- Konu Sahibi MakaraKukara
-
çok özlüosun güzel oluo öle karamsar olma
kıyamam ya çocuk falan var mı?
öyle sayılır.16 32 falan oluo onun:) güvenlik görevlisi.sizin eşinizin mesleği nedir?
ayy özlemem mi yaaa o kadar beklemişim:) amaa korkarım diye korkuyorumsimdide evde yalnızım fakat alısık olduğum yer komsular falan.evlendiğimde alısana kadar uykusuz kalcam
yok fırsat olmuyor ona :78::78:
16 32 ise gayet iyi gece gitmesi dışında tabi
bi ara eşimde 12 36 çalışırdı çok memnunduk çokca vakit bize kalıyodu 12 24 en gıcık sistem
benim eşim polis canım
bende korkardm hemde nasıl annem evde olmaasa arar cagırırdım sımdı bır mecburıyetlık var burası benım evım dıorsun ve kalıorsn.. ölsem aklıma gelmezdı gecenın bı koru tek basıma evde kalmaksımdı cın gıbıyım walla alısırsın
evet en azından 2 gecede bir evde olacak tek güzel yanı o.evlenicez diye değiştirmek istio ama inşallah olur.sizin o zaman zor olur hiç evde yok.hep mi öyle?
eşimin yoğun çalışıtğı dönemler bizde aynen hiç fırsat bulamazdık eve kendini atar bi lokma yerse yer hemen uyuya kalırdı yorgunluktan kalakr yine işe giderdi :97:
ek işi uzun bi müddet daha yapacakmı yoksa geçicimi :26:
kızlar ne kadarlık evlisiniz?coluk cocuk var mı?
değiştirme imkanı varsa değiştirsin çok iyi olur sizin adınıza
keşke biizmde öyle bi imkanımız olsa eşim çok istedi aklım sende kalıyo geceleri diye ama malesef olmadı..ben sabaha kadar uyuyamıyorum o yokken saat 5 6 gibi uyuyorum yaralar gibi
hiç evde yok derken:26:
yarın sabah gelicek yarın evde ertesi sabah gidicek gndüze
akşam gelicek diğer gün akşama gidicek böyle :97:
gece gündüz birbirine karışıyo bir düzenimiz yok malesef :97:
bugun tam 5 ay oldu 16.10.2010 gelınıyımcocuk yok tabıkıde kocam geldı bı seyler hazırlayım yarın gorusmek uzere hepınızı cok optummmm
İnşallah gecici olur gündüz muayehanemiz var oradayız gece o devam ediyor başka yerde.. hayvanları benden daha çok görüyor adam yaonları kıskanmaya başlıcam
evet insan nelere alışmıyoarkadaşlar alışıyo ınsan zamanla benım eşim oglen 3bucukta gıdıyo gece 3de gelıyo ben 8 aylık evlıyım ve oturdugum şehırde hıc akrabam yok ılk zamanlar ınsan kendını cok yanlız hıssedıyo ama alısıyo mecbur zamanla.
bugun tam 5 ay oldu 16.10.2010 gelınıyımcocuk yok tabıkıde kocam geldı bı seyler hazırlayım yarın gorusmek uzere hepınızı cok optummmm
hmm anladımm öff keske hep gündüz calıssalar yaaa geceleri evde olsalar( yaa benim nişanlımın calıstığı birime bi bayan geldi farklı birimden, bayan olduğu için o hep gündüz erkekler hep gece...o kız yüzünden bütün düzenimiz bozuldu...bi kez sölemişti nişanlım değişsin diye ama inşallah olur (o kız ordan gitse hersey yoluna gircek ama)
sağlık olsun deyip kendimi avutuyorum :97:
gitsin o zaman
bende evlenmeden önce bi kamu kurumunda güvenliktim :)
ama ben hafta içi çalışırıdm gündüzleri
neyse kızlar ben kalkıyorum belim ağrıdı bugün sporu fazla kaçırdım galiba
biraz kitap okuyum
herkese iyi sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?