• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

bende aynı fikirdeyim onlar kabul etmiyorda niye biz kabul ediyoruz ,etmessek hem aile baskısı görüyoruz herkez bizi haksız görüyor

Bu konuda kadında erkekte eşittir.. hemde hiç olmadığı kadar..
Kadınlarda ihtiyacını gideremiyor napsınlar yanii
Kocasının dışında biriylemi olsunlar.. bence bu bu demek tir...

:kızgın: O habere şaşıramadım bile maalesef. Şu anda okullarda verilen eğitimde cinsel bilgilere yer veriliyor mu hala verilmiyor mu bilemiyorum ama buna değinilmiyordum zaten. Etrafınıza bakın ve şimdiye kadar bu konuda duyduklarınızı düşünün.

Belki de belli bir yaşa kadar siz de öyle düşündünüz, çünkü siz büyüklerinizden, etrafınızdan hep böyle duydunuz "erkek için ihtiyaç". İyi de bunu düşünürken ergenlikten sonra sizin hormonlarınızda çalışmaya başlamadı mı? Siz de ihtiyaç hissetmediniz mi?

a.s

O araştırmada o talihsiz cevabı veren tüm kadınlara yukarıda sorunun sorulması dileğiyle :Saruboceq:

İhtiyaçmış, iyi o zaman kadın hasta, ya da riskli gebelik döneminde ee iyi adam gitsin bir gün orada bir gün burada Çok üzgünüm çoook Hatta kadınların işi daha da zor, erkekler sonuçta birkaç gün sonra kendiliğinden rahatlıyor, ya kadınlar :jeyyar:

bence o cevabı veren kadınların başına hiiiç böyle birşey gelmemiştir..başlarına gelsin ben ozaman görürüm onların bu anlayışını..:oklava:
oh be !! ne ala memleket he !! ihtiyaçmış!! başlarım onun ihtiyacına :oklava:
erkeğe gelince htiyaç oluyor kadın yapsa bilmem ne oluyor..yok ben kabul edemem böyle birşeyi kusura bakmasın..:dilcikar:

Geçenlerde bir yazı okudum Tükiye'de ki kadınlara sorulmuş Eşiniz 4-5 aylığına iş için yurt dışına gitmek durumunda kalsa ve orada "ihtiyaç" nedeniyle arasıra tek gecelik ilişki yaşasa bunu normal karşılar mısınız? Kadınların önemli bir kısmı normal karşılayacağını, erkeklerin fizyolojisinin kadınlarınkinden daha farklı olduğunu söylemiş...
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben şaşırdım:bbo:

(Bişeyde de düzeltme yapmayayım gerek olmaz dedim ama sanırım yapmam gerekiyormuş, Bilmiyorum yukarıda ki yazdıklarımda benim başımda böyle bişey varda size soruyorum gibi mi duruyor. Ve siz normal bulursanız bende normal bulacağım gibi mi duruyor?-tatlicadiarzu-
Sadece okuduğum bir şeye şaşırdım ve sizinle paylaştım. Şaşırmamdan belli değil mi normal bulmadığım. İlla çocuklara anlatır gibi harf harf açıklama yapmam lazımmış sanırım. Bir arkadaşın yanlış anlaması üzerine belirmek istedim... Yani bir insan konu açtıına böyle pişman edilir)

ßa$Larım ßöyLe ihtiyaca....

çoğu kişi bitiririm demiş ama bitirmek o kadar kolay değil içinde olunca olayın yakınımda yaşayanlardan biliyorum heleki bide çocuk varsa...Allah kimsenin başına vermesin..aldatmak aldatılmak kesinlikle kabul edilmeyecek birşey bununda BAHANESı OLMAZ OLAMAZZZ..yapılan, nefsin ucuzluğundan başka birşey değil.yasakkelime Allah akıl fikir versinn değer kıymet bilenlerle karşılaştırsın :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
ben bir daha o adama ne kocam derim ne ona dokunurum ne onunla aynı yatağa girerimm... ihtiyaç falan ne demek yaa?? dayanacak bekleyecek beni başkasına gitmek de neymişş?? ister bir gece sürsün ister 10 dakika fark etmez kii hepsi aldatmaya girer ve aslaaa kabul etmeemm...

