Eşi Gece Çalışanlar :) Buyrun Sohbete...

benim nişanlımda kamu kurumunda...senin işyerinde calısan erkeklerin nişanlıları eşleride senin cıkmanı istemiş olabilirler
merak ettim nerde olduğunu özelden yazsana :)
belkide tanıdıkdır..
yok canım benim çalıştığım yerde güvenlik memurları vardı onlar 12 24 çalışırıd biz şirket elamanları erkeklerde dahil gündüz çalışıyoduk kimse çıkmamı istememiştir yane

sanada ii sabahlar tatlımm...

benimde eşim geceleri çalışıyo başlarda evde olmadığı için sıkılıyodum evde olsa daha iyi diyodum ama artık alıştım yada daha rahat hareket ediyorum o olmayınca ne bilim film var bir sürü, dizi var takip ettiğim geçiyo zaman öyle olunca galiba insanın yanlız kalmayada ihtiyaca oluyo hatta o olunca bazen olmasa evde hiç sinirlerim bozulmazdı diye düşündüğüm bile oluyor çok tartışıyoruzda

hadı ya ıyı yanları var mı ? benımkısı bazı geceler 11 de gelıcek ama ben o saat uyuyo olucam
pek ıyı görunmuyor aslında...

ya gerçekten üzüldüm...msjlarınızı okuyunca...ben çok şükür rahatım sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz bazen gecikiyor eşim ama olsun gece çalışmasından iidir....

ben bayan olarak vardiyalı çalışıyorum evli olupda aranızda ben gibi vardiyalı çalışan varmı zor olurmu acaba ilerde :26:

merhaba kızlar...benim eşim sizinkiler gibi vardiyalı çalışmıyor ama kendi işi 10.11 gibi geliyor bende hep yanlız olanlardanım ve gerçekten şu sıralar bunalıma girdim kendi annemde kayınvalidmde yakın ama evlendiğimden beri 4 kez belki gitmişimdir.. kendi annemlede evlendikte sonra farklı duygular girdi aramıza yani benden kaynaklı sanki hiç o evde yaşamamış gibiyim, anlatma bile anlatamıyorum yani.. Burasıda dök içini rahatla gibi oldu

herkesin eşi gece çalışıyor bizdede malesef ben çalışıyorum( 3 günde bir 24 saat geliyorum işe bekarken çok iyiydide şimdi ayrı kalmak hiç çekilir gibi değil(

3 ay sonra ben de eşi gece çalışanlara katılacağım

1 hafta sabah 8 akşam 20:00
1 hafta akşam 20:00 sabah 8 olarak çalışıyor nişanlım..

şu an gece çalışması iyi oluyor sabah işten çıkınca öğlene kadar görüşüyoruz da evlenince de gece olmasın diyeceğim tabi ama ben o gecedeyken kpss falan çalışmayı düşünüyorum..
şu anda da evde çok yalnız kaldığım olur pek sıkılmam bulurum bir şeyler ben

bulamadığın zamanlarda da buraya bekleriz =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…