• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

katılıyorum.o inanmayanlar kendini kandıranlar bence.kandırın kendinizi sizz..erkekkkk yüzde yüzü aynııı.sen ye şiş şiş tekneyi büyüt koskoca yapp kendine bakmaa dombik dombik gez pofuduk gibiii sorada erkek aldatmasın.sen öle san yavrumm aldatmayıp ta napcak aldatsın.yani hadi güzellere lafım yok bnm çirkin şişko olanlarınıza bu laflarımm.:roflol::roflol:

Ağzından çıkanı kulağın duymuyor....

katılıyorum.o inanmayanlar kendini kandıranlar bence.kandırın kendinizi sizz..erkekkkk yüzde yüzü aynııı.sen ye şiş şiş tekneyi büyüt koskoca yapp kendine bakmaa dombik dombik gez pofuduk gibiii sorada erkek aldatmasın.sen öle san yavrumm aldatmayıp ta napcak aldatsın.yani hadi güzellere lafım yok bnm çirkin şişko olanlarınıza bu laflarımm.:roflol::roflol:

:olmaz:şaka dimi bu...
gerçi şakası bile fena ama umarım öyledirşakkıdı

ağzımdan çıkmadı elimle yazdım.şişkomusun ki:uhm:

Şişman değilim..Aksine gayet fit yapıdayım..İlla düşüncesizce yazılmış bir yorumu kınamak için şişman mı olmak lazım? İnsanı vasiflara sahip olmak,duyarlı olmak yetiyor...Zira kınayan çok olur bu yorumla seni....sengözlerimebaksanab

ağzımdan çıkmadı elimle yazdım.şişkomusun ki:uhm:[/Q
bak canım sanırım henüz evli değilsin ondan bu gereksiz sözler..
malesef herkes hep zayıf olucak yada hep zayıf kalıcak diye bir kaide yok..bu tam tersi olunca yani eşlerimiz şişmanlayınca bizde onlarımı aldatalım ıolurmu böyle birşey..
evet ben evlendiğim gibi değilim kilo açısından,asla büyük konuşmam eğer bunu sorun edip aldatıcaksa buyursun yapsın ama duyduğum an biter,fizik boşş canım önmeli olan insanın beyninin dolu olması anladın sen onu:delphin:

ah allahım tüm şişkolar parmak kaldırdı resmenn.şu msjıma alıntı yapıp cevap verenlerin şişko olduğundan artık şüphem kalmadı.hihoyyyt

ve şunu sakın unutma asla ama asla büyük konuşma ,sana abla tavsiyesi,
mesela ben şimdi erkek olsam böyle açık kapı bırakan yani senin gibi bir eşim olsa aldatırım,nedenmi
nasılsa bulacak bir bahanem olur şişmanladın yada çirkinleştin diye:)
e sende bunu normal karşılarsın öyle olunca aldatsınlar diyorsun ya

ah allahım tüm şişkolar parmak kaldırdı resmenn.şu msjıma alıntı yapıp cevap verenlerin şişko olduğundan artık şüphem kalmadı.hihoyyyt

evet ben şişkoyum alnım açık söylüyorum ne olucakzemuszemus
şişkoyum ama bakımlıyımdaaasositososito

evet ben şişkoyum alnım açık söylüyorum ne olucakzemuszemus
şişkoyum ama bakımlıyımdaaasositososito

nerden geldi buralara kdr yeter bnce.bnm lafım ztn kendine bakan özen gösteren kadınlar için deildiki.niye bu kdr dert oldu.bırakın ozmn o özelliklere sahip olanlar düşünsünn.neyse hadi yetkililer gelmeden kapayalım konuyu:roflol:

hihig tabi
gitsin elin hastalikli kadinlarindan virusler kapsin beni hasta etsin bi de...

nerden geldi buralara kdr yeter bnce.bnm lafım ztn kendine bakan özen gösteren kadınlar için deildiki.niye bu kdr dert oldu.bırakın ozmn o özelliklere sahip olanlar düşünsünn.neyse hadi yetkililer gelmeden kapayalım konuyu:roflol:

cevaplarından nerden geldiği belli canım...
bencede artık sussan iyi edersin,yoksa alıcağın yanıtlar farklı olmıyacak:olmaz:

mesela en basitini soyliyim,seda sayanda defalarca aldatildi,gayet bakimli,fizigi duzgun bi kadin,eee peki o niye aldatildi,,ve bunun gibi benim bile gorunce imrendigim bayanlar var aldatilmis,gec bunlari be guzelim,kilo ile ne alakasi var bunlarin,adamin kalbi pis ise,hep coplukte ise gozu,sonu ihanet oluryerimseniben

böyle bişeyi yapan adam benim sevdiğim adam olamaz.....

ha yaptımı?

o zaman adı "eski bi arkadaş" olur....:delphin:

Aynı şeyi erkeklere sormak gerek. Acaba eşleri onları beklemese ve tek gecelik ilişki yaşasa hoş karşılarlar mı ?

bu işin erkeği, kadını yok bence..

kendine özen gösteren kadınların aldatılmayacağını mı sanıyorsunuz :1shok: etrafınıza daha dikkatli bakın, bir bayan olarak, erkeklerin yaptığı bir haksızlığı hemcinslerinizin suçuymuş gibi göstermemelisiniz :olmaz:

Back
X