çoğu kişi bitiririm demiş ama bitirmek o kadar kolay değil içinde olunca olayın yakınımda yaşayanlardan biliyorum heleki bide çocuk varsa...Allah kimsenin başına vermesin..aldatmak aldatılmak kesinlikle kabul edilmeyecek birşey bununda BAHANESİ OLMAZ OLAMAZZZ..yapılan, nefsin ucuzluğundan başka birşey değil.yasakkelime Allah akıl fikir versinn değer kıymet bilenlerle karşılaştırsın :Saruboceq::Saruboceq:

amiinn amiinn amiinnn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar böyle bişeyi elbetteki hiç bi bayan haketmez. Ama yapmayan erkek olduğunu sanmıyorum. Belki arada istisnalar çıkabilir. Çünkü bir erkek böyle bişeyi asla geri çevirmez. Hiçbirimiz kabul etmesekte yok canım benimki asla yapmaz desekte bu böyle.

bunu normal gören kadın mı var ilginçç!!
erkeklerin fizyolojisi farklı olabilir belki ama
ortada bi evlilik var ve eşe saygısızlıktır bu ve normal görmeyi bırak boşanma sebebidir
kadın eşi gidince kendini nasıl bastırıyosa.oda bastırmalı

Son düzenleme:
Geçenlerde bir yazı okudum Tükiye'de ki kadınlara sorulmuş Eşiniz 4-5 aylığına iş için yurt dışına gitmek durumunda kalsa ve orada "ihtiyaç" nedeniyle arasıra tek gecelik ilişki yaşasa bunu normal karşılar mısınız? Kadınların önemli bir kısmı normal karşılayacağını, erkeklerin fizyolojisinin kadınlarınkinden daha farklı olduğunu söylemiş...
Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben şaşırdım:bbo:

)

galiba kadının ne kadar kaldırabilecegi ile alakalı bişey.. ben yan yana bile düşünmeye tahammül edemezken böyleleride olabilir CADIARZU
fizyoloji psikoloji falan anlamam.. anlayamam... ben o kısıma girmiyorum...a.s

Ben normal karsilarim; hatta bi de "gel seni bi anlindan öpeyim aslanim, erkegim" diye tebrik ederim onu! Ayrica fasa fiso, yok erkek duramazmis vs.; kadin da insan, arzulari, ihtiyaclari var...hatta erkekten kat kat azgin olan kadin da var; e iyi bari o zaman kadin da arada bir kacamak yapsin esi uzakta diye, kabullenip mutlu mesut yasasinlar! Tövbe tövbe yaaa...ne günlere kaldik heee...

Arkadaşlar böyle bişeyi elbetteki hiç bi bayan haketmez. Ama yapmayan erkek olduğunu sanmıyorum. Belki arada istisnalar çıkabilir. Çünkü bir erkek böyle bişeyi asla geri çevirmez. Hiçbirimiz kabul etmesekte yok canım benimki asla yapmaz desekte bu böyle.

canım sana yüzde yüz katılıyorum hiç bi erkek kolay kolay ona doğru gelen(tabiki seksi ve güzel)bi bayanı asla reddetmez özelliklede tek ve özgürken..bunu duyuncada affetmem boşarım hikayeleride boş laflar (bu düşüncesi çok kati olan arkadşlarım hariç) erkeklerin %90 aldatır öyleyada böyle illa vücudutlarının temas etmesi gerkmez beyindede aldatabilirler eski bi kız arkadını hayal edebilir veya gördüğü tanıdığı bi kızı aslında beraber olmak isteyebilir ama bunu işleme geçiremeyebilir şimdi bu adam aldatmamış mı oluyo soruyorum sizlere :uhm:

evet çok normal karşılarım gerçekten...normal olarak anında boşanma davası açar tek gecelik ilişkilerini daha özgürce ve normal olarak yaşamasını sağlarımm..:delphin:

Back
X