- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
Genelde Her Gece Böle Tek Başımayım... Sürekli Mutfaktan Bi Şeyler Alıp Yiyorum.. Bir Gözümde Kadınlar Klübün'de... ![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :70: :70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde Her Gece Böle Tek Başımayım... Sürekli Mutfaktan Bi Şeyler Alıp Yiyorum.. Bir Gözümde Kadınlar Klübün'de...![]()
aynen yaa benmde eşim gece işinde sadece 5 saat çalışıyor onun haricinde gündüz gecenin devamında evde ama çok sıkılıyorum yalnız olunca sürekli bende birşeyler yiorum ve internette takılıyorum :)
benim eşim bir hafta gündüz bir hafta gece çalışıyor şun mesaide 03:00 kadar bekleyeceğim
bu kadınların nedir bu derdi güya bi hayat paylaşıyosun aynı evin içinde iki ayrı hayat gibi benimkide vardiyeli çalışıyo ve çalışma saatleri çok kötü bi hafta sabah 6 akşam 5 eve gelir yemek yeriz sonra fosur fosur uyur bi hafta akşam üstü 4 te gider gece 3 te gelir sonrada yine yat uyu off offf ki biz yeni evliyiz ne kötüymüş yaatamm biliodum böle çalıştığını ama bu kadr despot geçiceğini bilmezdim bende buzdolabından hırsımı çıkaranlardanımm malesef ki bide benim kayınvalide gibi bi sorunum var altlı üstlüyüzz eşim yokken onlarla vakit geçircekmişim aşşağı incekmişim ayy bunalıma giricem yakında ya kızlar konudan konuya atladım ama yeni üyeyim anlamıyorum çok iyi eğerki konuda bi yön saptırması oluyosa kaparım çenemi iyi geldii içimi dökmek birden
cnm benm eşim gündüz çalışıyo gececi değil ama bende geceleri uyumayanlardanım çünkü erken yatıp erken kalksam vakit geçmicek geç yatıp gec kalkıyom valla aynen gece elimde gazoz kola mkarna kek pasta bisküvü cips ne bulursamD şuu kk yı çıkaralardanda ALLAH razı olsun yaa süperr bşi:)
kızlar 2,5 ay sonra aranızdayımbenimde nişanlım gece calısıyor
![]()
beklerısssıstedıgın zaman gel topıgımız sana sonuna kdr acık
![]()
benım esımde vardıyalı calısıyo
suanda gecece ama yarım saat sonra evde ınsallah
o yokken cok huzursuz oluyorum hemde 7aylık hamıleyım..