• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi Gece Çalışanlar :) Buyrun Sohbete...

benim nişanlımda kamu kurumunda...senin işyerinde calısan erkeklerin nişanlıları eşleride senin cıkmanı istemiş olabilirler:1::1:
merak ettim nerde olduğunu özelden yazsana :)
belkide tanıdıkdır..
yok canım benim çalıştığım yerde güvenlik memurları vardı onlar 12 24 çalışırıd biz şirket elamanları erkeklerde dahil gündüz çalışıyoduk kimse çıkmamı istememiştir yane :9:

sanada ii sabahlar tatlımm...

:16::16:

benimde eşim geceleri çalışıyo başlarda evde olmadığı için sıkılıyodum evde olsa daha iyi diyodum ama artık alıştım yada daha rahat hareket ediyorum o olmayınca ne bilim film var bir sürü, dizi var takip ettiğim geçiyo zaman öyle olunca galiba insanın yanlız kalmayada ihtiyaca oluyo hatta o olunca bazen olmasa evde hiç sinirlerim bozulmazdı diye düşündüğüm bile oluyor çok tartışıyoruzda :57::57::57::57:

benimde eşim geceleri çalışıyo başlarda evde olmadığı için sıkılıyodum evde olsa daha iyi diyodum ama artık alıştım yada daha rahat hareket ediyorum o olmayınca ne bilim film var bir sürü, dizi var takip ettiğim geçiyo zaman öyle olunca galiba insanın yanlız kalmayada ihtiyaca oluyo hatta o olunca bazen olmasa evde hiç sinirlerim bozulmazdı diye düşündüğüm bile oluyor çok tartışıyoruzda :57::57::57::57:

hadı ya ıyı yanları var mı ? benımkısı bazı geceler 11 de gelıcek ama ben o saat uyuyo olucam :35:
pek ıyı görunmuyor aslında...

ya gerçekten üzüldüm...msjlarınızı okuyunca...ben çok şükür rahatım sabah 8 akşam 6 çalışıyoruz bazen gecikiyor eşim ama olsun gece çalışmasından iidir....

ben bayan olarak vardiyalı çalışıyorum evli olupda aranızda ben gibi vardiyalı çalışan varmı zor olurmu acaba ilerde :26:

merhaba kızlar...benim eşim sizinkiler gibi vardiyalı çalışmıyor ama kendi işi 10.11 gibi geliyor bende hep yanlız olanlardanım ve gerçekten şu sıralar bunalıma girdim kendi annemde kayınvalidmde yakın ama evlendiğimden beri 4 kez belki gitmişimdir.. kendi annemlede evlendikte sonra farklı duygular girdi aramıza yani benden kaynaklı sanki hiç o evde yaşamamış gibiyim, anlatma bile anlatamıyorum yani.. Burasıda dök içini rahatla gibi oldu :1:

herkesin eşi gece çalışıyor bizdede malesef ben çalışıyorum:(( 3 günde bir 24 saat geliyorum işe bekarken çok iyiydide şimdi ayrı kalmak hiç çekilir gibi değil:((

3 ay sonra ben de eşi gece çalışanlara katılacağım :69:

1 hafta sabah 8 akşam 20:00
1 hafta akşam 20:00 sabah 8 olarak çalışıyor nişanlım..

şu an gece çalışması iyi oluyor sabah işten çıkınca öğlene kadar görüşüyoruz da evlenince de gece olmasın diyeceğim tabi ama ben o gecedeyken kpss falan çalışmayı düşünüyorum..
şu anda da evde çok yalnız kaldığım olur pek sıkılmam bulurum bir şeyler ben :10::8::6:

3 ay sonra ben de eşi gece çalışanlara katılacağım :69:

1 hafta sabah 8 akşam 20:00
1 hafta akşam 20:00 sabah 8 olarak çalışıyor nişanlım..

şu an gece çalışması iyi oluyor sabah işten çıkınca öğlene kadar görüşüyoruz da evlenince de gece olmasın diyeceğim tabi ama ben o gecedeyken kpss falan çalışmayı düşünüyorum..
şu anda da evde çok yalnız kaldığım olur pek sıkılmam bulurum bir şeyler ben :10::8::6:

bulamadığın zamanlarda da buraya bekleriz =))

Back