Eşi Gece Çalışanlar :) Buyrun Sohbete...

ayy özlemem mi yaaa o kadar beklemişim:) amaa korkarım diye korkuyorum simdide evde yalnızım fakat alısık olduğum yer komsular falan.evlendiğimde alısana kadar uykusuz kalcam

bende korkardm hemde nasıl annem evde olmaasa arar cagırırdım sımdı bır mecburıyetlık var burası benım evım dıorsun ve kalıorsn.. ölsem aklıma gelmezdı gecenın bı koru tek basıma evde kalmak sımdı cın gıbıyım walla alısırsın

16 32 ise gayet iyi gece gitmesi dışında tabi
bi ara eşimde 12 36 çalışırdı çok memnunduk çokca vakit bize kalıyodu 12 24 en gıcık sistem
benim eşim polis canım

evet en azından 2 gecede bir evde olacak tek güzel yanı o.evlenicez diye değiştirmek istio ama inşallah olur.sizin o zaman zor olur hiç evde yok.hep mi öyle?

valla doğru söylüosun mecbur alışcaz.

evet en azından 2 gecede bir evde olacak tek güzel yanı o.evlenicez diye değiştirmek istio ama inşallah olur.sizin o zaman zor olur hiç evde yok.hep mi öyle?

değiştirme imkanı varsa değiştirsin çok iyi olur sizin adınıza
keşke biizmde öyle bi imkanımız olsa eşim çok istedi aklım sende kalıyo geceleri diye ama malesef olmadı..ben sabaha kadar uyuyamıyorum o yokken saat 5 6 gibi uyuyorum yaralar gibi
hiç evde yok derken:26:
yarın sabah gelicek yarın evde ertesi sabah gidicek gndüze
akşam gelicek diğer gün akşama gidicek böyle :97:
gece gündüz birbirine karışıyo bir düzenimiz yok malesef :97:

İnşallah gecici olur gündüz muayehanemiz var oradayız gece o devam ediyor başka yerde.. hayvanları benden daha çok görüyor adam ya onları kıskanmaya başlıcam

arkadaşlar alışıyo ınsan zamanla benım eşim oglen 3bucukta gıdıyo gece 3de gelıyo ben 8 aylık evlıyım ve oturdugum şehırde hıc akrabam yok ılk zamanlar ınsan kendını cok yanlız hıssedıyo ama alısıyo mecbur zamanla.

hmm anladımm öff keske hep gündüz calıssalar yaaa geceleri evde olsalar( yaa benim nişanlımın calıstığı birime bi bayan geldi farklı birimden, bayan olduğu için o hep gündüz erkekler hep gece...o kız yüzünden bütün düzenimiz bozuldu...bi kez sölemişti nişanlım değişsin diye ama inşallah olur (o kız ordan gitse hersey yoluna gircek ama)

İnşallah gecici olur gündüz muayehanemiz var oradayız gece o devam ediyor başka yerde.. hayvanları benden daha çok görüyor adam ya onları kıskanmaya başlıcam

veterinersin herhalde ayy ne güzel hayvanları çok severim özellikle köpekleri
biizmde köpeğimiz var annemlerde yani :)

evet insan nelere alışmıyo
ilk zamanlar gece 1 den sonra evdeki tüm ışıkları açardım türbe misali
sabah karşı uyusamda eşim gelene kadr ışıklar pc tv hepsi açık olur öyle uyurdum tv karşısında şimdi yine geç uyusamda herşeyi kapatıorum benim için büyük bir başarı

bugun tam 5 ay oldu 16.10.2010 gelınıyım cocuk yok tabıkıde kocam geldı bı seyler hazırlayım yarın gorusmek uzere hepınızı cok optummmm

güle güle canım

sağlık olsun deyip kendimi avutuyorum :97:
gitsin o zaman
bende evlenmeden önce bi kamu kurumunda güvenliktim :)
ama ben hafta içi çalışırıdm gündüzleri

neyse kızlar ben kalkıyorum belim ağrıdı bugün sporu fazla kaçırdım galiba
biraz kitap okuyum
herkese iyi sabahlar

sağlık olsun deyip kendimi avutuyorum :97:
gitsin o zaman
bende evlenmeden önce bi kamu kurumunda güvenliktim :)
ama ben hafta içi çalışırıdm gündüzleri

benim nişanlımda kamu kurumunda...senin işyerinde calısan erkeklerin nişanlıları eşleride senin cıkmanı istemiş olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…