• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi Gece Çalışanlar :) Buyrun Sohbete...

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.167
599
413
Genelde Her Gece Böle Tek Başımayım... Sürekli Mutfaktan Bi Şeyler Alıp Yiyorum.. Bir Gözümde Kadınlar Klübün'de... :70::70::70::70::70::70::70:

kimsenin eşi gece çalışmıor mu ??? hu huuu kızlarrrr ... bı tek ben mi yalnızımmmmm :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Genelde Her Gece Böle Tek Başımayım... Sürekli Mutfaktan Bi Şeyler Alıp Yiyorum.. Bir Gözümde Kadınlar Klübün'de... :70::70::70::70::70::70::70:

aynen yaa benmde eşim gece işinde sadece 5 saat çalışıyor onun haricinde gündüz gecenin devamında evde ama çok sıkılıyorum yalnız olunca sürekli bende birşeyler yiorum ve internette takılıyorum :)

aynen yaa benmde eşim gece işinde sadece 5 saat çalışıyor onun haricinde gündüz gecenin devamında evde ama çok sıkılıyorum yalnız olunca sürekli bende birşeyler yiorum ve internette takılıyorum :)

aynen ben de öle elimde bı soda veya kola cerez felann ınternetın basındayım yaa :((

kızlarr sizinkiler yine mola veriyor benim eşimm sabah çıkıyorrrr..akşam 8 gibi geliyorr yemek yiyip çalışma odasına geçiyorr bi dahada çıkmıyorrr...sonra da ben yanlız kalıyorummm...bebeğim var 1.5 yaşında onu uyutunca bende uyuyorum mecburenn..artıkk ooo 3 te 4 te değişiyor yatağa gelişii...eşimm bilgisayar üzerine proğramcı işleri çok yoğun maddi durumlar yüzündende sürekli çalışmak zorumndaaa.ben onu anlayışla karşılıyorum ama yinede olmuyor kızlarr bilirsinizz evlilik yürümüyorrr böyle nerdeyse birbirimizi günde 1 saat bile görmüyoruzzz...yanına gidiyorum kahve yapıyorumm sohbet etmeye çalışıyorumm ama duvarla konuşuyomm sankii o işe dalmışşş...offffffffffff kafayı yiyecemm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..:25:

kendime uğraş arıyorumm bulamıyorumm....

bişeyler yapacağım zamanda izin vermiyorrr..çok kıskanççç.anlayacağınız bunalıma girmişimmm...:14:

ailedende kopuğumm konuştuğum görüştüğüm arkadaşımda yokk...yapayanlızımm şu evdeeeeeeee

sizleri çok iyi anlıyorum..benim eşim de gece çalışıyo hep...cok sıkıcı her gece yanlız olmak..insan bunalıyo zamanla ya....başkaları eşiyle:50: sarılarak uyurken,biz yanlız yatıyoruz....

bu kadınların nedir bu derdi güya bi hayat paylaşıyosun aynı evin içinde iki ayrı hayat gibi benimkide vardiyeli çalışıyo ve çalışma saatleri çok kötü bi hafta sabah 6 akşam 5 eve gelir yemek yeriz sonra fosur fosur uyur bi hafta akşam üstü 4 te gider gece 3 te gelir sonrada yine yat uyu off offf ki biz yeni evliyiz ne kötüymüş yaa :(:( tamm biliodum böle çalıştığını ama bu kadr despot geçiceğini bilmezdim bende buzdolabından hırsımı çıkaranlardanımm malesef ki bide benim kayınvalide gibi bi sorunum var altlı üstlüyüzz eşim yokken onlarla vakit geçircekmişim aşşağı incekmişim ayy bunalıma giricem yakında ya kızlar konudan konuya atladım ama yeni üyeyim anlamıyorum çok iyi eğerki konuda bi yön saptırması oluyosa kaparım çenemi iyi geldii içimi dökmek birden

bu kadınların nedir bu derdi güya bi hayat paylaşıyosun aynı evin içinde iki ayrı hayat gibi benimkide vardiyeli çalışıyo ve çalışma saatleri çok kötü bi hafta sabah 6 akşam 5 eve gelir yemek yeriz sonra fosur fosur uyur bi hafta akşam üstü 4 te gider gece 3 te gelir sonrada yine yat uyu off offf ki biz yeni evliyiz ne kötüymüş yaa :(:( tamm biliodum böle çalıştığını ama bu kadr despot geçiceğini bilmezdim bende buzdolabından hırsımı çıkaranlardanımm malesef ki bide benim kayınvalide gibi bi sorunum var altlı üstlüyüzz eşim yokken onlarla vakit geçircekmişim aşşağı incekmişim ayy bunalıma giricem yakında ya kızlar konudan konuya atladım ama yeni üyeyim anlamıyorum çok iyi eğerki konuda bi yön saptırması oluyosa kaparım çenemi iyi geldii içimi dökmek birden

dökün içinizii walla rahatlayalım bıraz şöleeee :)))

cnm benm eşim gündüz çalışıyo gececi değil ama bende geceleri uyumayanlardanım çünkü erken yatıp erken kalksam vakit geçmicek geç yatıp gec kalkıyom valla aynen gece elimde gazoz kola mkarna kek pasta bisküvü cips ne bulursam :DD şuu kk yı çıkaralardanda ALLAH razı olsun yaa süperr bşi:)

cnm benm eşim gündüz çalışıyo gececi değil ama bende geceleri uyumayanlardanım çünkü erken yatıp erken kalksam vakit geçmicek geç yatıp gec kalkıyom valla aynen gece elimde gazoz kola mkarna kek pasta bisküvü cips ne bulursam :DD şuu kk yı çıkaralardanda ALLAH razı olsun yaa süperr bşi:)

dimi :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

benım esımde vardıyalı calısıyo
suanda gecece ama yarım saat sonra evde ınsallah
o yokken cok huzursuz oluyorum hemde 7aylık hamıleyım..

benım esımde vardıyalı calısıyo
suanda gecece ama yarım saat sonra evde ınsallah
o yokken cok huzursuz oluyorum hemde 7aylık hamıleyım..

allah bebısını kucagına saglıkla almayı nasıp etsın..
benımkıde gelmek uzere sımdı:27:

Back