• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzakta olanlar eşiniz tek gecelik bir ilişki yaşasa normal karşılar mısınız?

o yok diye bende burd başka erkeklerle ihtiyacımı karşılayım hoşuna gider mi acaba :delphin:
canın cehenneme lanet herif derim :delphin:

o yok diye bende burd başka erkeklerle ihtiyacımı karşılayım hoşuna gider mi acaba :delphin:
canın cehenneme lanet herif derim :delphin:

fizyolojiyse bende fizyo isttim :enbuyukkk:
bakkal,çakkal..
sucu,tüpçü..
çiçekçi manav..

her biri herifi görünce '' abi sen heeç merahlanma yengenin fizyolojisi bizden sorulur '' derse hoşuna gider mi :delphin:

tübe allam yaa :delphin:

onunki ihtiyaç da benimki değil mi arkadaş fizyolojiymiş bizim de hormonlarımız var ee napalım o zaman adam evden uzak bir yere gider gitmez tüpçüyü tesisatçıyı mı çağıralım zor durumda kalınca

mantığa bak yahu normal karşılarlarmış e peki o zaman adamın başka başka isteklerini de fizyoloji kılıfına soksunlar kabul etsinler

bazen erkeklere hak veriyorum valla böyle kadınlar oldukça sırtları yere gelmez ezerler de söverler de döverler de başka kadınlarla sevişirler de ohh ne ala

onunki ihtiyaç da benimki değil mi arkadaş fizyolojiymiş bizim de hormonlarımız var ee napalım o zaman adam evden uzak bir yere gider gitmez tüpçüyü tesisatçıyı mı çağıralım zor durumda kalınca

mantığa bak yahu normal karşılarlarmış e peki o zaman adamın başka başka isteklerini de fizyoloji kılıfına soksunlar kabul etsinler

bazen erkeklere hak veriyorum valla böyle kadınlar oldukça sırtları yere gelmez ezerler de söverler de döverler de başka kadınlarla sevişirler de ohh ne ala

katılıyorum tum soyledıklerıne bunun bıkeresı kesınlıkle yok bence bırı yapan onuda yapsın zaten kötükedihüso:oklava:

onun varya o tek gecelik ilişkiye giren taraflarını gebertirim uleyyynn bak düşüncesi bile kötü valla...ürperdim....ama yaparsa aynen yaparım dediğimi ha...

ben sevdiceğime aynen şunu söyledim vaktiyle;

"ayna gibiyimdir ben
iyi yada kötü ne yaparsan karşılığını fazlasıyla görürsün...
benim hoşuma gitmeyeceğini bildiğin ama buna rağmen kendine hak gördüğün ne varsa aynısını sana yaşatırım haberin olsun... "

mesaj yerine layıkıyla ulaştı bunu biliyorum
artık bundan sonra yapacağı herşey o ve vicdanı arasındadır, benim vereceğim tepki belli :kahve:

aman ne olacak erkek fizyolojisi, eşim kaşınanı kaşımış derım geçerım. Affederım.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile sırnaşık şey

şaka şaka sizi şok etmek istedimmm ha ha... parçalarım onu. tabi haberım olursa CADIARZU

erkek dediğin iradeli ve sadık olmalı..hayat arkadaşından,eşinden,çocuğunun annesinden başka bir kadının tenine dokunup,onunla aynı yatağa giremeiyicek kadar erdem ve ahlak sahibi olmalı..bunlar bi meziyet değil zaten..insan olabilmenin güzellikleridir..uzak bir şehirde diye ,10 dakikalık bir zevk için bu değerler ayaklar altına alınmamalı..ha bunu yapıcak kadar yerlerdeyse insanlığı,bu kadar aciz ve iradesizse,bu kadar sadakatsiz ve ucuzsa kusura bakmasın ama onu erkek diye yanımda gezdirmem ben..(allah başa vermesin tabi,şuanki duygularım bunlar sadece)

Birincisi ,elbetteki izin verip hoş görmem..:kızgın:
İkincisi,Alanen zina değilmidir bu...
:kızgın:

Uzakta bir yerde bir gecelik ilişki yaşamışsa bu benimle bir daha hiç bir gece yaşayamamayı göze almış olması demektir..

yahu ruyalanıpta seytana uyup tatmın olmalarına razıyıkkkk oda neymısss baska karııı bıyerını keserımmm adamınnnn

Back
X