekten ürktüm dalgaya bile vuruldu okadar şok geçirdim ki akşam eşime aynı konuyu 3 kez anlattım böyle böylede dedi diye.

şu konuyu sen açmasan yeni üyelerden biri açsa inanmazdım.
bu adam yarın öbür gün eşindende şüphelenir onunda görüşmeyi kesmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…