Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçenlerde bir yazı okudum Tükiye'de ki kadınlara sorulmuş Eşiniz 4-5 aylığına iş için yurt dışına gitmek durumunda kalsa ve orada "ihtiyaç" nedeniyle arasıra tek gecelik ilişki yaşasa bunu normal karşılar mısınız? Kadınların önemli bir kısmı normal karşılayacağını, erkeklerin fizyolojisinin kadınlarınkinden daha farklı olduğunu söylemiş...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben şaşırdım:bbo:
(Bişeyde de düzeltme yapmayayım gerek olmaz dedim ama sanırım yapmam gerekiyormuş, Bilmiyorum yukarıda ki yazdıklarımda benim başımda böyle bişey varda size soruyorum gibi mi duruyor. Ve siz normal bulursanız bende normal bulacağım gibi mi duruyor?-tatlicadiarzu-
Sadece okuduğum bir şeye şaşırdım ve sizinle paylaştım. Şaşırmamdan belli değil mi normal bulmadığım. İlla çocuklara anlatır gibi harf harf açıklama yapmam lazımmış sanırım. Bir arkadaşın yanlış anlaması üzerine belirmek istedim... Yani bir insan konu açtıına böyle pişman edilir)
çoğu kişi bitiririm demiş ama bitirmek o kadar kolay değil içinde olunca olayın yakınımda yaşayanlardan biliyorum heleki bide çocuk varsa...Allah kimsenin başına vermesin..aldatmak aldatılmak kesinlikle kabul edilmeyecek birşey bununda BAHANESİ OLMAZ OLAMAZZZ..yapılan, nefsin ucuzluğundan başka birşey değil.yasakkelime Allah akıl fikir versinn değer kıymet bilenlerle karşılaştırsın :Saruboceq::Saruboceq:
Geçenlerde bir yazı okudum Tükiye'de ki kadınlara sorulmuş Eşiniz 4-5 aylığına iş için yurt dışına gitmek durumunda kalsa ve orada "ihtiyaç" nedeniyle arasıra tek gecelik ilişki yaşasa bunu normal karşılar mısınız? Kadınların önemli bir kısmı normal karşılayacağını, erkeklerin fizyolojisinin kadınlarınkinden daha farklı olduğunu söylemiş...
Siz ne düşünüyorsunuz?
Ben şaşırdım:bbo:
)
Arkadaşlar böyle bişeyi elbetteki hiç bi bayan haketmez. Ama yapmayan erkek olduğunu sanmıyorum. Belki arada istisnalar çıkabilir. Çünkü bir erkek böyle bişeyi asla geri çevirmez. Hiçbirimiz kabul etmesekte yok canım benimki asla yapmaz desekte bu böyle.