Eşi bilgisayar bağımlısı olanlar,derleşelim...

Okudugumda cok uzuldum:1no2:
Hangi oyunmus ki bu sevgili felan buluyor?
Oyle bagimlilik yapan oyun degildir o zaman, muhakkak muhabbet icin giriyordur..
Aldatma olayindan nasil emin oldunuz?
Bence bir son vermek icin ugrasin, ne bileyim sifresi varsa kirin, kapatin
Oyunu atin bilgisayardan
En azindan iletisim kurarsiniz
Ayrilmayi dusunuyorsaniz bile adamakilli bi diyalog gecer aranizdan

Allah yardimciniz olsun

artık pc delisi değil çünkü burda değil başka şehirde çalışmak için gitti 1 buçuk ay önce işten çıkarıldı iş buluncada kaçırmak istemedi gitti ama şimdide bana diyo oyunlarımı aç diye hatta ablamdaydım salı eve git dedi bende haftaya pazartesi yani bugün eve gidecem dedim niye gitmiyosun git oyunlarımı aç gene oyun derdinde orda bile oyunu düşünüyo bi bıraktıramadım şu adama oyunuguclubacismile

peki bişey sorabilirmiyim sizinle hiç ilgilenmiyor mu tatil günlerinde falan benim eşimde bilgisayarı çok seiyor :):) kızların derdi bu olsa gerek

peki bişey sorabilirmiyim sizinle hiç ilgilenmiyor mu tatil günlerinde falan benim eşimde bilgisayarı çok seiyor :):) kızların derdi bu olsa gerek
yok cnm nerdee ama burda olmadığı için öyle bi problemde yok artık hele şükür oyundanda kurtuldum artık ne oyunu soruyo nede aç diyo ama ilgiye gelirsek izine geldiğindede gene evde durmadı canı sıkılıyomuş ama ilgili gibiydi ne bilim yaa bi ilgili bi ilgisiz şakkıdı

mrb. benim eşimde de var ps hastalığından :a015: anladığım kadarıyla bu hastalığa çare bulunamamış :çok üzgünüm:

benim abim sabah akşam bilgisayar karşısında bilmiyorumkismile kısır olucak en sonundakafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah seni ne etmesin kızz abinden sana sıra gelmiyo diye kızıyosundur onları biz zaten bilgisayarla evlendirecemiz için kısırlıkta sorun olmaz herhalde sırnaşık şey
mrb. benim eşimde de var ps hastalığından :a015: anladığım kadarıyla bu hastalığa çare bulunamamış :çok üzgünüm:
malesef tıpta bunun bi çözümü yok çözüm eşlerimizde ben eşime diyorum burda vakit kaybettiğin kadar bi şeyle uğraşsaydın geliştirmiştin kendini eşim şimdi başka şehirde çalışıyo gelince gene başlıcakmış oyunaa bende insanım dimi canım sıkılıyo oda geçiyo iki kelam etmeden pc başına sıkıntıdan patlıyorum şakkıdı

arkadaslar benım esımde pckolık hatta dun gece 12 de oturdu sabah 9 da kalkıp uyudu dama oynuyor ve derdı puanını yuseltmek hırs yaptım bıtırene kadar cıkmam dıyor kafayı yıcem neyapsam olmuyor benı cok sevıyor ben cogu zaman aglıyorum dayanamıyor ole bırakıyor ama nezamana kadar aglıcam ya ne olur bıseyler bulalım

kızlar bana cocuk olursa bırakır dıyolar buna ınanmak ıstıyorum ya bı kusumuz var ona delı oluyor kocam onun ıcın cocuk yap ılgılenır bırakır dıyolar ınanın gunde 3-4 saat gırse kabulum yaaa

benmde erkek arkadaşım aynı oyun derdi oyun olmasada inanılmaz bi teknoloji manyağı sabahlara kadar uyumadığını biliyorum oyun için counter strike oynuyodu bi ara bağımlısı derecesinde bende merak saldım karşılıklı oynamaya falan başladık anlamaya çalıştım onu ama bende tv izlerim sürekli mutlaka açık olacak izlicem sorun şu ki eğer muhabbetlerde bişeyler eksiliyosa o zaman bi problem var demektir yoksa bıraktım ben saatlerce oynasın küçük bi yerde okuyoruz zaten gezecek biyer yok tek uğraşısı o onada karşı çıkmiyim artık opuyorumnanaktan

kızlar aynı dert benimde başımda 2.5 senedir evliyiz ve bu illetten kurtulamadık hatta daha 1 saat önce birbirimize girdik. sizleri bilmiyorum ama karşımda sadece pc başında oyun oynayan hiçbir işe yaramayan bir insan modelini gördükçe sevgimde saygımda azalıyor.klava:

knight online,metin 2 v.s.. mı oynuyo canım
bu tarz bi oyunsa 18 saat başından kalkmayanlar biliyorum

ben çok uğraştım arkadaşlar bu oyundan soğutmak için eşimi, fakat başaramadım.
3 senedir bekliyorum metin2 den hevesini alacak diye fakat git gide daha çok bağlanıyor... evliliğimizin birinci haftası başladı bu oyuna ve çok samimi bir şekilde söylüyorum ki evliliğimizden ben hiçbirşey anlamadım şimdiye kadar..

sen iyice saçmaladın.
bazı insanlar bütün gece oturup oyun oynayamaz.sorumluklarımız var, çalışmalıyız. hayat bir oyundan ibaret değildir. oyuna bağımlı olan insanlar zayıf insanlardır. gerçek hayatta birşey olmayı başaramamış, sanal alemde kendilerini kandıran insanlardır.
hırsı sanal bir ortamda değil, gerçek hayattaki mücadelelerle harcamak daha mantıklı.

ben hiç o kadar emin olmam :)
çoğu oyunu kadınlarda oynuyor ve oyunların chatleride var. ben kaç kişi gördüm, oyundan karısını aldatan, oyundan sevgili bulup sevgilisinin oyundaki aylık harcamalarını karşılayan. hemde oyundaki sevgilileriyle daha iyi anlaşıyorlar çünkü herikiside bağımlı.. :)
bu arada evli olupta, kocasını oyundan aldatan kadınlar gördüm. aldatma derken, sadece oyundan değil, bir item için, oyuna bir giriş izni parası için oyundan kişilerle buluşup cinsel ilişkiye girenleri gördüm. veya diyolar şu itemi versen kameradan şuramı buramı açarım vs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…